Καταφερνετε να αρχισει ο συντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καταφερνετε να αρχισει ο συντροφος σας;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Καταφερνετε να αρχισει ο συντροφος σας;
Αν δεν τα καταφέρνεις θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για καρούμπαλα στο κεφάλι.
the end
Ξεχασα να γραψω οτι απευθυνομαι στις γυναικες του πχορουμ,κακως το θεωρησα αυτονοητο εδω περα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καταφέρνετε να τελειώνει η σύντροφος του άλλου;
Καταφέρνετε να τελειώνει ο σύντροφος Κουτσούμπας;
Ιδέες ρίχνω για να το εμπλουτίσουμε
Καταφέρνετε να τελειώνει ο σύντροφος Κουτσούμπας;
Ιδέες ρίχνω για να το εμπλουτίσουμε
Όχι. Με τίποτα. Μιλάμε για τελείως ασυνείδητο. Σύντροφοι, το αιώνιο πρόβλημα κάθε συνομωτη-επαναστατη.Καταφερνετε να αρχισει ο συντροφος σας;

So hab ich dich schon unbedingt
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στις ποιες;

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Στις θηλυκότητες εννοούσε

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
να τοποθετηθεί ο Souvlatzis
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ρε γκοου μπακ τι τιτλος ειναι αυτος;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Νταρνάκας
Είπα κι εγώ.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Νταρνάκας
Ή να στηθεί;
Κομπλε εισαι, μετα ειδα το αντιστοιχο νημα!

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
είμαι @ μόν@ που ψήφισα "Ναι"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Ιούλ 2023, 22:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
02 Αύγ 2023, 08:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράστε τώρα καλσόν, γιατί θα ακριβύνουν μόλις αρχίσει η σύγκρουση..
από Frappezitis » 19 Οκτ 2023, 21:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Οκτ 2023, 21:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατουλης.Έγκυος η κατά περίπου 30 χρόνια μικρότερη σύντροφός του
από Μαδουραίος » 26 Αύγ 2024, 08:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
28 Αύγ 2024, 11:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»
από Μαδουραίος » 18 Μαρ 2024, 12:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Μαρ 2024, 13:44
-