H American Airlines καθηλώνει τα αεροπλάνα της λόγω τεχνικών προβλημάτων

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Δημοκράτης

Re: H American Airlines καθηλώνει τα αεροπλάνα της λόγω τεχνικών προβλημάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 24 Δεκ 2024, 16:01

Πως και δεν είναι το νημα του ουγκανιτη;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:03

Ίακχος έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:00
Είναι τεχνικό πρόβλημα σε αεροπλάνα. Που να το έβαζα? Τεσπα εγώ θεωρώ σημαντική την είδηση, έχω δει πολύ πιο ανούσια νήματα στο φόρουμ
δεν σε καταλαβαινω, σου εξηγώ οτι το νημα σου ειναι μια αναφορά μακριά απο τον κάδο, δεν σε ενοχλεί;

Δεν μπορεις να γραφεις και κατι μαζι, για να μην το κανουμε εδω μεσα αναπαραγωγή σαχλαμάρας;

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 16:07

enaon έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:03
Ίακχος έγραψε:
Είναι τεχνικό πρόβλημα σε αεροπλάνα. Που να το έβαζα? Τεσπα εγώ θεωρώ σημαντική την είδηση, έχω δει πολύ πιο ανούσια νήματα στο φόρουμ
δεν σε καταλαβαινω, σου εξηγώ οτι το νημα σου ειναι μια αναφορά μακριά απο τον κάδο, δεν σε ενοχλεί;

Δεν μπορεις να γραφεις και κατι μαζι, για να μην το κανουμε εδω μεσα αναπαραγωγή σαχλαμάρας;
Δε μου αρέσει το ύφος σου κάνεις προσωπική επίθεση. Κάνε αναφορά αν θες. Δε βλέπω να είχες την ίδια ευαισθησία σε άλλα βλακώδη και ψεκ νήματα του φόρουμ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:10

Ίακχος έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:07
enaon έγραψε:
Ίακχος έγραψε:

Δε μου αρέσει το ύφος σου κάνεις προσωπική επίθεση. Κάνε αναφορά αν θες. Δε βλέπω να είχες την ίδια ευαισθησία σε άλλα βλακώδη και ψεκ νήματα του φόρουμ
και άλλοι το κανουν ναι, δεν ειπα οτι εισαι ο μονος δημοσιογράφος wannabe στο πχώρυμ. Δεν θελω να κανω αναφορά, ηθελα απλα να καταλάβεις οτι αυτο που κανεις δεν επιτρέπετε, οποτε ειπα να σε ενημερώσω μήπως δεν το ήξερες.

τουλαχιστον μην βαζεις τις βλακειες σου στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 16:12

enaon έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:10
Ίακχος έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:07
enaon έγραψε:

και άλλοι το κανουν ναι, δεν ειπα οτι εισαι ο μονος δημοσιογράφος wannabe στο πχώρυμ. Δεν θελω να κανω αναφορά, ηθελα απλα να καταλάβεις οτι αυτο που κανεις δεν επιτρέπετε, οποτε ειπα να σε ενημερώσω μήπως δεν το ήξερες.

τουλαχιστον μην βαζεις τις βλακειες σου στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.
Συνεχιζεις τις προσωπικές επιθέσεις. Είμαι μηχανικός και πιστεύω ότι μπορώ να έχω συνεισφορά στις τεχνικές ενότητες. Έχω βάλει και αλλα νήματα στις τεχνικές ενότητες και αυτά βλακειες είναι?

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:15

ναι οκ, τα τουιτερ που ανεβάζεις αυτούσια χωρίς σχόλιο ενω δεν επιτρέπετε, αυτές τις βλακείες μην τις ανεβάζεις στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 24 Δεκ 2024, 16:16

καθε γαμημενη μερα ανοιγεις 5-6 νηματα απλα με ενα λινκ
σου την ειπε μια φορα ο Μπεριας κι εσυ ψελισες κατι παπαριες οτι εισαι με κιν και πουτσες μπλε

αλλα εδω εισαι λαλιστατος

γενικα, σταματα να φλουνταρεις την κεντρικη σελιδα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 16:21

Zundapp έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:16
σου την ειπε μια φορα ο Μπεριας κι εσυ ψελισες κατι παπαριες οτι εισαι με κιν και πουτσες μπλε

Εγώ φταίω που πάω να δώσω λίγη ποιότητα στο φόρουμ και τα ακούω και σπο πάνω. Είμαι από κινητό όντως και αναρρώνω από εγχείρηση.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:24

Ίακχος έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:21
Εγώ φταίω που πάω να δώσω λίγη ποιότητα στο φόρουμ
μάλιστα. Μπορείς να μην δίνεις ποιότητα στις τεχνικές ενότητες με αναπαραγωγή ποστ απο το τουίτερ παρακαλώ;

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 16:30

enaon έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:24
Ίακχος έγραψε:
Εγώ φταίω που πάω να δώσω λίγη ποιότητα στο φόρουμ
μάλιστα. Μπορείς να μην δίνεις ποιότητα στις τεχνικές ενότητες με αναπαραγωγή ποστ απο το τουίτερ παρακαλώ;
Εντάξει αυτό, αλλά αμφιβάλεις ότι τα νήματα που ανοίγω είναι από τα πιο ποιοτικά του φόρουμ? Βλέπω τι νήματα ανοίγονται και το ύφος των χρηστών και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσωπική επίθεση. Ας είναι δεν αξίζει να τσακωνομαι στο φόρουμ έχω και άλλα πράγματα να κάνω, να βοηθήσω ήθελα αλλά Βλέπω ότι το μπελά μου βρίσκω.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 24 Δεκ 2024, 16:31

Ίακχος έγραψε:
Zundapp έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:16

Εγώ φταίω που πάω να δώσω λίγη ποιότητα στο φόρουμ και τα ακούω και σπο πάνω. Είμαι από κινητό όντως και αναρρώνω από εγχείρηση.
6 χρονια αναρρωνεις?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:33

Ίακχος έγραψε:
24 Δεκ 2024, 16:30
Εντάξει αυτό, αλλά αμφιβάλεις ότι τα νήματα που ανοίγω είναι από τα πιο ποιοτικά του φόρουμ? Βλέπω τι νήματα ανοίγονται και το ύφος των χρηστών και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσωπική επίθεση. Ας είναι δεν αξίζει να τσακωνομαι στο φόρουμ έχω και άλλα πράγματα να κάνω, να βοηθήσω ήθελα αλλά Βλέπω ότι το μπελά μου βρίσκω.
ελα βρε φίλε, θα μου πεις μετα οτι τα παιδάκια στην αφρική κανουν πιο πολλα τέτοια ποστ, τί φταις εσύ κλπ. Σταμάτα αυτο που δεν επιτρέπετε σαν μεγάλο παιδί που είσαι, τα αλλα ειναι ασχετα. Τουλάχιστον στις τεχνικές ενότητες παρακαλώ.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 24 Δεκ 2024, 16:36

Καλά σου λένε ρε. Παραδειγματίσου από τον Φραπέ!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2024, 16:37

ε ναι αυτο του λεω, εστω τον φραπέ σαν παράδειγμα, εκεινος δεν τα βαζει στις τεχνικές ενότητες, κρατάει ενα επίπεδο. :011:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 24 Δεκ 2024, 16:41

Έτσι κάνεις πάντα ή μόνο τα Χριστούγεννα έχεις τις μαύρες σου γιατί βαριέσαι; Από χθες τα έχεις βάλει με 4 τουλάχιστον χρήστες. Εκτός κι αν διεκδικείς το βραβείο του πιο αντιπαθητικού εδώ μέσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών