Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από AlienWay » 31 Μάιος 2024, 19:38
Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο από μέσα προς τα έξω.
Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.

akispetretzikis.com
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
από taliban » 31 Μάιος 2024, 19:49
Όταν μαζευτούν ώριμα είναι γλυκά.
Αν είναι πικροξυνα σημαίνει ότι έχουν μαζευτεί πολύ νωρίς.
Αν φας 1-2 η τουαλέτα έχει πρόβλημα.
-
Ερμής
από Ερμής » 31 Μάιος 2024, 19:51
Ξυνα είναι όσα έχουν μαζευτεί πολύ νωρίς και έχουν ωριμάσει τεχνητά. Επίσης το αβοκάντο δε τρώγεται σκέτο, ποικιλία με ποικιλία έχει τεράστια διαφορά. Να προτιμούνται όσα έχουν αυτή τη σαγρε αφή και αφού έχουν ωριμάσει τόσο ώστε να πιέζονται με τα δάχτυλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
AlienWay
από AlienWay » 31 Μάιος 2024, 19:54
Οταν ήμουν μικρός μου είχαν πει με βάση κάποιες εξετάσεις που έκανα ότι αν ποτέ πιω γκρεηπ φρουτ... θα πεθάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
AlienWay
από AlienWay » 31 Μάιος 2024, 19:59
taliban έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 19:55
Έχεις αλλεργία;
Ναι. Και απ΄ότι κατάλαβα είναι άσχημη. Αλλά όσοι δοκίμασαν μου είπαν ότι δεν χάνω πολλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 22 Ιουν 2024, 00:00
Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 19:40
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος τρώει αυτήν την ξυνή αηδία

Από το αβοκάντο καλύτερο είναι πάντως.
.
Δηλαδή τα λεμόνια και το ξύδι δε τα τρώς ;;; .

Το ακτινίδιο γλυκόξυνο είναι κορυφαία γεύση.....Μέγα μαλακία τους που δεν έχουν βγάλει και χυμό ακτινίδιο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 22 Ιουν 2024, 07:21
Το λεμόνι είναι ωραίο, το ξύδι δεν είναι καν ξυνό, δεν ξέρω πως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η γεύση του. Το ακτινίδιο είναι μάπα φρούτο και γενικά τα φρούτα τα θέλω γλυκά, π.χ. πορτοκάλια τρώω από Ιανουάριο και μετά γιατί θέλω να είναι μέλι. Η μόνη περίπτωση που μου αρέσει το γλυκόξυνο είναι ο ανανάς. Ακόμα και τις φράουλες τις θέλω όσο πιο ώριμες γίνεται (δεν έχουν και άρωμα όταν δεν είναι ώριμες).
Δεν έχω πρόβλημα πάντως με την ξυνή γεύση, απλά δεν μου αρέσει στα φρούτα. Ξυνά φαγητά μια χαρά μου αρέσουν. Η γεύση που δεν χωνεύω σε καμία περίπτωση και δεν τρώω ποτέ κάτι που την έχει είναι η πικρή.
-
Ερμής
από Ερμής » 22 Ιουν 2024, 08:45
Ίδιες γεύσεις έχουμε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 07 Ιούλ 2024, 12:03
Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 07:21
Το λεμόνι είναι ωραίο, το ξύδι δεν είναι καν ξυνό, δεν ξέρω πως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η γεύση του. Το ακτινίδιο είναι μάπα φρούτο και γενικά τα φρούτα τα θέλω γλυκά, π.χ. πορτοκάλια τρώω από Ιανουάριο και μετά γιατί θέλω να είναι μέλι. Η μόνη περίπτωση που μου αρέσει το γλυκόξυνο είναι ο ανανάς. Ακόμα και τις φράουλες τις θέλω όσο πιο ώριμες γίνεται (δεν έχουν και άρωμα όταν δεν είναι ώριμες).
Δεν έχω πρόβλημα πάντως με την ξυνή γεύση, απλά δεν μου αρέσει στα φρούτα. Ξυνά φαγητά μια χαρά μου αρέσουν. Η γεύση που δεν χωνεύω σε καμία περίπτωση και δεν τρώω ποτέ κάτι που την έχει είναι η πικρή.
χόρτα πικρά τρως πύτε;
sure...
(γελώ)
-
Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
από Esperos » 07 Ιούλ 2024, 12:17
AlienWay έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 19:38
Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο από μέσα προς τα έξω.
Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.

akispetretzikis.com
Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ; Διαπίστωσες ότι δουλεύει;
Εχω κάνει κάτι απίστευτες παπαριές προσπαθώντας να εφαρμόσω ιδέες απ το ιντερνετ .
Ευτυχώς πάντα φροντίζω να είμαι μόνος μου για να μην γίνω και ρεζίλι.
Μόνο ο ταμίας στο κατάστημα που αγοράζω τις παπαριές ίσως αναρωτηθεί,
"τι να τα θέλει όλα αυτά τα άχρηστα σκατολοίδια ο παπάρας... "
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
-
- 419 Απαντήσεις
- 13466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Μαρ 2025, 12:50
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
21 Ιουν 2024, 08:37
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Φεβ 2025, 15:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.