Leporello έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 11:21

Oύτε εδώ μπορείς να απαντήσεις! Οπως και γιά τα Σοβιετικά στρατεύματα που μεταφέρθηκαν από την Απω Ανατολή στην Ευρώπη μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 1941 που είπες ότι θα το ψάξεις
Γιά τα Ούρντου δεν κατάλαβα πώς με τάπωσες και τι θέλεις να σου πώ. Οντως, τα Ούρντου δεν μιλούνται πουθενά αλλού εκτός από το Πακιστάν (και όπου αλλού έχει Πακιστανούς). Το ερώτημά μου δεν ήταν πραγματικό, ήταν ειρωνικό γιατί ενώ μίλησες γιά Ούρντου, μετά έλεγες ότι δεν είπες τίποτα γιά Πακιστάν.
Γιατί λες ψέματα; Είπα πως είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Πακιστάν. Το λέω και στο link που σου έδωσα για να απαντήσεις και το έλεγα και πιο πριν στη συζήτηση και μάλιστα βλακωδώς το έκανες παράθεση.
Καλά τερμάτισες και πήγες όχι σε άλλη πίστα, αλλά σε άλλο παιχνίδι. Κάνεις quote αυτά που είπαμε και απαντάς σαν να μην τα είπαμε. Ποιος έβαλε free-WIFI στο Δαφνί και έχουμε τον leporello να μας πρήζει;

Αν νομίζεις λοιπόν ότι έχεις ικανότητες παραπάνω από το να ταπώσεις Αφγανό αγράμματο δυσλεκτικό σε κώμμα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Διάλεξε μία από τις λέξεις που αναφέρει ο Gus Portokalos και που εσύ θριαμβευτικά τις ανέσυρες και επιχειρηματολόγησε γιατί έχει δίκιο.
Επειδή βαριέμαι να τις τσεκάρω μία-μία, διαλέγω τη πιο εύκολη: "γκέμι" από το "κημός"
http://greek_greek.enacademic.com/78029/%CE%BA%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%82 : σιδερένιο ημικυκλικό έλασμα που εφαρμόζεται στη μύτη των ατίθασων αλόγων κατά την εξάσκηση τους.
Ζήτησες μία, να η Ρόδος να και το πήδημα. Για να ασχοληθώ με άλλη, πρώτα θα απαντήσεις εσύ για το τρομπόνιασμά σου που
ξεκινά από εδώ που εγώ είπα ότι τα φαρσί και τα ούρντου είναι εντελώς διαφορετικές γλώσσες από τα αραβικά και εσύ
απαντάς σαν αντεπιχείρημα για να μου την πεις, πως ούτε τα φαρσί, ούτε τα ούρντου έχουν κάποια σχέση με τους Άραβες.
Και
σταματά απότομα εδώ που πέταξες μια μπανανόφλουδα, αλλά δεν έπιασε και εξαφανίστηκες.
Τόση λύσσα να βρεις να πεις κάτι που αυτοτρομπονιάζεσαι.
Απάντησα λοιπόν σε ένα που ζήτησες, σειρά σου τώρα.
Καλά και αν δεν απαντήσεις, όλα καλά. Δεν τα έγραψα για σένα. Τα έγραψα για να τα δουν οι άλλοι.
Από την άλλη, μπορείς να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα: να βρίζεις και να κλαίγεσαι γιά stalking, όλα αυτά μαζί με αναφορές σε υποτιθέμενους θριάμβους. Ετσι κι'αλλιώς, μόνη σου τα λες, μόνη σου τα ακούς

Μακάρι να τα άκουγα και μόνη μου. Εδώ και τόση ώρα κάθομαι να σου εξηγώ το αυτονόητο επειδή δεν τα ακούσω μόνη μου, πετάγεσαι σαν την ***** για να σχολιάσεις και ουσιαστικά να μην πεις τίποτα ή να επαναλάβεις αυτό που είπα, με άλλα λόγια να χτυπιέσαι ότι εγώ είπα το αντίθετο.
Άντε γεια, την άδεια την έβαλα για την εβδομάδα black-Friday όχι για απαντήσεις σε βλαψκ-Λεπο.