Απο χορό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απο χορό
Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια, με στενεύουν και δεν μπορω ουτε μια στροφή να κανω. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι σε ενα ρεβεγιόν. Σκαμπάζετε τίποτα απο χορό, οποιονδήποτε, καμιά καλή κίνηση να μου προτείνετε στο φετινο ρεβεγιόν για να εντυπωσιάσω τον κοσμο? Και απο κανενα καλο παπούτσι ειδικο, γιατί με τα μποτάκια δεν γινεται δουλεια.
Να ζήσετε, καλοφάγωτα και καλή υπομονή.
Re: Απο χορό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπρέικ ντανς ,κι αν σπάσεις και την κεφάλα σου ,ακόμα καλύτερα.vantono έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 18:01Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια, με στενεύουν και δεν μπορω ουτε μια στροφή να κανω. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι σε ενα ρεβεγιόν. Σκαμπάζετε τίποτα απο χορό, οποιονδήποτε, καμιά καλή κίνηση να μου προτείνετε στο φετινο ρεβεγιόν για να εντυπωσιάσω τον κοσμο? Και απο κανενα καλο παπούτσι ειδικο, γιατί με τα μποτάκια δεν γινεται δουλεια.

- Fata_Morgana
Ουυυ κώλο δε βάζω κάτω άμα με εμπνέει το περιβάλλον και η παρέα. Τα παραδοσιακά είναι εγγύηση και μοιάζεις και λεβέντης.Όπως και τα τσιφτετέλια. Ειδικά εσείς οι άντρες δεν έχετε να κάνετε και πολλά στο τσιφτετέλι. Λίγο χεράκι στη μεσούλα, ρυθμικά τα πόδια ελαφρώς κούνημα λεκάνης και να δείχνετε το θαυμασμό σας στη παρτενέρ με πςςςςς και παλαμάκια και ανοιχτά χέρια. Όχι φάσκελα. Μη παρανοήσεις.
Επίσης ζεϊμπέκικο αλλά εκεί πρέπει λίγο να το έχεις.
Επίσης ζεϊμπέκικο αλλά εκεί πρέπει λίγο να το έχεις.
- tanipteros
έλαααα Νάιδα.... κούνατο μωρό μου !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Fata_Morgana
Αν θες να μιλάμε για τσιφτετέλι να βάζουμε τα σωστά

χακα μονο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εδώ είσαι. Μην κοιτάς που λέει για τάνγκο, και για τσάμικο ή καλαματιανό κάνουν μια χαρά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το χειςvantono έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 18:01Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια, με στενεύουν και δεν μπορω ουτε μια στροφή να κανω. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι σε ενα ρεβεγιόν. Σκαμπάζετε τίποτα απο χορό, οποιονδήποτε, καμιά καλή κίνηση να μου προτείνετε στο φετινο ρεβεγιόν για να εντυπωσιάσω τον κοσμο? Και απο κανενα καλο παπούτσι ειδικο, γιατί με τα μποτάκια δεν γινεται δουλεια.
εδω εισαιvantono έγραψε: ↑26 Δεκ 2024, 18:01Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια, με στενεύουν και δεν μπορω ουτε μια στροφή να κανω. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι σε ενα ρεβεγιόν. Σκαμπάζετε τίποτα απο χορό, οποιονδήποτε, καμιά καλή κίνηση να μου προτείνετε στο φετινο ρεβεγιόν για να εντυπωσιάσω τον κοσμο? Και απο κανενα καλο παπούτσι ειδικο, γιατί με τα μποτάκια δεν γινεται δουλεια.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ "ΧΟΡΟ" ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ!!
από Frappezitis » 18 Δεκ 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 20 Απαντήσεις
- 837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Μαρ 2025, 12:11
-