Κι αν βαράς ένα κάθε εβδομάδα, τύπε, βγάζεις και μαλλιά.Arisvilla έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:49To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.Green Dragon έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:38Σιγά μην δεν κόλλησαν. Θα είναι ασυμπτωματικοί.Arisvilla έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:31Και στον ανηψιό μου (5 χρονών) θετικό το ράπιντ 5 μέρες μετά τη θετικοποίηση του pcr. Συμπτώματα εκτός από ένα βήχα (όχι και πολύ έντονο λεει ο αδελφός μου) τίποτε. Οι άλλοι όλοι αρνητικοί ακόμα και ο άλλος ανηψιός! Δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσουν αλλά προς το παρόν κανένας συμπτώματα εκτος από τη νύφη που είχε κλειστό τον λαιμό την πρωτοχρονιά. Προφανώς και το πενθήμερο είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και βασίζεται μόνο σε οικονομικούς λόγους για να δουλέψει η οικονομία. Βέβαια μην περιμένετε κανένας από την πολιτεία να σας προστατεύσει και να προστατεύσει και τους γύρω σας. Κάντε το μόνοι σας και εδώ υπάρχει πραγματικά ατομική ευθύνη για να αποκρούσουμε όλοι μαζί τα "πρωτόκωλα" της νόσησης και της διασποράς που επιβάλλει η νεοφιλελέ κυβέρνηση της ανοσίας της αγέλης.
Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα παρόλο που βγήκε και το ράπιντ θετικό.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
εγω δεν πιστευω καν πως ο προβιντ ειναι κατι σοβαρο,και δεν χρειαζονται τεστ,αλλα με τη δικη σας λογικη οι μπολιασμενοι αποδεικνυεστε σουπερσπρεντερς

Ε δεν θα χρησιμοποιείς ανάλογα όπως σε βολεύει, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο προβιντ υπαρχει,ειναι ο ιος του κοινου κρυολογηματος,ποτε δεν το αμφισβητησα αυτο
Λεω να ανοιξω θεμα "Ειμαι αρνητικος". Πιο λιγοι θα γραψουμε.
Ε τότε; οποίος κολλάει τον κοινό ιό του κρυολογήματος, μεταδίδει. Απλό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω δικό μου άτομο στα κεντρικά της Pfizer, τύπε.
Του το είπε ένας δικός του, που δουλεύει παραγωγή και τρώνε στο ίδιο τραπέζι στο κυλικείο.
Dein Herz, meine Gier
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τις ίδιες μαλακιες έλεγε και ενας φυσικοθεραπευτης .. και κάτι άλλες ακόμη όπως: να σας δω εσάς που κάνατε τα εμβόλια σε κανα χρόνο από τώρα....
Ο τύπος είχε πλαστό πιστοποιητικό. Πέθανε πριν λίγες μέρες.
Για πόσο θα διαρκούν, τύπε

.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 08 Ιαν 2022, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Μόλις δεις αραίωση, χτύπα μια αναμνηστική δόση, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
- EKPLIKTIKOS
Αν βαράς ένα τη μέρα, τυπε, μήπως μεγαλώνει και το λιλι; ξέρεις;Feindflug έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:51Κι αν βαράς ένα κάθε εβδομάδα, τύπε, βγάζεις και μαλλιά.Arisvilla έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:49To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.Green Dragon έγραψε: ↑08 Ιαν 2022, 12:38
Σιγά μην δεν κόλλησαν. Θα είναι ασυμπτωματικοί.
Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα παρόλο που βγήκε και το ράπιντ θετικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50