App για ραδιόφωνο
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
App για ραδιόφωνο
Υπάρχει εφαρμογή για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς ίντερνετ;
Δυστυχώς έχω πρόγραμμα με λίγα ΜΒ,και δεν σηκώνει να τα ξοδευω από εδώ και από εκεί.
Δυστυχώς έχω πρόγραμμα με λίγα ΜΒ,και δεν σηκώνει να τα ξοδευω από εδώ και από εκεί.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: App για ραδιόφωνο
Φτιάξε playlist με μπ3 , όπως όλοι μας!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Νομίζω όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν πρόγραμμα για ραδιόφωνο, μόνο εντός εμβελείας και κεραία τα ακουστικά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 17:38Υπάρχει εφαρμογή για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς ίντερνετ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ναι όπως τα άηφον πχ.Nandros έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 19:53Νομίζω όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν πρόγραμμα για ραδιόφωνο, μόνο εντός εμβελείας και κεραία τα ακουστικά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 17:38Υπάρχει εφαρμογή για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς ίντερνετ;
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όχι μόνο τα σύγχρονα, χρόνια το έχουν έτσι, χωρίς χρήση δεδομένων.Nandros έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 19:53Νομίζω όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν πρόγραμμα για ραδιόφωνο, μόνο εντός εμβελείας και κεραία τα ακουστικά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 17:38Υπάρχει εφαρμογή για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς ίντερνετ;
sys3x έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 21:23ναι όπως τα άηφον πχ.Nandros έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 19:53Νομίζω όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν πρόγραμμα για ραδιόφωνο, μόνο εντός εμβελείας και κεραία τα ακουστικά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 17:38Υπάρχει εφαρμογή για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς ίντερνετ;
(:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.