Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 09:15

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 12 Νοέμ 2018, 10:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 09:20

Kostis έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:18
Πέφτω από τα σύννεφα
και γω δεν το πιστευα οτι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ να κατηγορείται για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 09:45

Οι δημοσιεύσεις και το νήμα που αναφέρουν εμπλοκή Χρυσαυγίτη ήδη έχουν αναφερθεί διότι παραπέμπουν σε αναξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει ως Χρυσαυγίτη κάποιον που ήταν απλώς σύζυγος γυναίκας που ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 09:48

Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:45
Οι δημοσιεύσεις και το νήμα που αναφέρουν εμπλοκή Χρυσαυγίτη ήδη έχουν αναφερθεί διότι παραπέμπουν σε αναξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει ως Χρυσαυγίτη κάποιον που ήταν απλώς σύζυγος γυναίκας που ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα, :bored:

την καλημέρα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 09:52

Cecily Anne έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:48
Γάταρος έγραψε:
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα, :bored:

την καλημέρα μου.
Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 09:53

Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:52
Cecily Anne έγραψε:
Γάταρος έγραψε:

την καλημέρα μου.
Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.
Φυσικά και δε θα κάνω. Σύμφωνα με αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333612
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333714
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659&p=334920#p334246

:bored:

viewtopic.php?f=63&t=5659#p333746

Αχ για πες μας και συμφωνα με αυτό, τα παιδιά σου θέλεις να τα αγγίζουν χρυσαυγίτες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 09:58

Kάτσε τώρα να απολαμβάνεις το νήμα και να σκούζεις, θα χαζεύω και θα κάνω κόπι πέιστ το παραπάνω ποστ. Α ναι, κάνει και ένα πμ να κλαίγεσαι στον Σπύρο για τα ακριβώς αντίθετα που κλαιγόσουν χτες, να'χουμε να γελάμε. Τα φιλια μου και την αγάπη μου. χο χο χο

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:52
Cecily Anne έγραψε:
Γάταρος έγραψε:

την καλημέρα μου.
Φυσικά και δε θα κάνω. Σύμφωνα με αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333612
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333714
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659&p=334920#p334246

:bored:

viewtopic.php?f=63&t=5659#p333746

Αχ για πες μας και συμφωνα με αυτό, τα παιδιά σου θέλεις να τα αγγίζουν χρυσαυγίτες;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 09:59

Οι χρυσαυγίτες θελουν να φιμωθούν τα δικά τους τα σκάνδαλα και τσιρίζουν σαν παρθενωποπίτσες για τα σκάνδαλα ΝΔκρατών.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 12 Νοέμ 2018, 10:00

Όλοι οι παιδεραστές αξίζουν αργό και βασανιστικό θάνατο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 10:01

μίστερ μαξ έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:59
Οι χρυσαυγίτες θελουν να φιμωθούν τα δικά τους τα σκάνδαλα και τσιρίζουν σαν παρθενωποπίτσες για τα σκάνδαλα ΝΔκρατών.
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:56
και σου λέω ότι θα έχεις ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.
Κάτσε να βρω και το αλλο ποστ περί απειλών ήταν ωραίο.

Χαοτικός @ Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Νοέμ 2018, 10:03

:smt005::smt005::smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 10:05

Το Σύστημα/Καθεστώς ανέβαλε την δίκη του κατηγορουμενου ως βιαστή 13χρονης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!!!

http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 10:12

Cecily Anne έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:01
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:56
και σου λέω ότι θα έχεις ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.
Κάτσε να βρω και το αλλο ποστ περί απειλών ήταν ωραίο.

Χαοτικός @ Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Σου γράφω ό,τι ακριβώς μου γράφατε και χθες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών