Επεξεργασία αρχείων midi σε Android
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Επεξεργασία αρχείων midi σε Android
Εν συντομία ...να φορτώσω ένα προϋπάρχον αρχείο midi σε εφαρμογή στο Android μου κινητό μπορώ δηλαδή να βλέπω τις νότες στο πεντάγραμμο και να παίζει μελωδία γίνεται, ένα το κρατούμενο
να φτιάξω με μια άλλη εφαρμογή μία μελωδία βάζοντας μια μια τις νότες και τα λοιπά στο πεντάγραμμο γίνεται.
Εκείνο που δεν μπορώ να βρω και έχω κουραστεί να κάνω πειράματα με εγκαταστάσεις απεγκατάστασεις,
είναι να φορτώνω ένα αρχείο midi σε εφαρμογή να βλέπω το πεντάγραμμο να το επεξεργάζομαι και φυσικά να το αποθηκεύω σε νέα μορφή .
ακούω ιδέες, ευχαριστώ εκ των προτέρων... για να μην ξεχάσω να είναι και τσάμπα ή τουλάχιστον όχι πάνω από 5 € κόστος.
να φτιάξω με μια άλλη εφαρμογή μία μελωδία βάζοντας μια μια τις νότες και τα λοιπά στο πεντάγραμμο γίνεται.
Εκείνο που δεν μπορώ να βρω και έχω κουραστεί να κάνω πειράματα με εγκαταστάσεις απεγκατάστασεις,
είναι να φορτώνω ένα αρχείο midi σε εφαρμογή να βλέπω το πεντάγραμμο να το επεξεργάζομαι και φυσικά να το αποθηκεύω σε νέα μορφή .
ακούω ιδέες, ευχαριστώ εκ των προτέρων... για να μην ξεχάσω να είναι και τσάμπα ή τουλάχιστον όχι πάνω από 5 € κόστος.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: Επεξεργασία αρχείων midi σε Android
Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά,δεν θέλω να το ανοίξω το ρημάδι το laptop να κάνω την επεξεργασία δεν γουστάρω να το ανοιξω πως θα το κάνουμε, είμαι κολλημένος στο Android...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
γιατι δεν το μετατρεπεις σε pdf και να το ανοιξεις μετα στο android?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άρη δες αυτό ρε
https://play.google.com/store/apps/deta ... wQLvzpb4DA
Δεν το έχω τσεκάρει αλλά πρέπει να κάνει ίμπορτ μιδι αρχεία, έχει πάτερν μπέηστ στεπ σήκουενσερ αλλά τα βγάζει σε πιάνο ρολ σαν το ρήζον και μάλλον θα κάνει αυτό που θέλεις.
https://play.google.com/store/apps/deta ... wQLvzpb4DA
Δεν το έχω τσεκάρει αλλά πρέπει να κάνει ίμπορτ μιδι αρχεία, έχει πάτερν μπέηστ στεπ σήκουενσερ αλλά τα βγάζει σε πιάνο ρολ σαν το ρήζον και μάλλον θα κάνει αυτό που θέλεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι αλλά είσαι αυγό 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γνωρίζετε από ψηφικακή επεξεργασία εικόνας και ψηφιακές εκτυπώσεις;
από marabou » 24 Οκτ 2024, 00:02 » σε Eικαστικές τέχνες - 13 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
25 Οκτ 2024, 18:52
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
10 Μαρ 2024, 17:14