Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: LittleLife
Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.
Πριν μερικά χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και ήρθε η μητέρα μου να μείνει μαζί μου μέχρι να "τακτοποιηθεί" πέρασαν τα χρόνια και ακόμα μένουμε μαζί. Το πρόβλημα πιο πολύ ήταν οικονομικό γιατί δεν δούλευε οπότε ήταν δύσκολο να ενοικιάσουμε δύο χωριστά σπίτια. Τώρα που κάπως είναι καλύτερα τα οικονομικά μας σκέφτομαι ότι είναι μεγάλη σε ηλικία (70) για να την αφήσω να μείνει μόνη. Εγώ θέλω σαν τρελός να μένω μόνος γιατί νιώθω πως με πάει πίσω σε ολους τους τομείς να μην έχω τον χώρο μου όπως τον θέλω με την άνεση μου για διάφορες δραστηριότητες που θέλω να κάνω, μιας και συχνά έρχεται κόσμος (συγγενείς) είτε για επίσκεψη είτε για ολιγοήμερη φιλοξενία καποιες φορές και με βγάζει από το πρόγραμμα μου. Πως το βλέπετε απ έξω είναι "σωστό" να κάνω αυτή την κίνηση να μείνουμε χωριστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πριν μερικά χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και ήρθε η μητέρα μου να μείνει μαζί μου μέχρι να "τακτοποιηθεί" πέρασαν τα χρόνια και ακόμα μένουμε μαζί. Το πρόβλημα πιο πολύ ήταν οικονομικό γιατί δεν δούλευε οπότε ήταν δύσκολο να ενοικιάσουμε δύο χωριστά σπίτια. Τώρα που κάπως είναι καλύτερα τα οικονομικά μας σκέφτομαι ότι είναι μεγάλη σε ηλικία (70) για να την αφήσω να μείνει μόνη. Εγώ θέλω σαν τρελός να μένω μόνος γιατί νιώθω πως με πάει πίσω σε ολους τους τομείς να μην έχω τον χώρο μου όπως τον θέλω με την άνεση μου για διάφορες δραστηριότητες που θέλω να κάνω, μιας και συχνά έρχεται κόσμος (συγγενείς) είτε για επίσκεψη είτε για ολιγοήμερη φιλοξενία καποιες φορές και με βγάζει από το πρόγραμμα μου. Πως το βλέπετε απ έξω είναι "σωστό" να κάνω αυτή την κίνηση να μείνουμε χωριστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Mην αργείς
Ξέρεις ποιό είναι το σωστό
Ξέρεις ποιό είναι το σωστό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πιάσε ένα σπίτι κάπου κοντά. Ακόμα και στην ίδια πολυκατοικία να είναι, είναι τελείως διαφορετικό να μένεις μόνος σου. Εκτός αν δεν σκέφτεσαι να κάνεις σχέση ποτέ, οπότε μπορείς να μείνεις με τη μητέρα σου για παρέα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Frappezitis
Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 25 Οκτ 2024, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Γάτα έχεις?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ναι, είναι σωστό. Από τη στιγμή που είναι καλύτερα τα οικονομικά, μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί το ενοίκιο για σένα ή για εκείνη. Δεν ξέρω τι παίζει από σύνταξη, διατροφή ή κάτι σχετικό για τη μητέρα σου ή αν το σπίτι που μένετε είναι ιδιόκτητο αλλά είναι καλύτερα να νοικιάσεις εσύ μια γκαρσονιέρα παρά να περάσεις και τα υπόλοιπα χρόνια σου, έτσι. Και από τη στιγμή που υπάρχουν επαφές με συγγενείς, υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα απομόνωσης. Και είναι πολύ καλύτερο να έχει τη βοήθεια μιας γυναίκας, γιατί δεν είδα να αναφέρεις κάποιο σοβαρό θέμα υγείας και να την επισκέπτεσαι ή να επικοινωνεις μαζί της τακτικά. Επίσης δεν αναφέρεις το αν έχει συζητηθεί μεταξύ σας το συγκεκριμένο θέμα.LittleLife έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 03:22Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δεν ξέρω καλά το φόρουμ για να απαντήσω στον κάθε ένα χωριστά.
ΓΑΛΗ Δεν έχουμε δικό μας σπίτι οπότε και τα δύο θα είναι ενοίκιο γιαυτο καθυστερούσα τόσα χρόνια να μαζέψω κάποια λεφτά να πάρει και τη σύνταξη που πήρε πρόσφατα μικρή βέβαια αλλά κάτι είναι σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Επισης σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν έχει, μικροπροβλήματα της ηλικίας της. Και τέλος το θέμα να μείνουμε χωριστά το είχαμε συζητήσει παλιότερα και συμφωνήσαμε αλλά πέρασαν τα χρόνια και ξεχάστηκε και τώρα τελευταία δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση.
ΓΑΛΗ Δεν έχουμε δικό μας σπίτι οπότε και τα δύο θα είναι ενοίκιο γιαυτο καθυστερούσα τόσα χρόνια να μαζέψω κάποια λεφτά να πάρει και τη σύνταξη που πήρε πρόσφατα μικρή βέβαια αλλά κάτι είναι σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Επισης σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν έχει, μικροπροβλήματα της ηλικίας της. Και τέλος το θέμα να μείνουμε χωριστά το είχαμε συζητήσει παλιότερα και συμφωνήσαμε αλλά πέρασαν τα χρόνια και ξεχάστηκε και τώρα τελευταία δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση.
-
Επειδή δεν ασχολούμαι με πολιτική μπορείς να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πεις με την απάντηση σου; Γιατι τόση ώρα τη διαβάζω και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει στο θέμα που δημοσίευσα;Frappezitis έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
- Ληστοσυμμορίτης
αν δε θέλετε να μένετε μαζί και μπορείτε μια χαρά, συνήθως το πρόβλημα είναι οικονομικό. Ουκ ολίγοι 50-60 χρονών μένουν με τους γονείς τους στο παιδικό τους δωμάτιο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και συνεχώς μόνος να μένεις πάντως μπορεί να σου γίνει ανυπόφορο. Εσυ τώρα θα θες μαλλον να φέρνεις γκόμενες στο σπίτι και είναι κομμάτι δύσκολο αν είναι εκει η μητέρα σου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην προσπαθείς να καταλάβεις νεοκομμουνιστικά μυαλά με καμμένη φλάντζα.LittleLife έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 18:32Επειδή δεν ασχολούμαι με πολιτική μπορείς να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πεις με την απάντηση σου; Γιατι τόση ώρα τη διαβάζω και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει στο θέμα που δημοσίευσα;Frappezitis έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Χαμένος κόπος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 14:20Ναι, είναι σωστό. Από τη στιγμή που είναι καλύτερα τα οικονομικά, μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί το ενοίκιο για σένα ή για εκείνη. Δεν ξέρω τι παίζει από σύνταξη, διατροφή ή κάτι σχετικό για τη μητέρα σου ή αν το σπίτι που μένετε είναι ιδιόκτητο αλλά είναι καλύτερα να νοικιάσεις εσύ μια γκαρσονιέρα παρά να περάσεις και τα υπόλοιπα χρόνια σου, έτσι. Και από τη στιγμή που υπάρχουν επαφές με συγγενείς, υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα απομόνωσης. Και είναι πολύ καλύτερο να έχει τη βοήθεια μιας γυναίκας, γιατί δεν είδα να αναφέρεις κάποιο σοβαρό θέμα υγείας και να την επισκέπτεσαι ή να επικοινωνεις μαζί της τακτικά. Επίσης δεν αναφέρεις το αν έχει συζητηθεί μεταξύ σας το συγκεκριμένο θέμα.LittleLife έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 03:22Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.

Ακριβώς όπως τα είπες!
Yippie Kay Yay
Βρε φελλε διάβασε τι έγραψε πρώτα.Frappezitis έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μήπως είσαι ο τα ρίχνω όλα μέσα;LittleLife έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 03:22Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Rocco Siffredi
LittleLife παίζει γκομενάκι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι 40 και μένω με το παρελθόν μου
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 19 Ιαν 2025, 00:59 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
19 Ιαν 2025, 01:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρουλης - Αεκακι.Η μητερα ολων των μαχων.
από Μαδουραίος » 21 Απρ 2024, 19:13 » σε Αθλητικά - 80 Απαντήσεις
- 2494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
24 Απρ 2024, 16:11
-