Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 20:06

Athina__P έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:00
Προσπαθώ να καταλάβω κιόλας ποια γυναίκα γνωρίζει έναν άντρα και θέλει η γυναίκα προφυλακτικό και δεν καταφέρνει να πείσει τον άντρα. Σε ποιο σημείο θεωρεί ο άντρας κεκτημένο του να γίνεται η φάση χωρίς προφυλακτικό χωρίς τη θέληση της γυναίκας.
Πολύ καλό ερώτημα.

Για άντρες και γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 20:26

Athina__P έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:00
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 19:32
Athina__P έγραψε:
14 Ιαν 2019, 18:34

.

Στο γιο μου τι θα πω; Να φοράει προφυλακτικό. Γιατί δεν ξέρει τι γυναίκα θα έχει απέναντί του.
Έπεσε το ματι μου εδω γιατι ηταν χώρια απ τ άλλα

Δε θα πεις στον γιό σου να φοράει προφυλακτικό για να μην αφήσει κάποια έγκυο, ούτε θα του πεις να φοράει προφυλακτικό για να μην κολλήσει έιτζ ή κάποιο αφροδίσιο αλλά θα του πεις να το φοράει γιατί δεν ξερει τί γυναίκα θα εχει απέναντί του! Μάλιστα!

Αχ αυτές οι καρχιες οι γυναίκες που θα θέλουν να παγιδέψουν τον γιόκα σου!
Υπάρχει μια μειοψηφία ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ούτε και αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν. Στο θέμα της αντισύλληψης, υπάρχει μια μειοψηφία γυναικών που λένε ότι δεν θέλουν παιδί αλλά δεν το εννοούν. Αν ο άντρας καταλήξει να κάνει παιδί, έχει ευθύνη, γιατί μπορούσε να πάρει τα μέτρα του. Το θέμα του αν θα γίνεις πατέρας παρά τη θέλησή σου είναι πάρα πολύ σοβαρό. Όποιος το δει λιγότερο σοβαρά, αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Εσύ λες ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που χειραγωγούν ή δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη; :o:o Λογικά ο οποιοσδήποτε θέλει λίγο χρόνο να καταλάβει τι έχει δίπλα του. Δεν φαίνεται πάντα αμέσως. Τουλάχιστον για αυτό το διάστημα χρειάζεται προφυλακτικό για παν ενδεχόμενο. Ο παπατζής φαίνεται λογικά σε κάποιο χρόνο όχι πολύ μεγάλο.

Άλλο παράδειγμα.

Ο άντρας μου χτυπιέται γιατί σε ένα στενό πιο κάτω, με καλή ορατότητα, έρχονται πατημένοι από το πλάι ενώ έχουν στοπ. Αν ο άντρας μου ακολουθήσει τον ΚΟΚ, θα τρακάρει. Αν τρακάρει, τυπικά θα φταίει αυτός που παραβίασε το στοπ. Ουσιαστικά, θα φταίει και ο σύζυγος, γιατί ήξερε το ρίσκο και πήγε λέγοντας ότι ήταν ευθύνη του άλλου. Τι να το κάνεις ποιος φταίει; Οι συνέπειες γνωστές για τους ενήλικες ανθρώπους.

Προσπαθώ να καταλάβω κιόλας ποια γυναίκα γνωρίζει έναν άντρα και θέλει η γυναίκα προφυλακτικό και δεν καταφέρνει να πείσει τον άντρα. Σε ποιο σημείο θεωρεί ο άντρας κεκτημένο του να γίνεται η φάση χωρίς προφυλακτικό χωρίς τη θέληση της γυναίκας.
Όχι, δε θα μεγαλώσω τον γιό μου λέγοντάς του ότι οι γυναίκες θέλουν να του κλέψουν το σπέρμα και να του κάνουν παιδί με το ζόρι. Θα του πω να φοράει προφυλακτικό για το δικό του καλο, θα του μιλήσω για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, μπορεί και να του πω ότι υπάρχουν και ελάχιστες γυναίκες που μπορεί να θέλουν παιδι μαζί του κι ας μη θέλει εκείνος, αλλά όχι δε θα του πω ότι ειναι άμοιρος ευθυνών και πως η εγκυμοσύνη ή τελος πάντων η υγιής ερωτική ζωή είναι ευθύνη μονο των γυναικών.

Όσο για το ποιες γυναίκες πείθονται να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό η απάντηση είναι οι ερωτευμένες κυρίως κάτω των 19 ετών που αποτελούν και ένα διολου ευκαταφρόνητο ποσοστό των εκτρώσεων. Εδώ να σημειώσουμε πως στις εκτρώσεις συγκαταλέγονται και οι αποβολές

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 20:29

hellegennes έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:04

:smt005::smt005::smt005:

Μαλάκα, δεν πας καλά. :smt005:

Πήρες ως μισογυνισμό το ποστ μου για τα 500 ευρώ; :smt005::smt005::smt005:
Όχι βεβαια, αστειεύεσαι; Θα επρεπε να νιώθεις περήφανος για εκεινο το ποστ, ήταν γεμάτο αγάπη

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιαν 2019, 20:32

Για μισό λεπτό. Τι θα πει «πείθονται»; Δεν είναι υπ' ευθύνη τους; Δηλαδή θεωρούμε αρκετά υπεύθυνο έναν άνθρωπο για να επιλέγει συντρόφους και να κάνει σεξ, αλλά όχι για να γνωρίζει τις συνέπειες και να ξέρει τι επιλέγει; Στα 17 ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και δεν έχεις καμμιά δικαιολογία. Δεν υπάρχει «πείθομαι», υπάρχει «επιλέγω». Αν επιλέγεις να κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις, είναι πρόβλημά σου.

Φυσικά για μια ανεπιθύμητη γέννα είναι εξίσου υπεύθυνοι απέναντι στον νόμο και οι δυο, εφόσον δεν έχουμε βιασμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 14 Ιαν 2019, 20:34

αυτη ακριβως ειναι η γυναικοκεντρικη δυστοπια Χελη

καλως ορισες :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιαν 2019, 20:35

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:29
hellegennes έγραψε:

Όχι βεβαια, αστειεύεσαι; Θα επρεπε να νιώθεις περήφανος για εκεινο το ποστ, ήταν γεμάτο αγάπη
Σαρκασμός λέγεται. Εκτός από άτομα που γέλασαν ακριβώς από κάτω, δέχτηκα και ΠΜ. Ο ίδιος γελούσα καθώς το έγραφα.

Ειδικά εσύ που είσαι παλιά και με έχεις γνωρίσει κι από κοντά, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνω χιούμορ, πότε τρολάρω και πότε μιλάω σοβαρά. Άλλωστε το στυλ του χιούμορ μου είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 20:45

hellegennes έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:35
Ίφιδα έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Σαρκασμός λέγεται. Εκτός από άτομα που γέλασαν ακριβώς από κάτω, δέχτηκα και ΠΜ. Ο ίδιος γελούσα καθώς το έγραφα.

Ειδικά εσύ που είσαι παλιά και με έχεις γνωρίσει κι από κοντά, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνω χιούμορ, πότε τρολάρω και πότε μιλάω σοβαρά. Άλλωστε το στυλ του χιούμορ μου είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μια φορά βρεθήκαμε σε μια παρέα 15 ατόμων και μιλήσαμε ελάχιστα, 10 χρόνια πριν. Ο μόνος λόγος που θα σε αναγνώριζα στο δρόμο ειναι γιατι εχεις βάλει φωτογραφίες σου κατα καιρούς. Όχι Χέλι, δε σε ξερω τοσο καλά, ούτε μπορω να φανταστώ έναν άνθρωπο που θα γελάει γράφοντας τέτοια πράγματα. Σόρυ κι όλας!

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 20:50

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 18:08
the comet the course the tail έγραψε:
14 Ιαν 2019, 15:55
απλά θα πώ ότι μερικοί έχετε χαζέψει τελείως. καλά ανέφερε κάποιος κάτι για γεράματα.
έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ, του σαρκασμού, του καλοπροαίρετου τρόλλινγκ κλπ.... :e040:
Άσε μας ρε γιούτσο που τάχα αίσθηση χιουμορ, σαρκασμός και καλοπροαίρετο τρόλλινγκ, έλεος, σε νήμα για το μισογυνισμό;
Μόνο κακιασμένοι τρολάρουν σε τέτοια θέματα και ισχύει για κάθε έναν που τρόλαρε εδώ μέσα, όχι μόνο για σένα. Δε μπορείτε να αφήσετε τίποτα ήσυχο; Πρέπει να τα ισοπεδώνετε όλα;

Σας ευχαριστώ θερμά πάντως, κι εσένα και την νύχτα που μιλάει για κωλοτούμπες την ίδια στιγμή που είδαμε 3πλό φλικ φλάκ και προσγείωση σπαγκάτο απο μεριάς της, το γαμήσατε και ψόφησε, κλαπ κλαπ κλαπ.

ηρέμησε σε παρακαλώ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιαν 2019, 20:55

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:45
hellegennes έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:35
Ίφιδα έγραψε:

Μια φορά βρεθήκαμε σε μια παρέα 15 ατόμων και μιλήσαμε ελάχιστα, 10 χρόνια πριν. Ο μόνος λόγος που θα σε αναγνώριζα στο δρόμο ειναι γιατι εχεις βάλει φωτογραφίες σου κατα καιρούς. Όχι Χέλι, δε σε ξερω τοσο καλά, ούτε μπορω να φανταστώ έναν άνθρωπο που θα γελάει γράφοντας τέτοια πράγματα. Σόρυ κι όλας!
2 φορές, αλλά δεν έχει σημασία. Το αν έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ δεν έχει σχέση με το αν αναγνωρίζεις ότι κάποιος γράφει σοβαρά ή όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 21:02

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
14 Ιαν 2019, 20:34

Έλα εντάξει, αυτό εννοείς ότι αυξάνεσθε και πληθύνεστε; Και είχα ανησυχήσει. Στο μυαλό σου όποιος δεν εκφράζεται συνεχώς θετικά για τις γυναίκες ειναι mgtow? :lol:

Σε ποιον γαμημενο σάπιο κοσμο ρε Χέλι είναι χιούμορ το να λες οτι θα επρεπε να παίρνουν τα παιδιά των φτωχών γυναικών και να τις δίνουν 500 γιούρο για τον κόπο τους; Σκέψου και την περίπτωση να μην ειναι καθόλου χιουμοριστικό αυτό που λες αλλά καφρίλα. Και να το κάνεις κι ολας γιατι θες να τραβηξεις αρνητικη προσοχή. Γιατί ρε καρδούλα να θες να κάνεις τέτοιο πράγμα;

2; Την 2η δεν ηταν που δεν ηρθα και μ επρηξες τον έρωτα;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιαν 2019, 21:06

Ας συμφωνήσουμε ότι έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.

Καφρίλα θα ήταν να έλεγα τέτοιο πράγμα σε άτομο που έχασε το παιδί του. Ή μάλλον ανήθικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 14 Ιαν 2019, 21:12

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 21:02
14 Ιαν 2019, 20:34

Έλα εντάξει, αυτό εννοείς ότι αυξάνεσθε και πληθύνεστε; Και είχα ανησυχήσει. Στο μυαλό σου όποιος δεν εκφράζεται συνεχώς θετικά για τις γυναίκες ειναι mgtow? :lol:

Σε ποιον γαμημενο σάπιο κοσμο ρε Χέλι είναι χιούμορ το να λες οτι θα επρεπε να παίρνουν τα παιδιά των φτωχών γυναικών και να τις δίνουν 500 γιούρο για τον κόπο τους; Σκέψου και την περίπτωση να μην ειναι καθόλου χιουμοριστικό αυτό που λες αλλά καφρίλα. Και να το κάνεις κι ολας γιατι θες να τραβηξεις αρνητικη προσοχή. Γιατί ρε καρδούλα να θες να κάνεις τέτοιο πράγμα;

2; Την 2η δεν ηταν που δεν ηρθα και μ επρηξες τον έρωτα;
Ιφιδουλα τιμα τον ανδρα και τα παιδια σου οσο μπορεις περισσοτερο (που ηδη το κανεις) και αφηστε την μισανδρικη εκστρατεια,δεν σας ταιριαζει :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 14 Ιαν 2019, 21:37

A, ξέχασα, στις δύο περιπτώσεις που έχω υπόψη μου που το θέμα εγκυμοσύνη έγινε υπόθεση του σογιού, ήταν γιατί εμφανώς το ζευγάρι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, ο άντρας δεν ήταν στην ουσία των πραγμάτων ενήλικος, άσχετα με την ηλικία που έγραφε η ταυτότητα, το παιδί ήρθε σε λάθος τόπο και χρόνο και ως εκ τουτου το πιο αναμενόμενο πράγμα όλο και κάποιος από τα σόγια σκέφτηκε ή αντέδρασε έτσι που να μην καλωσορίσει τη με το ζόρι surprise νύφη με ανοιχτές αγκάλες!

Προφανώς θα υπάρχουν και περιπτώσεις που ο άντρας τουλάχιστον θα είχε την ωριμότητα αντικειμενικά να γίνει πατέρας χωρίς να φανεί ότι ζητάει την έγκριση / βοήθεια του μπαμπά του για να στήσει σπίτι στο ξαφνικό γιατί έτυχε!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 22:02

14 Ιαν 2019, 21:12

Ιφιδουλα τιμα τον ανδρα και τα παιδια σου οσο μπορεις περισσοτερο (που ηδη το κανεις) και αφηστε την μισανδρικη εκστρατεια,δεν σας ταιριαζει :g030:
Ουτε μισό μίσανδρο σχόλιο δε θα διάβαζες απο μένα αν δε μας είχες πρήξει με τα μισογύνικα ρε Εθνι.
Κι ότι εγραψα εδω μέσα ηταν στο πλαίσιο της ομοιοπαθητικής μπας και νιώσετε λίγο.

Φαντασου να σας μιλούσα ετσι σε κάθε ποστ όπως κανεις εσυ

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 14 Ιαν 2019, 23:19

Sid Vicious έγραψε:
13 Ιαν 2019, 22:09
Χαοτικός έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:35
Ο Σιντ που κάπου έλεγε ότι "είχε δίκιο ο Αδόλφος";
Ο Σιντ κάπου είχε γράψει ο ευαίσθητος Αδόλφος όχι ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.
Κατά τα άλλα καθείς εχει τις επιρροές του, δεν εκρυψα ποτέ τις δικές μου, χάιντεγγερ, κροπότκιν, λάβκραφτ, σπένγκλερ, λόντον, σεξ πίστολς τα παλιά κόμικ της μάρβελ, θα μπορουσα να χαρακτηριστώ και ως ένας ζοφερός μεταναρχοελευθεριακοεθνικοσοσιαλιστής σπάιντερμαν πράγμα που θα ήταν ορθότερο.
Όμως δεν πιστεύω στις ιδεολογίες, παγιώνονται σε αρτηριοσηληρωτικούς ισμους με την πάροδο του χρόνου, σε ομάδες (με την οπαδική έννοια) σκέψης και όχι σε εργαλεία σκέψης ενω προτιμώ το what works best την εκάστοτε εποχή. Είστε συντηρητικά απολειφάδια με ψευδαισθησεις προοδευτικοτητας.
Εμένα δεν με έπεισες πάντως, αλλά δεν γαμιέται; Αφού είσαι πεισμένος εσύ για την ορθότητα της σκέψης σου ή του συλλογισμού σου, όλα καλά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών