Αποχωρούν από την Συρία
Αποχωρούν από την Συρία
https://www.protothema.gr/world/article ... etaniahou/
Τα Αμερικανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Συρία πουλώντας για δεύτερη φορά τους " συμμάχους " τους Κουρδους.
Τα Αμερικανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Συρία πουλώντας για δεύτερη φορά τους " συμμάχους " τους Κουρδους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Αποχωρούν από την Συρία
Στο τέλος μονο το Ισραηλ θα αποδειχθεί πραγματικός συμμαχος των Κούρδων. Μαζί ενωμένοι θα σκορπίσουν το Φως στην ανθρωπότητα! 
Φωτιά και τσεκούρι στους πορτοκαλιούς Ερντογαμικούς προσκυνημένους και τσιμπουκωμένους!

Φωτιά και τσεκούρι στους πορτοκαλιούς Ερντογαμικούς προσκυνημένους και τσιμπουκωμένους!
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δηλαδη για ποσο χρονικο διαστημα επρεπε να μεινουν εκει περα και να βομβαρδιζουν οτι κινειτε; Πλανο οι ΗΠΑ δεν ειχαν ποτε περαν του να ειναι, καπως αοριστα, στην περιοχη και να κανουν τον μπαμπουλαzteo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:41https://www.protothema.gr/world/article ... etaniahou/
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει απλά μας πρήξανε οι Τραμπικοι ότι οι ΗΠΑ δεν θα πουλήσουν τους Κουρδους. Τελικά τους πούλησαν και φεύγουν.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:57Δηλαδη για ποσο χρονικο διαστημα επρεπε να μεινουν εκει περα και να βομβαρδιζουν οτι κινειτε; Πλανο οι ΗΠΑ δεν ειχαν ποτε περαν του να ειναι, καπως αοριστα, στην περιοχη και να κανουν τον μπαμπουλαzteo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:41https://www.protothema.gr/world/article ... etaniahou/
Τώρα θα μας πουλάνε το παραμυθι ότι θα τους βοηθήσει το Ισραήλ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ο ασαντ το εσκασε στην αγκαλιά του πουτιν , οι ανταρτες κερδισαν , αλλα οι αμερικανοι επρεπε να μεινουν εκει ,.
κνιτολοτζιστικς .
κνιτολοτζιστικς .
Εδώ δεν βοηθάει αντιθέτως πολεμάει εβραϊκές οργανώσεις που τιμούν το ολοκαύτωμα τους Κουρδους θα βοηθήσει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πετυχανε το μεγαλο τους στοχο οι Τουρκοι.
Θα δρουν ανενοχλητοι απο εδω και περα.
Απλα επρεπε να περιμενουν λιγες μερες με Τραμπ.
Θα δρουν ανενοχλητοι απο εδω και περα.
Απλα επρεπε να περιμενουν λιγες μερες με Τραμπ.
θα τους σταματησουν οι ρωSS - Ω ΓΕΙΤ - την κοπανησαν και δαυτοι
σε τι προλεταριατο θα φερουμε τα παιδγια μας ? 

Και οι Ελ πατριωτες θα κάνουν τεμεναδες στον Τραμπαρο επειδή έδιωξε κάποιον π@@@τη DEI από την Αγροφυλακή της Οκλαχομας
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Κανεναν δεν πουλησαν οι Αμερικανοι. Απλα πλανο δεν ειχαν ποτε. Οι Τουρκοι τους ειχαν πει οτι ανεξαρτητο Κουρδικο κρατος δεν θα ανεχτουν, τελος. Εσυ ειχες ως δικαιολογια οτι δηθεν βοβμαρδιζες το ΙΣΙΣ ενω βομβαρδιζες τους Σιιτες αλλα τωρα ουτε δικαιολογια εχεις ουτε πλανο. Οτι και να λενε οι Ισραηλολαγνοι εδω περα, εξαπανεκαθεν ο Τουρκος ηταν ποιο σημαντικος εταιρος για τις ΗΠΑ απο οποιοδηποτε Ισραηλ. Η διαφορα τους ειναι οτι ο πρωτος μπορει να σε αψηφα οποτε θελει ενω ο δευτερος τρεχει γονυπετης απο πισω σουzteo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:01Σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει απλά μας πρήξανε οι Τραμπικοι ότι οι ΗΠΑ δεν θα πουλήσουν τους Κουρδους. Τελικά τους πούλησαν και φεύγουν.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:57Δηλαδη για ποσο χρονικο διαστημα επρεπε να μεινουν εκει περα και να βομβαρδιζουν οτι κινειτε; Πλανο οι ΗΠΑ δεν ειχαν ποτε περαν του να ειναι, καπως αοριστα, στην περιοχη και να κανουν τον μπαμπουλαzteo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:41https://www.protothema.gr/world/article ... etaniahou/
Τώρα θα μας πουλάνε το παραμυθι ότι θα τους βοηθήσει το Ισραήλ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Eθνικοκοινωνιστης
επομενη σταση Ιερουσαλημ για ταγιπ ντανε μου

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το χασταγκ ξεχνάς ομως, δασκαλε

#ΜΕΤΟΓΚΩΛΟ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχωρούν οι νέοι από τον σύριζα
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Νοέμ 2023, 20:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
28 Νοέμ 2023, 00:19
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Φεβ 2025, 19:59
-