Η δημόσια υγεία στην ☭ΕΣΣΔ - Μαρτυρία μιας κομμουνίστριας

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
georgebi

Η δημόσια υγεία στην ☭ΕΣΣΔ - Μαρτυρία μιας κομμουνίστριας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Νοέμ 2024, 20:29

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

:-?:-?:-?

:roll::roll::roll:
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Η δημόσια υγεία στην ☭ΕΣΣΔ - Μαρτυρία μιας κομμουνίστριας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 03 Νοέμ 2024, 20:41

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 03 Νοέμ 2024, 21:08

georgebi έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 20:29
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Καλά, το προσδόκιμο της Ρωσίας είναι χαμηλότερο από αυτό του Μπαγκλαντές κ πολλών αφρικανικών χωρών.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 03 Νοέμ 2024, 21:13

Libre arbitre έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 21:08
georgebi έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Καλά, το προσδόκιμο της Ρωσίας είναι χαμηλότερο από αυτό του Μπαγκλαντές κ πολλών αφρικανικών χωρών.
Η κυρια αιτια του προβληματος. :102:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Νοέμ 2024, 21:25

georgebi έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

:roll::roll::roll:
Εικόνα
Οκ, η Έλλη Παππά είναι η κλασσική θηλυκή κομμουνιστική φιγούρα που αποτυπώθηκε στην ταινία "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".

Περισσότερα από την ερμηνεύτρια του συγκεκριμένου ρόλου. Προσοχή στην ένσταση του Κατράκη αναφορικά με τη "λαϊκίστικη" προσέγγιση που τόλμησε να εκφράσει η ηθοποιός (κάπου στο 7.30κάτι του βίντεο) απέναντι στο αντιστασιακό (λέμε τώρα) ιερό κομμουνιστικό τέρας, που περισσότερες ταινίες γύρισε επί επταετίας παρά πριν ή μετά.

Προσωπικώς πάντως, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ μια γυναίκα που θα φώναζε "σύντροφε μου" (κάπου στο 5κάτι) αντί του "άντρα μου, αγάπη μου" και λοιπές μπουρζουάδικες χυμαδοεκφράσεις σε τέτοιες αποχαιρετιστήριες στιγμές. Εσείς;

Ούτε καν υπόνοια λαϊκισμού. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 03 Νοέμ 2024, 21:29

Σε δυσκολη φάση ο συνεργάτης της Μελέτη που δεν μπορεί να μας εξηγήσει που συνεργαστηκαν
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Νοέμ 2024, 22:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 21:25
......"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".

Προσωπικώς πάντως, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ μια γυναίκα που θα φώναζε "σύντροφε μου" (κάπου στο 5κάτι) αντί του "άντρα μου, αγάπη μου" και λοιπές μπουρζουάδικες χυμαδοεκφράσεις σε τέτοιες αποχαιρετιστήριες στιγμές. Εσείς;

Το πιστεύεις πως τον "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" δεν το χω δει ποτέ μου.... και τοτε το 1980 θυμάμαι γινόταν πατείς με, πατώ σε

Βέβαια στο ότι δεν πήγαμε τοτε να το δούμε.... παρ όλο που τοτε αριστερίζαμε ...ΚΚΕεσ δηλαδή :roll:

ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ένα χρόνο νωρίτερα, το 1979 είχαμε μυηθεί στη ΝικοΝικολαιδηκή κοσμοθεωρία και στα ''Κουρελια'' του...οποτε ότι εκπροσωπούσε ο Τζιμας...πολιτικά και κινηματογραφικά... μας φαινόταν ταριχευμένο

*** Η Μιρκα απολαυστική στο βιντεακι με τη συνέντευξη της που έβαλες...δεν της το χα...τώρα που το σκέφτομαι, παραδόξως, δεν έχει τύχει να τη γνωρίσω και από κοντά
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 03 Νοέμ 2024, 22:06

Libre arbitre έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 21:08
georgebi έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Ήρθε ο φιλελευθερισμός του Γιέλτσιν και ανέβηκε. :lol:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Νοέμ 2024, 22:38

georgebi έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 22:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 21:25
......"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".

Το πιστεύεις πως τον "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" δεν το χω δει ποτέ μου.... και τοτε το 1980 θυμάμαι γινόταν πατείς με, πατώ σε

Βέβαια στο ότι δεν πήγαμε τοτε να το δούμε.... παρ όλο που τοτε αριστερίζαμε ...ΚΚΕεσ δηλαδή :roll:

ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ένα χρόνο νωρίτερα, το 1979 είχαμε μυηθεί στη ΝικοΝικολαιδηκή κοσμοθεωρία και στα ''Κουρελια'' του...οποτε ότι εκπροσωπούσε ο Τζιμας...πολιτικά και κινηματογραφικά... μας φαινόταν ταριχευμένο

*** Η Μιρκα απολαυστική στο βιντεακι με τη συνέντευξη της που έβαλες...δεν της το χα...τώρα που το σκέφτομαι, παραδόξως, δεν έχει τύχει να τη γνωρίσω και από κοντά
***Ούτε κι εγώ της το 'χα. Και δεν τη γνώρισα από κοντά. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι παλιότεροι (τέως ή νυν δεξιοί ή αριστεροί) δεν κωλώνουν να πούνε τα σύκα και τη σκάφη με το όνομα τους, σε αντίθεση με τα προγραμματισμένα από την ΑΙ του κάθε σταθμού, πανελορομποτάκια της εποχής.

Κι εγώ εσωτερικό κκε ψήφιζα παλιότερα αλλά οι φάσεις κόκκινων γαρύφαλλων και αναρχοκαικαλά Γαρύφαλλων δεν μ' επηρέασαν ποτέ. Γιατί γνώρισα αρκετούς από το είδος τους από κοντά. :lol:

Αναφορικά με το μπολντ γιατί το θεωρείς κάτι τόσο απίστευτο; Ούτε κι εγώ το είδα στη φάση πατείς με πατώς με από τους... αγωνιστές πρασινοφρουρούς.Τούτοι, λειτουργούσαν πάντα ως ενδεικτικό/απωθητικό/κατιτίς το σχετικόν.

Το είδα πολύ αργότερα με τρέξιμο από το τηλεκοντρόλ. Χαμένος χρόνος κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 04 Νοέμ 2024, 05:29

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών