Συμμετοχή Ιρανών στον πόλεμο της Βοσνίας

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Συμμετοχή Ιρανών στον πόλεμο της Βοσνίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 18:34

Στρακαστρουκας έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:33
Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:20
Στο μυαλό σου μπορεί. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση. Τζιχαντιστής είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι αυτός που θέλει να επιβάλλει δια της βίας το Ισλάμ ή να κάνει "ιερό πόλεμο υπερ του Ισλάμ".
Ενω ο Χρυσαυγιτης πηγε για διακοπες
Δεν έχει καμία σχέση με τον τζιχαντισμό αυτό.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 04 Αύγ 2024, 18:38

Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:34
Στρακαστρουκας έγραψε:
Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:20
Στο μυαλό σου μπορεί. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση. Τζιχαντιστής είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι αυτός που θέλει να επιβάλλει δια της βίας το Ισλάμ ή να κάνει "ιερό πόλεμο υπερ του Ισλάμ".
Α σορι. Σκοτωσε ελευθερα τοτε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 18:43

Στρακαστρουκας έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:38
Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:34
Στρακαστρουκας έγραψε:

Α σορι. Σκοτωσε ελευθερα τοτε
Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να ξεπλύνεις τους τζιχαντιστές ταυτίζοντάς τους με μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό ενός φίλου λαού.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 04 Αύγ 2024, 18:43

NewModelArmy έγραψε:
11 Ιούλ 2024, 00:18
Τωρα αυτοι ειναι με τον Πουτιν οποτε εγιναν καλοι Ισλαμιστες.
τότε ήταν με τον Κλίντον και με χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία οπότε πάλι καλοί ήταν

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 04 Αύγ 2024, 18:47

Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:43

Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να ξεπλύνεις τους τζιχαντιστές ταυτίζοντάς τους με μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό ενός φίλου λαού.
Καπου ειχα διαβασει οτι οι χρυσασυγιτες σου εμπλεκονταν σε εγκληματα πολεμου αλλα οκ. Αφου δεν ειναι τζιχαντιστες δεν υπαρχει προβλημα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 04 Αύγ 2024, 18:56

λίγο όψιμο το ενδιαφέρον του Golden και των άλλων νατοφιλων...
Παλεύει προφανώς να ξυπνήσει κανένα αντιιρανικο αντανακλαστικό στον "εθνικιστικό χώρο"?

U.S. Allies’ Arms Aid to Bosnia Detailed
By JOHN POMFRET and DAVID B. OTTAWAY
May 12, 1996

WASHINGTON POST
WASHINGTON — Arms smuggling to Bosnia and Croatia was larger and more complex than the shipments from Iran and Turkey recently acknowledged by the Clinton administration, and involved such U.S. allies as Pakistan, Malaysia, Saudi Arabia and Argentina, according to U.S. and Bosnian officials.
U.S. officials learned in 1992 that Iran had opened a smuggling route to Bosnia with the assistance of Turkey, two years before a controversial decision by President Clinton to give Croatia a diplomatic “green light” for the shipments, National Security Advisor Anthony Lake said Friday.

https://www.latimes.com/archives/la-xpm ... story.html

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 22:43

dna replication έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:56
λίγο όψιμο το ενδιαφέρον του Golden και των άλλων νατοφιλων...
Παλεύει προφανώς να ξυπνήσει κανένα αντιιρανικο αντανακλαστικό στον "εθνικιστικό χώρο"?

U.S. Allies’ Arms Aid to Bosnia Detailed
By JOHN POMFRET and DAVID B. OTTAWAY
May 12, 1996

WASHINGTON POST
WASHINGTON — Arms smuggling to Bosnia and Croatia was larger and more complex than the shipments from Iran and Turkey recently acknowledged by the Clinton administration, and involved such U.S. allies as Pakistan, Malaysia, Saudi Arabia and Argentina, according to U.S. and Bosnian officials.
U.S. officials learned in 1992 that Iran had opened a smuggling route to Bosnia with the assistance of Turkey, two years before a controversial decision by President Clinton to give Croatia a diplomatic “green light” for the shipments, National Security Advisor Anthony Lake said Friday.

https://www.latimes.com/archives/la-xpm ... story.html
Το ότι είμαι υπερ της συμμετοχής της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και της αναβαθμίσεώς της στο δυτικό στρατόπεδο, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα όσα έχει κάνει το ΝΑΤΟ και με όλα όσα έχουν κάνει οι ΗΠΑ και άλλοι Δυτικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Αύγ 2024, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 22:48

Στρακαστρουκας έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:47
Golden Age έγραψε:

Καπου ειχα διαβασει οτι οι χρυσασυγιτες σου εμπλεκονταν σε εγκληματα πολεμου αλλα οκ. Αφου δεν ειναι τζιχαντιστες δεν υπαρχει προβλημα
Τους κατηγορούν για πολλά διάφοροι που θέλουν να χτυπήσουν την ελληνοσερβική φιλία επειδή πιστεύουν ότι έτσι χτυπούν τον ελληνικό εθνικισμό, λόγω της σύνδεσής του με την ελληνοσερβική φιλία απο την δεκαετία του '90. Έτσι, το να υποστηρίζεις τους Σέρβους στους γιουγκοσλαβικούς πολέμους, παρουσιάζεται ως "όνειδος", γιατί "κακοί Σέρβοι, γενοκτόνοι" κλπ. Ενώ για την γενοκτονία που υπέστησαν οι Σέρβοι της Κράινα, δεν θα πρέπει να κατευθύνεται ο νους σου στο έγκλημα που έκαναν οι Κροάτες, αλλά στο ότι και γι' αυτό οι Σέρβοι φταίνε επειδή ήθελαν να προσαρτήσουν την Κράινα. Για όσα έκαναν οι Σέρβοι φταίνε αυτοί, αλλά και για όσα έπαθαν, πάλι αυτοί φταίνε. Έτσι πολεμάται ο ελληνικός εθνικισμός. :wink

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 04 Αύγ 2024, 23:11

Στρακαστρουκας έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:47
Golden Age έγραψε:

Μπούρδες

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 04 Αύγ 2024, 23:21

Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:26
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:24
Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:22

Και η Τουρκία κράζει το ΝΑΤΟ αλλά δεν φεύγει. Εμείς γιατί να φύγουμε; Κορόιδα είμαστε;
Εμείς και μένουμε, και είμαστε τα παιδιά της φαπας, και εσείς τα εθνικια πανηγυρίζετε γιατί ανηκομεν εις τη δυσιν, και άλλα φαιδρα.
Δεν γνωρίζω άλλον φιλοΝΑΤΟίκό εθνικιστή πλην του εαυτού μου. Αλλά και πάλι δεν συμφωνώ σε όλα με το ΝΑΤΟ. Όμως, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι καταστροφή.
Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 23:22

Εμπεδοκλής έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:21
Golden Age έγραψε:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Αύγ 2024, 18:24

Εμείς και μένουμε, και είμαστε τα παιδιά της φαπας, και εσείς τα εθνικια πανηγυρίζετε γιατί ανηκομεν εις τη δυσιν, και άλλα φαιδρα.
Δεν γνωρίζω άλλον φιλοΝΑΤΟίκό εθνικιστή πλην του εαυτού μου. Αλλά και πάλι δεν συμφωνώ σε όλα με το ΝΑΤΟ. Όμως, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι καταστροφή.
Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;
Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 04 Αύγ 2024, 23:31

Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:22
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.
Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Αύγ 2024, 23:33

Εμπεδοκλής έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:31
Golden Age έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...
Εκεί οφείλεται δηλαδή το γεγονός ότι απο την μία είσαι υπερ των Σέρβων και ταυτόχρονα είσαι υπερ του Ιράν και της Χεζμπολάχ που πολέμησαν τους Σέρβους στον πόλεμο της Βοσνίας;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 04 Αύγ 2024, 23:38

Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:33
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Εκεί οφείλεται δηλαδή το γεγονός ότι απο την μία είσαι υπερ των Σέρβων και ταυτόχρονα είσαι υπερ του Ιράν και της Χεζμπολάχ που πολέμησαν τους Σέρβους στον πόλεμο της Βοσνίας;
Είμαι υπέρ του εαυτού μου. Σε αυτούς τους περίεργους συσχετισμούς εσύ μπαίνεις, όχι εγώ. Εσύ άνοιξες νήμα. Έμεινες άνεργος και από αντισιωνιστής και φιλοχεσμπολάχ μας βγήκες αμερικανοσιωνιστής. Λίγη τσίπα ρε συ. Δε φτύνεις τον εαυτό σου που και που;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Αύγ 2024, 00:03

Εμπεδοκλής έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:38
Golden Age έγραψε:
04 Αύγ 2024, 23:33
Εμπεδοκλής έγραψε:

Είμαι υπέρ του εαυτού μου. Σε αυτούς τους περίεργους συσχετισμούς εσύ μπαίνεις, όχι εγώ. Εσύ άνοιξες νήμα. Έμεινες άνεργος και από αντισιωνιστής και φιλοχεσμπολάχ μας βγήκες αμερικανοσιωνιστής. Λίγη τσίπα ρε συ. Δε φτύνεις τον εαυτό σου που και που;
Τώρα το γύρισες στο ad hominem και πετάς λάσπη. Μείνε με τις αντιφάσεις σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών