Εννοείται να είναι κομπλέ, άσε που της επίσπευσα το εμβόλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:32
Γνώμη μου, επειδή μιλάμε για την μανούλα, αφού γίνεις καλά, να την δει ένας γιατρός για να επιβεβαιώσει πως είναι και η ίδια καλά.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- nik_killthemall
Feindflug έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:07Μεγάλη πόρτα θα διαβείς, τύπε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:05Εμένα αρνητικό σήμερα 6η μερα, εξακολουθώ να έχω ελαχιστα βουλωμενη μύτη. Γυναίκα θετικό και σήμερα 9η μερα, χωρίς κανένα συμπτωμα. Τι θα πει αυτο;

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Πιθανόν το δικό σου να βγει πάλι θετικό αν το βάλεις λίγο πιο βαθιά

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποια δόση από το εμβόλιο;Naida έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:36Εννοείται να είναι κομπλέ, άσε που της επίσπευσα το εμβόλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:32
Γνώμη μου, επειδή μιλάμε για την μανούλα, αφού γίνεις καλά, να την δει ένας γιατρός για να επιβεβαιώσει πως είναι και η ίδια καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Την 3η.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:41Ποια δόση από το εμβόλιο;Naida έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:36Εννοείται να είναι κομπλέ, άσε που της επίσπευσα το εμβόλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:32
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ότι οικογενειακώς πέρασε και δεν σας άγγιξε. Ακόμα και τα δικά σου συμπτώματα αν ήταν άλλη φάση, δεν θα τους έδινες καν σημασία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 16:05Εμένα αρνητικό σήμερα 6η μερα, εξακολουθώ να έχω ελαχιστα βουλωμενη μύτη. Γυναίκα θετικό και σήμερα 9η μερα, χωρίς κανένα συμπτωμα. Τι θα πει αυτο;
Μπράβο βρε παιδιά. Προς το παρόν απ' ό,τι φαίνεται, όλοι τη βγάλατε αβρόχοις ποσί ή με βρεγμένη κάλτσα.
Με τα εμβόλια, ειδικώς τα αντρίκια

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Από πτώση μετεωρίτη λογικά....Καdy έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 13:17τι πλαστο πιστοποιητικο?
απο τι πεθανε?
Ορίστε, να τα βλέπουν αυτά όσοι μας λένε ότι δεν πεθαίνουν και εμβολιασμένοι
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ε και? Στην λιλίκα σου. Αν δεν σε πονάει τίποτα, απόλαυσε την καραντίνα σου, να μην πηγαίνεις στην δουλειά σου, Είναι ωραίο πράγμα να μην έχεις πρωινό ξύπνημα, ειδικά τώρα που είναι χειμώνας.
-
Καdy έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 13:17τι πλαστο πιστοποιητικο?
απο τι πεθανε?

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ πάντως δεν έχω κάνει μπούστερ και κοντεύει 7μηνο. Δεν ήθελα μέσα στις γιορτές.Arisvilla έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:49To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.
Θα ξανακάνω τεστ σήμερα το απόγευμα. Εξακολουθώ να μην έχω κανένα σύμπτωμα.
συγγενης στο νοσοκομείο. τον γύρισε σε οιδημα στα πνευμόνια
Υπήρχε επιτελικό σχέδιο τελικά ,αλλά ήταν απόρρητο και δε μας το λέγανε. 
Οδηγία προς τους γονείς που δεν κατάφεραν να προμηθευθούν self test από φαρμακεία, να στείλουν κανονικά τα παιδιά τους τη Δευτέρα το πρωί στο σχολείο, έδωσε το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ήδη έχει ζητήσει:
Α. Από τους Διευθυντές των Σχολείων να διαθέσουν τα αποθέματα τα οποία ήδη έχουν .
Β. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη Σχολική τους Επιτροπή να τους προμηθεύσει με self test.
Γ. Τα self test θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας στον περίβολο του σχολείου,
στους μαθητές , οι οποίοι θα δηλώσουν ότι δεν το έχουν κάνει στο σπίτι, γιατί δεν κατάφεραν να προμηθευθούν από τα φαρμακεία.

Οδηγία προς τους γονείς που δεν κατάφεραν να προμηθευθούν self test από φαρμακεία, να στείλουν κανονικά τα παιδιά τους τη Δευτέρα το πρωί στο σχολείο, έδωσε το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ήδη έχει ζητήσει:
Α. Από τους Διευθυντές των Σχολείων να διαθέσουν τα αποθέματα τα οποία ήδη έχουν .

Β. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη Σχολική τους Επιτροπή να τους προμηθεύσει με self test.
Γ. Τα self test θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας στον περίβολο του σχολείου,

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50