Η Demy επανήλθε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Η Demy επανήλθε.
Είχε να ακουστεί από τότε που πήρε κακή θέση στη eurovision γιατί το τραγούδι που της δώσανε ήταν πατάτα.
Γι αυτό κι εγώ, έκανα 10 χρόνια να ξαναδώ eurovision. Τι να τον κάνεις τον καλλιτέχνη αν τον στέλνεις με πατάτα.
Γι αυτό κι εγώ, έκανα 10 χρόνια να ξαναδώ eurovision. Τι να τον κάνεις τον καλλιτέχνη αν τον στέλνεις με πατάτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Η Demy επανήλθε.
Δεν την ξέρω, αλλά πολύ auto tune το συγκεκριμένο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απέκτησε ocd σε πολύ προχωρημενο στάδιο απ' όσο ξέρω, και έπεσε σε αγωγή. Δεν ξέρω αν το έπαθε εξαιτίας της eurovision ή της ήρθε αρκετά χρόνια πιο μετά.
Ελπίζω να είναι καλά τώρα.
Δηλαδή έπεσε σε ψυχαναγκασμούς;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ σε συνεργασία με ο,τι καλύτερο και μοναδικότερο έχει βγάλει η Ρωσία από τέχνη τα τελευταια 20 χρονια, τον μέγα Ντίμα!
Πολιτισμός / Demy: Έχω από παιδί OCD - Μετά τη Eurovision ήταν σαν να μην ήθελα να τραγουδάω
Μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και αν έχει βιώσει παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο
https://www.lifo.gr/now/entertainment/d ... -tragoydao
KAI TH ΣΑΤΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ!
Αντισταθείτε!
Μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και αν έχει βιώσει παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο
https://www.lifo.gr/now/entertainment/d ... -tragoydao
KAI TH ΣΑΤΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ!
Αντισταθείτε!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επανήλθε το αρχείο της Αθλητικής Ηχούς
από Παλαιοελλαδίτης » 10 Δεκ 2024, 23:30 » σε Αθλητικά - 18 Απαντήσεις
- 554 Προβολές