Freeinquiry:Διαδικτυακή σαβουροσυλλογή στοκουμέντων (a blast from the past).
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Re: Freeinquiry:Διαδικτυακή σαβουροσυλλογή στοκουμέντων (a blast from the past).
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Alchemist501
Re: Freeinquiry:Διαδικτυακή σαβουροσυλλογή στοκουμέντων (a blast from the past).
Άτομο που συνέκρινε τους Γενίτσαρους με σύγχρονους θεσμούς όπως το σχολείο κτλπ λέει *δεν κάνω αναχρονισμους"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alchemist501 την 19 Απρ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- Alchemist501
Μάγκα μου, ούτε οι άλλοι κάνουν αναχρονισμούς, απλώς εσένα οτι δεν σε βολεύει το βαφτίζεις έτσι για να το απαξιωσεις χωρίς να εξηγείς γιατί καθιστά αναχρονισμο
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
Ξέρεις τι έχει σημασία για την πραγματική ιστορία;
Ότι από την ιερή συμμαχία και τον ναυτικό αποκλεισμό της επαναστατημένης Ελλάδας το 21 και την ανοικτή στήριξη του σουλτάνου, φτάσαμε το 23 και το 26 να παίρνουμε δάνεια από το εξωτερικό (ντε φάκτο αναγνώριση) και σε 5 χρόνια να συζητάνε οι μεγάλοι λύση του προβλήματος εν αγνοία όχι τόσο των Ελλήνων αλλά του σουλτάνου που η λύση εκ των πραγμάτων απέκλειε το προηγούμενο καθεστώς.
Η Ελληνική επανάσταση επέβαλε την ανεξαρτησία της Ελλάδος με τα όπλα της κι αυτά τα όπλα τα κρατούσαν πρώτοι-πρώτοι κλέφτες και αρματολοί και στην θάλασσα καραβοκύρηδες με αρχίδια.
Αν έλειπαν αυτοί τίποτα δεν θα είχε κινηθεί και δεν ξέρουμε πως θα είμαστε σήμερα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οκ, άλλα περίμενα, με απογοήτευσεςDIOMEDESGR έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 00:37DIOMEDESGR @ Τα γεωγραφικά ορια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
DIOMEDESGR @ Τα γεωγραφικά ορια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τέλος πάντων δεν ξέρω από που έχεις τις πηγές σου για τις οποίες είσαι και τόσο σίγουρος για την ακρίβειά τους.
Η συγκεκριμένη σελίδα πάντως είναι κλασσικό μαγαζί, που απευθείνεται σε συγκεκριμένους πελάτες.
Κατσικοκλέφτες και ληστοσυμμορίτες;

Πάνος Σκουρλέτης
- DIOMEDESGR
Εάν έχω εγώ έναν θείο μαφιοζο που ληστευει τράπεζες και εκδίδει γυναίκες, θα τον αγαπήσω λιγότερο για το επάγγελμα του? ΌΧΙ.
Θα κάνω όμως και την κοροϊδα όταν μου λένε οι άλλοι για το ποιόν του? Ξανα οχι.
Μαφιοζο θα τον λεω άσχετα αν τον αγαπώ σαν θείο μου.
Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλαβεις ξέρεις.

- DIOMEDESGR
Αλλα'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!
Καληνύχτα και καλό Πάσχα.
Το ποιούς αγαπάς είναι, βέβαια, δικό σου θέμα. Γούστα είναι αυτά.DIOMEDESGR έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 00:12Εάν έχω εγώ έναν θείο μαφιοζο που ληστευει τράπεζες και εκδίδει γυναίκες, θα τον αγαπήσω λιγότερο για το επάγγελμα του? ΌΧΙ.
Μόνο που δεν είπες "αγαπώ", αλλά "τιμώ".
Αυτό, και τεράστιο μυαλό σαν το δικό σου να είχα, πάλι δεν θα το καταλάβαινα

Πάνος Σκουρλέτης
Ε κι εσυ τωρα τι δεν καταλαβαινεις;Saliveros έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 05:45Το ποιούς αγαπάς είναι, βέβαια, δικό σου θέμα. Γούστα είναι αυτά.DIOMEDESGR έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 00:12Εάν έχω εγώ έναν θείο μαφιοζο που ληστευει τράπεζες και εκδίδει γυναίκες, θα τον αγαπήσω λιγότερο για το επάγγελμα του? ΌΧΙ.
Ο βοθρος και κατ επεκταση κι ο Διομηδης τιμουν νε την ενασχόληση τους, με την αυρα τους, με το οτι καταδεχονται να τους βριζουν.
Λιγο το εχεις;
Οι αριστοι (σαν τον Πρωτεα και την μανταμ Σουσου) καταδεχονται να ασχοληθουν με την πλεμπα της επαναστασης.
Δοξαστε τους!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πάντως δεν ξέρω, με έχουν βάλει σε σκέψεις όλα αυτά.Chainis έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 09:19Ε κι εσυ τωρα τι δεν καταλαβαινεις;Saliveros έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 05:45Το ποιούς αγαπάς είναι, βέβαια, δικό σου θέμα. Γούστα είναι αυτά.DIOMEDESGR έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 00:12Εάν έχω εγώ έναν θείο μαφιοζο που ληστευει τράπεζες και εκδίδει γυναίκες, θα τον αγαπήσω λιγότερο για το επάγγελμα του? ΌΧΙ.
Ο βοθρος και κατ επεκταση κι ο Διομηδης τιμουν με την ενασχόληση τους, με την αυρα τους, με το οτι καταδεχονται να τους βριζουν.
Λιγο το εχεις;
Οι αριστοι (σαν τον Πρωτεα και την μανταμ Σουσου) καταδεχονται να ασχοληθουν με την πλεμπα της επαναστασης.
Δοξαστε τους!
Κρίμα δεν είναι, ρε γμτ, σε όλες τις άλλες επαναστάσεις -π.χ. τη Γαλλική, τη Ρωσσική, τη Καμβοδγιανή,την ΕΑΜική κλπ κλπ- να πήραν μέρος κυρίως νευροχειρουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι και φιλάνθρωποι, και στη δικιά μας να συμμετείχαν μόνο κατσικοκλέφτες, μαχαιροβγάλτες, εκδοροσφαγείς και βασιβουζούκοι;
Πολύ έχω στεναχωρηθεί

Πάνος Σκουρλέτης
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Όταν ακόμα και ο Υδράργυρος δίνει την νηφάλια άποψη καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 08:57Την εποχή της επανάστασης η χώρα δεν είχε συνέλθει από τα ορλοφικά. Παντού ήταν καμμένες πόλεις και χωριά, ερημωμένες περιοχές, έξω από τα κέντρα ήταν πυραμίδες με κρανία, στα υψώματα παλουκωμένοι, πρόσφυγες κλπ. Οικονομία δεν υπήρχε, το μόνο που υπήρχε ήταν ληστεία και πλιάτσικο και μισθοφοριλίκι. Σε αυτο το περιβάλλον έγινε η επανάσταση του 21
Saliveros έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 09:56Κρίμα δεν είναι, ρε γμτ, σε όλες τις άλλες επαναστάσεις -π.χ. τη Γαλλική, τη Ρωσσική, τη Καμβοδγιανή,την ΕΑΜική κλπ κλπ- να πήραν μέρος κυρίως νευροχειρουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι και φιλάνθρωποι, και στη δικιά μας να συμμετείχαν μόνο κατσικοκλέφτες, μαχαιροβγάλτες, εκδοροσφαγείς και βασιβουζούκοι;

Διατί γελείς, νέε μου;Καβαλάρης έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 10:12Saliveros έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 09:56Κρίμα δεν είναι, ρε γμτ, σε όλες τις άλλες επαναστάσεις -π.χ. τη Γαλλική, τη Ρωσσική, τη Καμβοδγιανή,την ΕΑΜική κλπ κλπ- να πήραν μέρος κυρίως νευροχειρουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι και φιλάνθρωποι, και στη δικιά μας να συμμετείχαν μόνο κατσικοκλέφτες, μαχαιροβγάλτες, εκδοροσφαγείς και βασιβουζούκοι;
Για έλα στη θέση μου, που πρέπει τώρα να τιμώ τον Αδόλφο, τον Ιωσήφ, τον Πολ Ποτ, τον λήσταρχο Γιαγκούλα και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μεταξύ άλλων πολλών...
Αντιλαμβάνεσαι το δράμα μου;
Πάνος Σκουρλέτης
- DIOMEDESGR
Λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω αν δεν καταλαβαινεις!

Κανένας δεν σε νοιώθει! 

Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
23 Μάιος 2023, 13:10
-
- 2 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
02 Ιαν 2025, 19:22
-
-
Νέα δημοσίευση Blasts from the past
από neon imposter » 25 Αύγ 2023, 16:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
27 Αύγ 2023, 14:48
-