H American Airlines καθηλώνει τα αεροπλάνα της λόγω τεχνικών προβλημάτων
-
Re: H American Airlines καθηλώνει τα αεροπλάνα της λόγω τεχνικών προβλημάτων
Πως και δεν είναι το νημα του ουγκανιτη;
δεν σε καταλαβαινω, σου εξηγώ οτι το νημα σου ειναι μια αναφορά μακριά απο τον κάδο, δεν σε ενοχλεί;
Δεν μπορεις να γραφεις και κατι μαζι, για να μην το κανουμε εδω μεσα αναπαραγωγή σαχλαμάρας;
Δε μου αρέσει το ύφος σου κάνεις προσωπική επίθεση. Κάνε αναφορά αν θες. Δε βλέπω να είχες την ίδια ευαισθησία σε άλλα βλακώδη και ψεκ νήματα του φόρουμ
και άλλοι το κανουν ναι, δεν ειπα οτι εισαι ο μονος δημοσιογράφος wannabe στο πχώρυμ. Δεν θελω να κανω αναφορά, ηθελα απλα να καταλάβεις οτι αυτο που κανεις δεν επιτρέπετε, οποτε ειπα να σε ενημερώσω μήπως δεν το ήξερες.Ίακχος έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 16:07Δε μου αρέσει το ύφος σου κάνεις προσωπική επίθεση. Κάνε αναφορά αν θες. Δε βλέπω να είχες την ίδια ευαισθησία σε άλλα βλακώδη και ψεκ νήματα του φόρουμ
τουλαχιστον μην βαζεις τις βλακειες σου στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.
Συνεχιζεις τις προσωπικές επιθέσεις. Είμαι μηχανικός και πιστεύω ότι μπορώ να έχω συνεισφορά στις τεχνικές ενότητες. Έχω βάλει και αλλα νήματα στις τεχνικές ενότητες και αυτά βλακειες είναι?enaon έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 16:10και άλλοι το κανουν ναι, δεν ειπα οτι εισαι ο μονος δημοσιογράφος wannabe στο πχώρυμ. Δεν θελω να κανω αναφορά, ηθελα απλα να καταλάβεις οτι αυτο που κανεις δεν επιτρέπετε, οποτε ειπα να σε ενημερώσω μήπως δεν το ήξερες.
τουλαχιστον μην βαζεις τις βλακειες σου στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.
ναι οκ, τα τουιτερ που ανεβάζεις αυτούσια χωρίς σχόλιο ενω δεν επιτρέπετε, αυτές τις βλακείες μην τις ανεβάζεις στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.
καθε γαμημενη μερα ανοιγεις 5-6 νηματα απλα με ενα λινκ
σου την ειπε μια φορα ο Μπεριας κι εσυ ψελισες κατι παπαριες οτι εισαι με κιν και πουτσες μπλε
αλλα εδω εισαι λαλιστατος
γενικα, σταματα να φλουνταρεις την κεντρικη σελιδα
σου την ειπε μια φορα ο Μπεριας κι εσυ ψελισες κατι παπαριες οτι εισαι με κιν και πουτσες μπλε
αλλα εδω εισαι λαλιστατος
γενικα, σταματα να φλουνταρεις την κεντρικη σελιδα
Εγώ φταίω που πάω να δώσω λίγη ποιότητα στο φόρουμ και τα ακούω και σπο πάνω. Είμαι από κινητό όντως και αναρρώνω από εγχείρηση.
Εντάξει αυτό, αλλά αμφιβάλεις ότι τα νήματα που ανοίγω είναι από τα πιο ποιοτικά του φόρουμ? Βλέπω τι νήματα ανοίγονται και το ύφος των χρηστών και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσωπική επίθεση. Ας είναι δεν αξίζει να τσακωνομαι στο φόρουμ έχω και άλλα πράγματα να κάνω, να βοηθήσω ήθελα αλλά Βλέπω ότι το μπελά μου βρίσκω.
ελα βρε φίλε, θα μου πεις μετα οτι τα παιδάκια στην αφρική κανουν πιο πολλα τέτοια ποστ, τί φταις εσύ κλπ. Σταμάτα αυτο που δεν επιτρέπετε σαν μεγάλο παιδί που είσαι, τα αλλα ειναι ασχετα. Τουλάχιστον στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.Ίακχος έγραψε: ↑24 Δεκ 2024, 16:30Εντάξει αυτό, αλλά αμφιβάλεις ότι τα νήματα που ανοίγω είναι από τα πιο ποιοτικά του φόρουμ? Βλέπω τι νήματα ανοίγονται και το ύφος των χρηστών και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσωπική επίθεση. Ας είναι δεν αξίζει να τσακωνομαι στο φόρουμ έχω και άλλα πράγματα να κάνω, να βοηθήσω ήθελα αλλά Βλέπω ότι το μπελά μου βρίσκω.
Καλά σου λένε ρε. Παραδειγματίσου από τον Φραπέ!
ε ναι αυτο του λεω, εστω τον φραπέ σαν παράδειγμα, εκεινος δεν τα βαζει στις τεχνικές ενότητες, κρατάει ενα επίπεδο. 

Έτσι κάνεις πάντα ή μόνο τα Χριστούγεννα έχεις τις μαύρες σου γιατί βαριέσαι; Από χθες τα έχεις βάλει με 4 τουλάχιστον χρήστες. Εκτός κι αν διεκδικείς το βραβείο του πιο αντιπαθητικού εδώ μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
19 Αύγ 2024, 14:32
-