Πολύ καλό ερώτημα.
Για άντρες και γυναίκες.
Όχι, δε θα μεγαλώσω τον γιό μου λέγοντάς του ότι οι γυναίκες θέλουν να του κλέψουν το σπέρμα και να του κάνουν παιδί με το ζόρι. Θα του πω να φοράει προφυλακτικό για το δικό του καλο, θα του μιλήσω για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, μπορεί και να του πω ότι υπάρχουν και ελάχιστες γυναίκες που μπορεί να θέλουν παιδι μαζί του κι ας μη θέλει εκείνος, αλλά όχι δε θα του πω ότι ειναι άμοιρος ευθυνών και πως η εγκυμοσύνη ή τελος πάντων η υγιής ερωτική ζωή είναι ευθύνη μονο των γυναικών.Athina__P έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:00Υπάρχει μια μειοψηφία ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ούτε και αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν. Στο θέμα της αντισύλληψης, υπάρχει μια μειοψηφία γυναικών που λένε ότι δεν θέλουν παιδί αλλά δεν το εννοούν. Αν ο άντρας καταλήξει να κάνει παιδί, έχει ευθύνη, γιατί μπορούσε να πάρει τα μέτρα του. Το θέμα του αν θα γίνεις πατέρας παρά τη θέλησή σου είναι πάρα πολύ σοβαρό. Όποιος το δει λιγότερο σοβαρά, αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Εσύ λες ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που χειραγωγούν ή δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη;Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:32Έπεσε το ματι μου εδω γιατι ηταν χώρια απ τ άλλα
Δε θα πεις στον γιό σου να φοράει προφυλακτικό για να μην αφήσει κάποια έγκυο, ούτε θα του πεις να φοράει προφυλακτικό για να μην κολλήσει έιτζ ή κάποιο αφροδίσιο αλλά θα του πεις να το φοράει γιατί δεν ξερει τί γυναίκα θα εχει απέναντί του! Μάλιστα!
Αχ αυτές οι καρχιες οι γυναίκες που θα θέλουν να παγιδέψουν τον γιόκα σου!Λογικά ο οποιοσδήποτε θέλει λίγο χρόνο να καταλάβει τι έχει δίπλα του. Δεν φαίνεται πάντα αμέσως. Τουλάχιστον για αυτό το διάστημα χρειάζεται προφυλακτικό για παν ενδεχόμενο. Ο παπατζής φαίνεται λογικά σε κάποιο χρόνο όχι πολύ μεγάλο.
Άλλο παράδειγμα.
Ο άντρας μου χτυπιέται γιατί σε ένα στενό πιο κάτω, με καλή ορατότητα, έρχονται πατημένοι από το πλάι ενώ έχουν στοπ. Αν ο άντρας μου ακολουθήσει τον ΚΟΚ, θα τρακάρει. Αν τρακάρει, τυπικά θα φταίει αυτός που παραβίασε το στοπ. Ουσιαστικά, θα φταίει και ο σύζυγος, γιατί ήξερε το ρίσκο και πήγε λέγοντας ότι ήταν ευθύνη του άλλου. Τι να το κάνεις ποιος φταίει; Οι συνέπειες γνωστές για τους ενήλικες ανθρώπους.
Προσπαθώ να καταλάβω κιόλας ποια γυναίκα γνωρίζει έναν άντρα και θέλει η γυναίκα προφυλακτικό και δεν καταφέρνει να πείσει τον άντρα. Σε ποιο σημείο θεωρεί ο άντρας κεκτημένο του να γίνεται η φάση χωρίς προφυλακτικό χωρίς τη θέληση της γυναίκας.
Όχι βεβαια, αστειεύεσαι; Θα επρεπε να νιώθεις περήφανος για εκεινο το ποστ, ήταν γεμάτο αγάπηhellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:04
Μαλάκα, δεν πας καλά.
Πήρες ως μισογυνισμό το ποστ μου για τα 500 ευρώ;
Σαρκασμός λέγεται. Εκτός από άτομα που γέλασαν ακριβώς από κάτω, δέχτηκα και ΠΜ. Ο ίδιος γελούσα καθώς το έγραφα.Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:29Όχι βεβαια, αστειεύεσαι; Θα επρεπε να νιώθεις περήφανος για εκεινο το ποστ, ήταν γεμάτο αγάπηhellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:04
Μαλάκα, δεν πας καλά.
Μια φορά βρεθήκαμε σε μια παρέα 15 ατόμων και μιλήσαμε ελάχιστα, 10 χρόνια πριν. Ο μόνος λόγος που θα σε αναγνώριζα στο δρόμο ειναι γιατι εχεις βάλει φωτογραφίες σου κατα καιρούς. Όχι Χέλι, δε σε ξερω τοσο καλά, ούτε μπορω να φανταστώ έναν άνθρωπο που θα γελάει γράφοντας τέτοια πράγματα. Σόρυ κι όλας!hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:35Σαρκασμός λέγεται. Εκτός από άτομα που γέλασαν ακριβώς από κάτω, δέχτηκα και ΠΜ. Ο ίδιος γελούσα καθώς το έγραφα.Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:29Όχι βεβαια, αστειεύεσαι; Θα επρεπε να νιώθεις περήφανος για εκεινο το ποστ, ήταν γεμάτο αγάπηhellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:04
Μαλάκα, δεν πας καλά.
Ειδικά εσύ που είσαι παλιά και με έχεις γνωρίσει κι από κοντά, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνω χιούμορ, πότε τρολάρω και πότε μιλάω σοβαρά. Άλλωστε το στυλ του χιούμορ μου είναι πολύ χαρακτηριστικό.
ηρέμησε σε παρακαλώ.Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 18:08Άσε μας ρε γιούτσο που τάχα αίσθηση χιουμορ, σαρκασμός και καλοπροαίρετο τρόλλινγκ, έλεος, σε νήμα για το μισογυνισμό;the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:55απλά θα πώ ότι μερικοί έχετε χαζέψει τελείως. καλά ανέφερε κάποιος κάτι για γεράματα.
έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ, του σαρκασμού, του καλοπροαίρετου τρόλλινγκ κλπ....
Μόνο κακιασμένοι τρολάρουν σε τέτοια θέματα και ισχύει για κάθε έναν που τρόλαρε εδώ μέσα, όχι μόνο για σένα. Δε μπορείτε να αφήσετε τίποτα ήσυχο; Πρέπει να τα ισοπεδώνετε όλα;
Σας ευχαριστώ θερμά πάντως, κι εσένα και την νύχτα που μιλάει για κωλοτούμπες την ίδια στιγμή που είδαμε 3πλό φλικ φλάκ και προσγείωση σπαγκάτο απο μεριάς της, το γαμήσατε και ψόφησε, κλαπ κλαπ κλαπ.
2 φορές, αλλά δεν έχει σημασία. Το αν έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ δεν έχει σχέση με το αν αναγνωρίζεις ότι κάποιος γράφει σοβαρά ή όχι.Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:45Μια φορά βρεθήκαμε σε μια παρέα 15 ατόμων και μιλήσαμε ελάχιστα, 10 χρόνια πριν. Ο μόνος λόγος που θα σε αναγνώριζα στο δρόμο ειναι γιατι εχεις βάλει φωτογραφίες σου κατα καιρούς. Όχι Χέλι, δε σε ξερω τοσο καλά, ούτε μπορω να φανταστώ έναν άνθρωπο που θα γελάει γράφοντας τέτοια πράγματα. Σόρυ κι όλας!hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:35Σαρκασμός λέγεται. Εκτός από άτομα που γέλασαν ακριβώς από κάτω, δέχτηκα και ΠΜ. Ο ίδιος γελούσα καθώς το έγραφα.
Ειδικά εσύ που είσαι παλιά και με έχεις γνωρίσει κι από κοντά, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνω χιούμορ, πότε τρολάρω και πότε μιλάω σοβαρά. Άλλωστε το στυλ του χιούμορ μου είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Έλα εντάξει, αυτό εννοείς ότι αυξάνεσθε και πληθύνεστε; Και είχα ανησυχήσει. Στο μυαλό σου όποιος δεν εκφράζεται συνεχώς θετικά για τις γυναίκες ειναι mgtow?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:34αυτη ακριβως ειναι η γυναικοκεντρικη δυστοπια Χελη
καλως ορισες
Ιφιδουλα τιμα τον ανδρα και τα παιδια σου οσο μπορεις περισσοτερο (που ηδη το κανεις) και αφηστε την μισανδρικη εκστρατεια,δεν σας ταιριαζειΊφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:02Έλα εντάξει, αυτό εννοείς ότι αυξάνεσθε και πληθύνεστε; Και είχα ανησυχήσει. Στο μυαλό σου όποιος δεν εκφράζεται συνεχώς θετικά για τις γυναίκες ειναι mgtow?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:34αυτη ακριβως ειναι η γυναικοκεντρικη δυστοπια Χελη
καλως ορισες
Σε ποιον γαμημενο σάπιο κοσμο ρε Χέλι είναι χιούμορ το να λες οτι θα επρεπε να παίρνουν τα παιδιά των φτωχών γυναικών και να τις δίνουν 500 γιούρο για τον κόπο τους; Σκέψου και την περίπτωση να μην ειναι καθόλου χιουμοριστικό αυτό που λες αλλά καφρίλα. Και να το κάνεις κι ολας γιατι θες να τραβηξεις αρνητικη προσοχή. Γιατί ρε καρδούλα να θες να κάνεις τέτοιο πράγμα;
2; Την 2η δεν ηταν που δεν ηρθα και μ επρηξες τον έρωτα;
Ουτε μισό μίσανδρο σχόλιο δε θα διάβαζες απο μένα αν δε μας είχες πρήξει με τα μισογύνικα ρε Εθνι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:12
Ιφιδουλα τιμα τον ανδρα και τα παιδια σου οσο μπορεις περισσοτερο (που ηδη το κανεις) και αφηστε την μισανδρικη εκστρατεια,δεν σας ταιριαζει
Εμένα δεν με έπεισες πάντως, αλλά δεν γαμιέται; Αφού είσαι πεισμένος εσύ για την ορθότητα της σκέψης σου ή του συλλογισμού σου, όλα καλά.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:09Ο Σιντ κάπου είχε γράψει ο ευαίσθητος Αδόλφος όχι ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.
Κατά τα άλλα καθείς εχει τις επιρροές του, δεν εκρυψα ποτέ τις δικές μου, χάιντεγγερ, κροπότκιν, λάβκραφτ, σπένγκλερ, λόντον, σεξ πίστολς τα παλιά κόμικ της μάρβελ, θα μπορουσα να χαρακτηριστώ και ως ένας ζοφερός μεταναρχοελευθεριακοεθνικοσοσιαλιστής σπάιντερμαν πράγμα που θα ήταν ορθότερο.
Όμως δεν πιστεύω στις ιδεολογίες, παγιώνονται σε αρτηριοσηληρωτικούς ισμους με την πάροδο του χρόνου, σε ομάδες (με την οπαδική έννοια) σκέψης και όχι σε εργαλεία σκέψης ενω προτιμώ το what works best την εκάστοτε εποχή. Είστε συντηρητικά απολειφάδια με ψευδαισθησεις προοδευτικοτητας.