Δεν έχει καμία σχέση με τον τζιχαντισμό αυτό.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:33Ενω ο Χρυσαυγιτης πηγε για διακοπεςGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:20Στο μυαλό σου μπορεί. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση. Τζιχαντιστής είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι αυτός που θέλει να επιβάλλει δια της βίας το Ισλάμ ή να κάνει "ιερό πόλεμο υπερ του Ισλάμ".
Συμμετοχή Ιρανών στον πόλεμο της Βοσνίας
- Golden Age
Re: Συμμετοχή Ιρανών στον πόλεμο της Βοσνίας
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Α σορι. Σκοτωσε ελευθερα τοτεGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:34Δεν έχει καμία σχέση με τον τζιχαντισμό αυτό.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:33Ενω ο Χρυσαυγιτης πηγε για διακοπεςGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:20Στο μυαλό σου μπορεί. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση. Τζιχαντιστής είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι αυτός που θέλει να επιβάλλει δια της βίας το Ισλάμ ή να κάνει "ιερό πόλεμο υπερ του Ισλάμ".
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Golden Age
Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να ξεπλύνεις τους τζιχαντιστές ταυτίζοντάς τους με μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό ενός φίλου λαού.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:38Α σορι. Σκοτωσε ελευθερα τοτε
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τότε ήταν με τον Κλίντον και με χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία οπότε πάλι καλοί ήτανNewModelArmy έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 00:18Τωρα αυτοι ειναι με τον Πουτιν οποτε εγιναν καλοι Ισλαμιστες.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Καπου ειχα διαβασει οτι οι χρυσασυγιτες σου εμπλεκονταν σε εγκληματα πολεμου αλλα οκ. Αφου δεν ειναι τζιχαντιστες δεν υπαρχει προβλημαGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:43
Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να ξεπλύνεις τους τζιχαντιστές ταυτίζοντάς τους με μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό ενός φίλου λαού.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
λίγο όψιμο το ενδιαφέρον του Golden και των άλλων νατοφιλων...
Παλεύει προφανώς να ξυπνήσει κανένα αντιιρανικο αντανακλαστικό στον "εθνικιστικό χώρο"?
U.S. Allies’ Arms Aid to Bosnia Detailed
By JOHN POMFRET and DAVID B. OTTAWAY
May 12, 1996
WASHINGTON POST
WASHINGTON — Arms smuggling to Bosnia and Croatia was larger and more complex than the shipments from Iran and Turkey recently acknowledged by the Clinton administration, and involved such U.S. allies as Pakistan, Malaysia, Saudi Arabia and Argentina, according to U.S. and Bosnian officials.
U.S. officials learned in 1992 that Iran had opened a smuggling route to Bosnia with the assistance of Turkey, two years before a controversial decision by President Clinton to give Croatia a diplomatic “green light” for the shipments, National Security Advisor Anthony Lake said Friday.
https://www.latimes.com/archives/la-xpm ... story.html
Παλεύει προφανώς να ξυπνήσει κανένα αντιιρανικο αντανακλαστικό στον "εθνικιστικό χώρο"?
May 12, 1996
WASHINGTON POST
WASHINGTON — Arms smuggling to Bosnia and Croatia was larger and more complex than the shipments from Iran and Turkey recently acknowledged by the Clinton administration, and involved such U.S. allies as Pakistan, Malaysia, Saudi Arabia and Argentina, according to U.S. and Bosnian officials.
U.S. officials learned in 1992 that Iran had opened a smuggling route to Bosnia with the assistance of Turkey, two years before a controversial decision by President Clinton to give Croatia a diplomatic “green light” for the shipments, National Security Advisor Anthony Lake said Friday.
- Golden Age
Το ότι είμαι υπερ της συμμετοχής της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και της αναβαθμίσεώς της στο δυτικό στρατόπεδο, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα όσα έχει κάνει το ΝΑΤΟ και με όλα όσα έχουν κάνει οι ΗΠΑ και άλλοι Δυτικοί.dna replication έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:56λίγο όψιμο το ενδιαφέρον του Golden και των άλλων νατοφιλων...
May 12, 1996
WASHINGTON POST
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Αύγ 2024, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Τους κατηγορούν για πολλά διάφοροι που θέλουν να χτυπήσουν την ελληνοσερβική φιλία επειδή πιστεύουν ότι έτσι χτυπούν τον ελληνικό εθνικισμό, λόγω της σύνδεσής του με την ελληνοσερβική φιλία απο την δεκαετία του '90. Έτσι, το να υποστηρίζεις τους Σέρβους στους γιουγκοσλαβικούς πολέμους, παρουσιάζεται ως "όνειδος", γιατί "κακοί Σέρβοι, γενοκτόνοι" κλπ. Ενώ για την γενοκτονία που υπέστησαν οι Σέρβοι της Κράινα, δεν θα πρέπει να κατευθύνεται ο νους σου στο έγκλημα που έκαναν οι Κροάτες, αλλά στο ότι και γι' αυτό οι Σέρβοι φταίνε επειδή ήθελαν να προσαρτήσουν την Κράινα. Για όσα έκαναν οι Σέρβοι φταίνε αυτοί, αλλά και για όσα έπαθαν, πάλι αυτοί φταίνε. Έτσι πολεμάται ο ελληνικός εθνικισμός.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:47Καπου ειχα διαβασει οτι οι χρυσασυγιτες σου εμπλεκονταν σε εγκληματα πολεμου αλλα οκ. Αφου δεν ειναι τζιχαντιστες δεν υπαρχει προβλημαGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:43
Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να ξεπλύνεις τους τζιχαντιστές ταυτίζοντάς τους με μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό ενός φίλου λαού.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
ΜπούρδεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:47Καπου ειχα διαβασει οτι οι χρυσασυγιτες σου εμπλεκονταν σε εγκληματα πολεμου αλλα οκ. Αφου δεν ειναι τζιχαντιστες δεν υπαρχει προβλημαGolden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:43
-
Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:26Δεν γνωρίζω άλλον φιλοΝΑΤΟίκό εθνικιστή πλην του εαυτού μου. Αλλά και πάλι δεν συμφωνώ σε όλα με το ΝΑΤΟ. Όμως, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι καταστροφή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:24Εμείς και μένουμε, και είμαστε τα παιδιά της φαπας, και εσείς τα εθνικια πανηγυρίζετε γιατί ανηκομεν εις τη δυσιν, και άλλα φαιδρα.Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:22
Και η Τουρκία κράζει το ΝΑΤΟ αλλά δεν φεύγει. Εμείς γιατί να φύγουμε; Κορόιδα είμαστε;
- Golden Age
Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:21Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:26Δεν γνωρίζω άλλον φιλοΝΑΤΟίκό εθνικιστή πλην του εαυτού μου. Αλλά και πάλι δεν συμφωνώ σε όλα με το ΝΑΤΟ. Όμως, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι καταστροφή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:24
Εμείς και μένουμε, και είμαστε τα παιδιά της φαπας, και εσείς τα εθνικια πανηγυρίζετε γιατί ανηκομεν εις τη δυσιν, και άλλα φαιδρα.
-
Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:22Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:21Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 18:26
Δεν γνωρίζω άλλον φιλοΝΑΤΟίκό εθνικιστή πλην του εαυτού μου. Αλλά και πάλι δεν συμφωνώ σε όλα με το ΝΑΤΟ. Όμως, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι καταστροφή.
- Golden Age
Εκεί οφείλεται δηλαδή το γεγονός ότι απο την μία είσαι υπερ των Σέρβων και ταυτόχρονα είσαι υπερ του Ιράν και της Χεζμπολάχ που πολέμησαν τους Σέρβους στον πόλεμο της Βοσνίας;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:31Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:22Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:21
Διπολική διαταραχή; Τί χάπια παίρνετε ρε πούστη μου ώστε να θεωρείτε φυσιολογικό να είστε υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα κατά αυτών για τους οποίους επενέβη;
-
Είμαι υπέρ του εαυτού μου. Σε αυτούς τους περίεργους συσχετισμούς εσύ μπαίνεις, όχι εγώ. Εσύ άνοιξες νήμα. Έμεινες άνεργος και από αντισιωνιστής και φιλοχεσμπολάχ μας βγήκες αμερικανοσιωνιστής. Λίγη τσίπα ρε συ. Δε φτύνεις τον εαυτό σου που και που;Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:33Εκεί οφείλεται δηλαδή το γεγονός ότι απο την μία είσαι υπερ των Σέρβων και ταυτόχρονα είσαι υπερ του Ιράν και της Χεζμπολάχ που πολέμησαν τους Σέρβους στον πόλεμο της Βοσνίας;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:31Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:22
Μάλλον εσύ παίρνεις χάπια, αλλιώς δεν θα μου χρέωνες κάτι που δεν υποστηρίζω. Πότε υποστήριξα τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία; Ίσα ίσα, είμαι κάθετα αντίθετος.
- Golden Age
Τώρα το γύρισες στο ad hominem και πετάς λάσπη. Μείνε με τις αντιφάσεις σου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38Είμαι υπέρ του εαυτού μου. Σε αυτούς τους περίεργους συσχετισμούς εσύ μπαίνεις, όχι εγώ. Εσύ άνοιξες νήμα. Έμεινες άνεργος και από αντισιωνιστής και φιλοχεσμπολάχ μας βγήκες αμερικανοσιωνιστής. Λίγη τσίπα ρε συ. Δε φτύνεις τον εαυτό σου που και που;Golden Age έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:33Εκεί οφείλεται δηλαδή το γεγονός ότι απο την μία είσαι υπερ των Σέρβων και ταυτόχρονα είσαι υπερ του Ιράν και της Χεζμπολάχ που πολέμησαν τους Σέρβους στον πόλεμο της Βοσνίας;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:31
Ειδικά κατά των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ αλλά υπέρ του ΝΑΤΟ. Σταμάτησαν οι Ταλιμπάν την ηρωίνη και γεμίσαμε περίεργα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πολυεθνική δύναμη με τη συμμετοχή Αράβων «θέλουν» οι ΗΠΑ στη Γάζα μετά τον πόλεμο
από Ίακχος » 15 Μάιος 2024, 14:16 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
15 Μάιος 2024, 23:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κύπρος: Σύλληψη Ιρανών για σχεδιασμό τρομοκρατικών χτυπημάτων
από Golden Age » 10 Δεκ 2023, 14:13 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
11 Δεκ 2023, 23:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν έκαναν τα ίδια στον Β παγκόσμιο πόλεμο.
από Niki » 13 Ιουν 2024, 18:32 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
13 Ιουν 2024, 19:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
01 Νοέμ 2023, 01:19