Τα όνειρά σου φαίνεται να απαιτούν περισσότερα λεφτά από ότι βγάζεις. Το πιο λογικό είναι να κάνεις pivot σε κάτι που μπορεί να το επιτύχει αυτό, αφού πάρεις το πτυχίο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑25 Αύγ 2022, 20:41Πρώτα ο Θεός σε 2 χρόνια γίνομαι 30 και το παιδί που ήμουν κάποτε δεν θα ήταν καθόλου περήφανο για εμένα . Δεν έκανα αυτά που ήθελα σαν έφηβος να έχω κάνει στα τριάντα . Το μόνο που έκανα ήταν να σπουδάσω ιστορία - όντως το έλεγα , αλλά και πάλι δεν προλαβαίνω πτυχίο μέχρι τα τριάντα μιας και πέρασα στα είκοσι εφτά . Με καμία γυναίκα που πεθύμησα δεν έκανα ποτέ τίποτα . Δεν άνοιξα μαγαζί . Δεν έγραψα ολόκληρο μυθιστόρημα και δε μπορώ να εκδώσω . Δεν αγόρασα Mercedes-Benz . Εντάξει αδυνάτισα αλλά και πάλι δεν έκανα ένα σώμα αντάξιο λογοτεχνικών ηρώων που θαύμαζα ( Γιούγκερμαν ) . Είμαι ταξιτζής . Βγάζω ένα χιλιάρικο παραπάνω και χαίρομαι ενώ ονειρευόμουν να κάνω ζωή εργένη τζέντλεμαν της Μπελ Επόκ . Ούτε καν έμεινα έστω ένα χρόνο Θεσσαλονίκη όπως ήθελα . Δεν πήγα να εξερευνήσω την Κρήτη καθόλου ούτε την Καππαδοκία ούτε το Παρίσι . με χίλια ζόρια εξερεύνησα την μισή Πελοπόννησο και μαζεύω χρήματα για να πάω Χαλκιδική πέντε ημέρες . Και πολλά από αυτά ακόμα και να τα κάνω αργότερα δεν θα έχουν τόση σημασία όσο στα είκοσι και είκοσι πέντε .
Έχω την υγεία μου . Αλλά και αυτή απ´ ότι βλέπω σπάει μετά τα τριάντα . Ειδικά στην οικογένεια ο διαβήτης παραμονεύει αρκετά νωρίς .
Αξίζει να είμαι περήφανος και να παίρνω ώθηση ; Δεν θέλω να βολευτώ και να αρκεστώ σε ότι μπορώ να έχω . Θέλω να δώσω ότι καλύτερο έχω . Αλλά η λογική μου λέει να αφήσω τις βλακείες και να βρω μία κοπέλα να νοικοκυρευτώ . Αλλά δεν θέλω . Θέλω , μετά από τα ψυχολογικά που είχα για πέντε χρόνια και με κράτησαν πίσω στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
Κρίση των τριάντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κρίση των τριάντα
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Να βγαίνουνε όλοι μαζί το απογευμα για προτεην σεηκ και μπαρες και μετα από ένα καλό χέσιμο στο σπιτι κατάκλυση στις 21:00;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
είδα τί έκανες εκεί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Meanwhile δεν ήξερα ότι ο Ταντρίδης είναι ταρίφας, πολλά εξηγούνται πλέον.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δεν ξερω αν συμφωνω. Εγώ όσους ταρίφες εχω μιλήσει, σε μακρινες διαδρομες ή κούρσες απο αεροδρομιο ξερω'γω, όλοι γαμάνε αβέρτα. Θες μια πελάτισσα ξαναμένη, θες η γειτόνισα από τον τρίτο, οι κόμενες που πήρε προχθές από το κλαπ τα ξημέρωματα, κάτι. Γενικά αμα θες να γαμήσεις στην Ελλάδα πας ταρίφας.
Από την άλλη, επειδή θυμάμαι τις γαμάτες ιστορίες που έγραφε παλια, το ενδιαφέρον για ιστορία checks out
- Sid Vicious
Αυτα ειναι προπαγανδες του Twilight, δεν ισχυουνstavmanr έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 11:47Τα βαμπίρ έχουν προσαρμοστεί εξελικτικά και κυκλοφορούν και τη μέρα.Sid Vicious έγραψε: ↑26 Αύγ 2022, 13:25Ειναι αυτοκτονικη επιπολαιοτητα να κοιμασαι το βραδυ. Εχει βαμπιρ και πρεπει να εισαι ξυπνιος και σε εγρηγορση στα σκοταδια
Άσ' τα. Ο Δαρβίνος μας ήπιε το αίμα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν το έθεσε μόνο με αρνητικά connotations.Yochanan έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 13:53Δεν ξερω αν συμφωνω. Εγώ όσους ταρίφες εχω μιλήσει, σε μακρινες διαδρομες ή κούρσες απο αεροδρομιο ξερω'γω, όλοι γαμάνε αβέρτα. Θες μια πελάτισσα ξαναμένη, θες η γειτόνισα από τον τρίτο, οι κόμενες που πήρε προχθές από το κλαπ τα ξημέρωματα, κάτι. Γενικά αμα θες να γαμήσεις στην Ελλάδα πας ταρίφας.
Επειδή εγώ κινούμαι στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο με uber, έχω αρκετά data για να κάνω την σωστή ταριφοανάλυση. Ξεπερνώντας μη-έλληνες που με το ζόρι μπορούν να αρθρώσουν τις βασικές προτάσεις που χρειάζεται η φάση, υπάρχει μεγάλος πληθυσμός και νέων οπότε είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η ανάλυση.
Ως ένα μικρό sample, αναλόγως ηλικίας, έχουμε crypto-traders, poker savants, γεωπολιτικούς αναλυτές για thinktank στη Washington, city planners, ξεπεσμένους τραπεζίτες, μουσικους, αλβανούς-jack-of-all-trades, πνευματικούς απογόνους του Κύκλου της Βιέννης.

#klaiw
αλλά είναι δάκρυα χαράς
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
ηταν εξαιρετικες και το εννοωΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 16:23Τις έγραφα 14 - 16 χρόνων . Ταξιτζής είμαι μόλις τέσσερα έτη .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Κρίμα που δεν υπάρχουν back up .Yochanan έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 16:27ηταν εξαιρετικες και το εννοωΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 16:23Τις έγραφα 14 - 16 χρόνων . Ταξιτζής είμαι μόλις τέσσερα έτη .

Σε 10-25 χρόνια μην είσαι σίγουρος καθόλου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Αύγ 2022, 21:09τα καλύτερα χρόνια για το άνδρα είναι τα 40-55. αν είσαι λευκός και ελάχιστα εύγλωττος θα δεις ότι κανείς δε θα σου λέει όχι, ή τουλάχιστον θα σε ακούν όλοι με προσοχή. αυτό σου δίνει μεγάλες δυνατότηες. επίσης τα εφηβικά όνειρα είναι συνήθως μαλακίες. μην τα παντρεύεσαιΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑25 Αύγ 2022, 20:41στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
Γιατί ρε τύπε, στον πλαστικό του Μάικλ Τζάκσον θα πάει;sharp έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 16:45Σε 10-25 χρόνια μην είσαι σίγουρος καθόλου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Αύγ 2022, 21:09τα καλύτερα χρόνια για το άνδρα είναι τα 40-55. αν είσαι λευκός και ελάχιστα εύγλωττος θα δεις ότι κανείς δε θα σου λέει όχι, ή τουλάχιστον θα σε ακούν όλοι με προσοχή. αυτό σου δίνει μεγάλες δυνατότηες. επίσης τα εφηβικά όνειρα είναι συνήθως μαλακίες. μην τα παντρεύεσαιΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑25 Αύγ 2022, 20:41στα καλύτερα χρόνια της ζωής ( 20-25 ) , να κάνω από δω και πέρα ότι μπορώ για τα παιδικά και εφηβικά μου όνειρα . Είναι αργά ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 1235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Απρ 2025, 14:24
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Νοέμ 2024, 20:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση υστεριας πανω στο σεξ
από George_V » 31 Δεκ 2024, 10:29 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
31 Δεκ 2024, 15:39
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Ιαν 2025, 00:36