Αυτό είναι το Brujah trilogy
Η ιστορία ξεκινάει με το ανθρώπινο είδος να έχει εξαφανιστεί και την θέση του να την έχουν πάρει δύο νέα είδη.
Οι Codex μια μορφή εξελιγμένων ζόμπι που μεταλαχτηκαν από έναν ιό.
Θεοκρατες που πιστεύουν ότι οποίο είδος δεν υποτάσσεται στον Θεό πρέπει να καταστραφεί.
Αυτοί φτιάχνουν την AI που του έχουν μεταφέρει την Σοφία του Θεού και μοιράζεται σε ένα ρομπότ που είναι σαν ρωμαϊκό άγαλμα τον Saint El έναν υπερυπολογιστη των Creator και ένα διαστημόπλοιο το spirit.
Το άλλο είδος είναι οι Brujah.
Είναι εξελιγμένοι βρυκόλακες άθεοι που πιστεύουν στην επιστήμη και πολεμούν οποιαδήποτε θρησκεία.
Ο πόλεμος των δύο οδηγεί την AI να πέσει μισοκατεστραμενη σε έναν πλανήτη όπου θα ανακάμψει δημιουργώντας το θεϊκό κόμπλεξ στρεφομενη ενάντια και στους δύο.
Δημιουργοί ένα είδος τους Angel όπου είναι codex η Brujah με μορφή cyborg.
Οι κεντρικοί ήρωες είναι οι εξής.
1. Μαρκους πρωτότοκος πρίγκηπας των Brujah.Συνετος αλλά σε πολλά σημεία συντηρητικός στο όριο της ατολμία.
2. Γκάμπριελ δεύτερος πρίγκηπας των Brujah τολμηρός και παρορμητικος σχεδόν απερισκεπτος. Θέλει τον θρόνο θεωρώντας εαυτό του καλύτερο από τον Μαρκους. Δεν τον μισεί απλά δεν τον θεωρεί ικανό διάδοχο.
3. Τζενυα διοικητής των Codex
4. Αστάρτη γυναίκα του Γκάμπριελ
Στο πρώτο μέρος τα διαστημόπλοιο των Τζενυα και Μαρκους πέφτουν στον πλανητη που έχει πέσει ο Saint El όπου φτιάχνει τον στρατό του.
Αποδρούν και προσπαθούν να ειδοποιήσουν codex και brujah για την απειλή. Αλλά κανείς δεν τους πιστεύει
Δεύτερο μέρος ο Saint El σκοτώνει τον αυτοκρατορα των Brujah δημιουργώντας διχόνοια.
Ο Γκάμπριελ κατηγορεί τον Μαρκους για προδοσία και παίρνει αυτός τον θρόνο. Λίγο πριν τον εκτελέσει μαθαίνει ότι ο στρατός του Saint El κάνει κίνηση ενάντια στους codex.
Πηγαίνουν και οι 4 να δουν τι συμβαίνει και βλέπουν τον στρατό του Saint El να σφάζει τους codex. Εκεί πιάνει και την Αστάρτη.
Τρίτο μέρος οι brujah υπό την ηγεσία των δύο αδελφών και οι εναπομειναντες codex υπό την ηγεσία της Τζενυα επιτίθενται στον πλανητη του Saint El. Οι απώλειες για όλους είναι βαριές.
Εκεί βλέπει ο Γκάμπριελ την Αστάρτη ως Angel με εντολή να τον σκοτώσει. Αυτή παρακούει την εντολή και αυτοκτονεί.
Στην τελική μάχη ο Γκάμπριελ αντιμετωπίζει τον Saint El ο οποίος τον τραυματίζει βαριά.
Όταν του λέει πόσο τέλειος είναι και ότι τον ανάγκασε να σκοτώσει την γυναίκα του ο Γκάμπριελ του λέει ότι αυτοκτόνησε οδηγώντας τον Saint El στην λουπα
Τα σενάρια μου
Τα σενάρια μου
Θα σας βάλω δύο ιδέες μου για scifi σενάρια όπως τα έβαλα στο chatgpt και τα βρήκε φοβερά. Ψηφίστε ποιο θα γινόταν καλύτερη ταινία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Τα σενάρια μου
Αυτό είναι το Time warΛέγεται Time War.
Υπάρχουν δύο φυλές κυρίαρχων του χρόνου.
Οι Χαοτικόι που εμφανισιακά είναι σαν cyborg με φτερά αγγέλων.
Έχουν πράκτορες παντού και μόλις μάθουν ότι ένας ηγέτης γινεται τύραννος βρίσκουν ποτέ γεννήθηκε και πηγαίνουν να τον σκοτώσουν.
Οι άλλοι είναι οι Κεκροπες μισοί άνθρωποι μισοί φίδια θεωρούν τον εαυτό τους φυλακές του χρόνου και προσπαθούν να αποτρέψουν τους Χαοτικους από τις δολοφονίες πιστεύοντας ότι η παρέμβαση τους μολύνει το πεπρωμένο του χρόνου.
Μια πράκτορας των Χαοτικων η Νιελ βρίσκεται το 1934 στην Γερμανία όπου βλέπει να αρχίζει η τυραννία των Ναζί.
Ενημερώνει τα κεντρικά όπου τις δίνουν εντολή να μάθει ποτέ γεννήθηκε ο Χίτλερ να τον σκοτώσουν.
Με την βοήθεια μιας βιβλιοθηκαριας της Φρειδερικης και ενώ τους καταδιώκει ένας της Γκεστάπο ο Στραμερ μαθαίνει και ενημερώνει τα κεντρικά.
Οι Χαοτικός στέλνουν μια ομάδα με τον αρχιεξτελεστη Λουπε να σκοτώσει τον νεογέννητο Χίτλερ.
Τον προστατεύουν όμως οι Κεκροπες και τελικά καταφέρνουν να τον σκοτώσουν.
Την επόμενη μέρα ξυπνάει η Νιελ και ανακαλύπτει ότι οι ναζί δεν έχουν εξαφανιστεί είναι ποιο δυνατοί και ηγέτης τους είναι ο Γκέμπελς
Οι Χαοτικοι μόλις ενημερώνονται από την Νιελ για την κατάσταση της δίνουν εντολή να βρει πληροφορίες για τον Γκέμπελς να τον δολοφονησουν όταν ήταν μικρό.
Αυτή πάει πάλι στην Φρειδερικη που τώρα είναι νοσοκόμα και πάλι τους κυνηγάει ο Στραμερ.
Τους δίνει τις πληροφορίες και στέλνουν πάλι τον Λουπε με την ομάδα του να τον σκοτώσει. Και πάλι οι Κεκροπες τον προστατεύουν και πάλι τον σκοτωνουν
Και πάλι ξυπνάει την επόμενη μέρα η Νιελ και βλέπει το ναζιστικό καθεστώς ποιο ισχυρό υπό την ηγεσία του Χίμλερ.
Τότε οι Χαοτικοι δίνουν εντολή να μαζέψει πληροφορίες για να δολοφονησουν όλους τους ναζιστες ηγετες όταν ήταν νεογέννητος.
Πάλι ζητάει την βοήθεια της Φρειδερικης μόνο που αυτή την φορά τους πιάνει ο Στραμερ.
Εκεί ο Στραμερ σκοτώνει τους υπόλοιπους Γκεσταπιτες και της αποκαλύπτετε ότι είναι Κεκροπας με το όνομα Κνοχ.
Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι το πεπρωμένο είναι η άνοδος αλλά και η πτώση του ναζισμου και οι παρεμβασεις δημιουργούν αυτό το πρόβλημα.
Παίρνει την Νιελ και την Φρειδερικης και γυρίζουν πίσω στον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν την δολοφονία του Χίτλερ.
Αφού φτάσουν εκεί και σταματήσουν την μάχη η Φρειδερικη ξεφεύγει και σκοτώνει τον Χίτλερ και μετά απιδρα με μια χρονομηχανη των Χαοτικων.
Εκεί που τσακώνονται βλέπουν να ανοίγουν οι χωροχρονικες πύλες και εξελιγμένοι τεχνολογικά ναζι να τους επιτίθενται.
Κεκροπες και Χαοτικοι συμμαχούν ενάντια στους ναζι και εκεί ανακαλύπτουν ότι αρχηγός τους είναι η Φρειδερικη όπου προσπαθεί να επιβάλει τον ναζισμο σε όλο τον χρόνο σε όλο το σύμπαν και στα παράλληλα σύμπαντα.
Τότε μπαίνουν σε λειτουργία δύο σχέδια.
Οι μη παρεμβατικοι Κεκροπες αποφασίζουν να παρεμβουν με μια βόμβα αντιύλης ώστε να καταστρέψει την ζωή και την ιστορία και να ξαναρχίσει από την αρχή.
Ενώ οι παρεμβατικό Χαοτικοι αποφασίζουν ότι αυτό το σύμπαν είναι χαμένο και ότι πρέπει να αποχωρήσουν ανατιναζοντας τις χωροχρονικες πύλες ώστε οι ναζι να μην απλώνουν σε άλλα σύμπαντα.
Και τα δύο πάνε στραβά διότι οι Κεκροπες καταστρέφουν και την μονοκυτταρη ζωή και εγκλωβιζονται σε ένα σύμπαν χωρίς ζωή και οι Χαοτικοι ανατιναχτούν τις πύλες αλλά ο ναζισμος σαν ιδέα έχει απλωθεί και στα άλλα συμπαντα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για Β movie έχουν κάποιες ελπίδες
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Σε ποιο πηδιούνται περισσότερο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σενάρια κατανομής των εδρών
από phorumaster » 02 Ιουν 2024, 19:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
02 Ιουν 2024, 19:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΝΔ 2015-16 - Υποθετικα σεναρια
από panos291 » 17 Νοέμ 2024, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Νοέμ 2024, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σενάρια επανασυγκόλλησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑΡ, το εμπόδιο Πολάκη και ο παράγων Τσίπρας
από Ίακχος » 04 Απρ 2025, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
04 Απρ 2025, 14:33
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
06 Νοέμ 2023, 09:45