Καλά, το προσδόκιμο της Ρωσίας είναι χαμηλότερο από αυτό του Μπαγκλαντές κ πολλών αφρικανικών χωρών.
Η κυρια αιτια του προβληματος.Libre arbitre έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 21:08Καλά, το προσδόκιμο της Ρωσίας είναι χαμηλότερο από αυτό του Μπαγκλαντές κ πολλών αφρικανικών χωρών.
Οκ, η Έλλη Παππά είναι η κλασσική θηλυκή κομμουνιστική φιγούρα που αποτυπώθηκε στην ταινία "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 21:25......"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".
Προσωπικώς πάντως, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ μια γυναίκα που θα φώναζε "σύντροφε μου" (κάπου στο 5κάτι) αντί του "άντρα μου, αγάπη μου" και λοιπές μπουρζουάδικες χυμαδοεκφράσεις σε τέτοιες αποχαιρετιστήριες στιγμές. Εσείς;
Ούτε καν υπόνοια λαϊκισμού.
Ήρθε ο φιλελευθερισμός του Γιέλτσιν και ανέβηκε.Libre arbitre έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 21:08Καλά, το προσδόκιμο της Ρωσίας είναι χαμηλότερο από αυτό του Μπαγκλαντές κ πολλών αφρικανικών χωρών.
***Ούτε κι εγώ της το 'χα. Και δεν τη γνώρισα από κοντά. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι παλιότεροι (τέως ή νυν δεξιοί ή αριστεροί) δεν κωλώνουν να πούνε τα σύκα και τη σκάφη με το όνομα τους, σε αντίθεση με τα προγραμματισμένα από την ΑΙ του κάθε σταθμού, πανελορομποτάκια της εποχής.georgebi έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 22:03ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 21:25......"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".
Προσωπικώς πάντως, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ μια γυναίκα που θα φώναζε "σύντροφε μου" (κάπου στο 5κάτι) αντί του "άντρα μου, αγάπη μου" και λοιπές μπουρζουάδικες χυμαδοεκφράσεις σε τέτοιες αποχαιρετιστήριες στιγμές. Εσείς;
Ούτε καν υπόνοια λαϊκισμού.
Το πιστεύεις πως τον "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" δεν το χω δει ποτέ μου.... και τοτε το 1980 θυμάμαι γινόταν πατείς με, πατώ σε
Βέβαια στο ότι δεν πήγαμε τοτε να το δούμε.... παρ όλο που τοτε αριστερίζαμε ...ΚΚΕεσ δηλαδή
ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ένα χρόνο νωρίτερα, το 1979 είχαμε μυηθεί στη ΝικοΝικολαιδηκή κοσμοθεωρία και στα ''Κουρελια'' του...οποτε ότι εκπροσωπούσε ο Τζιμας...πολιτικά και κινηματογραφικά... μας φαινόταν ταριχευμένο
*** Η Μιρκα απολαυστική στο βιντεακι με τη συνέντευξη της που έβαλες...δεν της το χα...τώρα που το σκέφτομαι, παραδόξως, δεν έχει τύχει να τη γνωρίσω και από κοντά