Κρίση των τριάντα

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Κρίση των τριάντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 27 Αύγ 2022, 12:38

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
25 Αύγ 2022, 20:41
Πρώτα ο Θεός σε 2 χρόνια γίνομαι 30 και το παιδί που ήμουν κάποτε δεν θα ήταν καθόλου περήφανο για εμένα . Δεν έκανα αυτά που ήθελα σαν έφηβος να έχω κάνει στα τριάντα . Το μόνο που έκανα ήταν να σπουδάσω ιστορία - όντως το έλεγα , αλλά και πάλι δεν προλαβαίνω πτυχίο μέχρι τα τριάντα μιας και πέρασα στα είκοσι εφτά . Με καμία γυναίκα που πεθύμησα δεν έκανα ποτέ τίποτα . Δεν άνοιξα μαγαζί . Δεν έγραψα ολόκληρο μυθιστόρημα και δε μπορώ να εκδώσω . Δεν αγόρασα Mercedes-Benz . Εντάξει αδυνάτισα αλλά και πάλι δεν έκανα ένα σώμα αντάξιο λογοτεχνικών ηρώων που θαύμαζα ( Γιούγκερμαν ) . Είμαι ταξιτζής . Βγάζω ένα χιλιάρικο παραπάνω και χαίρομαι ενώ ονειρευόμουν να κάνω ζωή εργένη τζέντλεμαν της Μπελ Επόκ . Ούτε καν έμεινα έστω ένα χρόνο Θεσσαλονίκη όπως ήθελα . Δεν πήγα να εξερευνήσω την Κρήτη καθόλου ούτε την Καππαδοκία ούτε το Παρίσι . με χίλια ζόρια εξερεύνησα την μισή Πελοπόννησο και μαζεύω χρήματα για να πάω Χαλκιδική πέντε ημέρες . Και πολλά από αυτά ακόμα και να τα κάνω αργότερα δεν θα έχουν τόση σημασία όσο στα είκοσι και είκοσι πέντε .
Έχω την υγεία μου . Αλλά και αυτή απ´ ότι βλέπω σπάει μετά τα τριάντα . Ειδικά στην οικογένεια ο διαβήτης παραμονεύει αρκετά νωρίς .
Αξίζει να είμαι περήφανος και να παίρνω ώθηση ; Δεν θέλω να βολευτώ και να αρκεστώ σε ότι μπορώ να έχω . Θέλω να δώσω ότι καλύτερο έχω . Αλλά η λογική μου λέει να αφήσω τις βλακείες και να βρω μία κοπέλα να νοικοκυρευτώ . Αλλά δεν θέλω . Θέλω , μετά από τα ψυχολογικά που είχα για πέντε χρόνια και με κράτησαν πίσω στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
Τα όνειρά σου φαίνεται να απαιτούν περισσότερα λεφτά από ότι βγάζεις. Το πιο λογικό είναι να κάνεις pivot σε κάτι που μπορεί να το επιτύχει αυτό, αφού πάρεις το πτυχίο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 12:49

talaipwros έγραψε:
27 Αύγ 2022, 12:13
Στο γυμναστήριο δεν βρισκεις παρέες;
Να βγαίνουνε όλοι μαζί το απογευμα για προτεην σεηκ και μπαρες και μετα από ένα καλό χέσιμο στο σπιτι κατάκλυση στις 21:00;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Αύγ 2022, 12:51

Yochanan έγραψε:
27 Αύγ 2022, 12:49
talaipwros έγραψε:
27 Αύγ 2022, 12:13
Στο γυμναστήριο δεν βρισκεις παρέες;
Να βγαίνουνε όλοι μαζί το απογευμα για προτεην σεηκ και μπαρες και μετα από ένα καλό χέσιμο στο σπιτι κατάκλυση στις 21:00;

είδα τί έκανες εκεί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 13:42

:003::P:romance-hearteyes:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 27 Αύγ 2022, 13:49

Meanwhile δεν ήξερα ότι ο Ταντρίδης είναι ταρίφας, πολλά εξηγούνται πλέον.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 13:53

klg έγραψε:
27 Αύγ 2022, 13:49
Δεν ξερω αν συμφωνω. Εγώ όσους ταρίφες εχω μιλήσει, σε μακρινες διαδρομες ή κούρσες απο αεροδρομιο ξερω'γω, όλοι γαμάνε αβέρτα. Θες μια πελάτισσα ξαναμένη, θες η γειτόνισα από τον τρίτο, οι κόμενες που πήρε προχθές από το κλαπ τα ξημέρωματα, κάτι. Γενικά αμα θες να γαμήσεις στην Ελλάδα πας ταρίφας.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 13:53

Από την άλλη, επειδή θυμάμαι τις γαμάτες ιστορίες που έγραφε παλια, το ενδιαφέρον για ιστορία checks out

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 27 Αύγ 2022, 14:01

stavmanr έγραψε:
27 Αύγ 2022, 11:47
Sid Vicious έγραψε:
26 Αύγ 2022, 13:25
stavmanr έγραψε:
26 Αύγ 2022, 13:23

Πριν σε ζήλευα εγώ, τώρα σε ζηλεύει το μισό φόρουμ.

Οι μισοί εδώ μέσα σίγουρα βλέπουν γυναίκα μόνο το βράδυ, στον ύπνο τους.
Ειναι αυτοκτονικη επιπολαιοτητα να κοιμασαι το βραδυ. Εχει βαμπιρ και πρεπει να εισαι ξυπνιος και σε εγρηγορση στα σκοταδια
Τα βαμπίρ έχουν προσαρμοστεί εξελικτικά και κυκλοφορούν και τη μέρα.
Άσ' τα. Ο Δαρβίνος μας ήπιε το αίμα.
Αυτα ειναι προπαγανδες του Twilight, δεν ισχυουν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 27 Αύγ 2022, 14:06

Yochanan έγραψε:
27 Αύγ 2022, 13:53
klg έγραψε:
27 Αύγ 2022, 13:49
Δεν ξερω αν συμφωνω. Εγώ όσους ταρίφες εχω μιλήσει, σε μακρινες διαδρομες ή κούρσες απο αεροδρομιο ξερω'γω, όλοι γαμάνε αβέρτα. Θες μια πελάτισσα ξαναμένη, θες η γειτόνισα από τον τρίτο, οι κόμενες που πήρε προχθές από το κλαπ τα ξημέρωματα, κάτι. Γενικά αμα θες να γαμήσεις στην Ελλάδα πας ταρίφας.
Δεν το έθεσε μόνο με αρνητικά connotations.

Επειδή εγώ κινούμαι στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο με uber, έχω αρκετά data για να κάνω την σωστή ταριφοανάλυση. Ξεπερνώντας μη-έλληνες που με το ζόρι μπορούν να αρθρώσουν τις βασικές προτάσεις που χρειάζεται η φάση, υπάρχει μεγάλος πληθυσμός και νέων οπότε είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η ανάλυση.

Ως ένα μικρό sample, αναλόγως ηλικίας, έχουμε crypto-traders, poker savants, γεωπολιτικούς αναλυτές για thinktank στη Washington, city planners, ξεπεσμένους τραπεζίτες, μουσικους, αλβανούς-jack-of-all-trades, πνευματικούς απογόνους του Κύκλου της Βιέννης.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 14:41

klg έγραψε:
27 Αύγ 2022, 14:06
Ως ένα μικρό sample, αναλόγως ηλικίας, έχουμε crypto-traders, poker savants, γεωπολιτικούς αναλυτές για thinktank στη Washington, city planners, ξεπεσμένους τραπεζίτες, μουσικους, αλβανούς-jack-of-all-trades, πνευματικούς απογόνους του Κύκλου της Βιέννης.
:g094::g094::g094:

#klaiw

αλλά είναι δάκρυα χαράς

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 27 Αύγ 2022, 16:23

Yochanan έγραψε:
Από την άλλη, επειδή θυμάμαι τις γαμάτες ιστορίες που έγραφε παλια, το ενδιαφέρον για ιστορία checks out
Τις έγραφα 14 - 16 χρόνων . Ταξιτζής είμαι μόλις τέσσερα έτη . :D

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Αύγ 2022, 16:27

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
27 Αύγ 2022, 16:23
Yochanan έγραψε:
ηταν εξαιρετικες και το εννοω

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 27 Αύγ 2022, 16:39

Yochanan έγραψε:
27 Αύγ 2022, 16:27
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
27 Αύγ 2022, 16:23
Yochanan έγραψε:
ηταν εξαιρετικες και το εννοω
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Κρίμα που δεν υπάρχουν back up . :e040:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 27 Αύγ 2022, 16:45

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Αύγ 2022, 21:09
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
τα καλύτερα χρόνια για το άνδρα είναι τα 40-55. αν είσαι λευκός και ελάχιστα εύγλωττος θα δεις ότι κανείς δε θα σου λέει όχι, ή τουλάχιστον θα σε ακούν όλοι με προσοχή. αυτό σου δίνει μεγάλες δυνατότηες. επίσης τα εφηβικά όνειρα είναι συνήθως μαλακίες. μην τα παντρεύεσαι
Σε 10-25 χρόνια μην είσαι σίγουρος καθόλου.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 27 Αύγ 2022, 16:47

sharp έγραψε:
27 Αύγ 2022, 16:45
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Αύγ 2022, 21:09
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
τα καλύτερα χρόνια για το άνδρα είναι τα 40-55. αν είσαι λευκός και ελάχιστα εύγλωττος θα δεις ότι κανείς δε θα σου λέει όχι, ή τουλάχιστον θα σε ακούν όλοι με προσοχή. αυτό σου δίνει μεγάλες δυνατότηες. επίσης τα εφηβικά όνειρα είναι συνήθως μαλακίες. μην τα παντρεύεσαι
Σε 10-25 χρόνια μην είσαι σίγουρος καθόλου.
Γιατί ρε τύπε, στον πλαστικό του Μάικλ Τζάκσον θα πάει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών