Φυσικα και βγήκαν κερδισμένοι γιατί από τη χαρά του πρωτοχρονιάτικου γεύματος μπορεί να κατέληγαν στον τάφο. Και εντάξει μεγάλοι και με υποκείμενα αλλά μια χαρά λειτουργικοί είναι ακόμα. Εντωμεταξύ δυστυχώς ο ένας ανηψιός έχει υψηλό πυρετό για 3 μέρες και πήραν οδηγίες από γιατρό να τον πάνε σε νοσοκομείο αν δεν πέσει αύριο. Και είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό του μικρού την προηγούμενη εβδομάδα.Scouser έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:54Και θεωρείς ότι λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, οι γονείς σου βγήκαν κερδισμένοι που στερήθηκαν τη χαρά ενός πρωτοχρονιάτικου οικογενειακού γεύματος; Υποτίθεται ότι όλο το νόημα των εμβολίων είναι να αποκτήσει ακριβώς ξανά η ζωή μια γαμημένη κανονικότητα και να σταματήσουν οι άνθρωποι να στερούνται όμορφες στιγμές σαν αυτή που περιέγραψες παραπάνω, οι οποίες μάλιστα από μια ηλικία και πάνω είναι όλο και πιο σπάνιες. Τέλος πάντων, δεν βαριέσαι, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 12:31Ναι προφανώς και θέλουμε αλλά ακουσε μια προσφατη ιστορία: Η μητέρα μου φέτος την πρωτοχρονιά ήθελε να φάμε ολοι μαζί δηλαδή εγώ οι γονείς μου ο αδελφος μου η νύφη μου και τα ανήψια μου. Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος παρά το οτι είμαστε όλοι τριπλά εμβολιασμένοι πλην των 2 παιδιών. Εκαναν και σελφ τεστ αυτοί και το σκεφτόντουσαν σοβαρά πρωτοχρονιά να φάμε όλοι μαζί. Εγώ κάθετα αρνητικός γιατί οι γονεις μου εμβολιασμένοι μεν με 3 δοσεις αλλά μεγάλοι σε ηλικία και με υποκείμενα. Τελικά παραμονή είχε κάποια συμπτώματα η νύφη μου (τον λαιμό) και ελάχιστα ο ένας μικρός και δεν έγινε τίποτε παρά το γεγονος οτι ολα τα σελφ τεστ ολων ήταν αρνητικά. 2 Γενάρη βρίσκουν θετικό τον έναν μικρό και 7 Γενάρη και ο άλλος. Και πιθανά να το είχαν και οι γονείς τους παρά το αρνητικά τεστ. Αν τρώγαμε όλοι μαζι υπήρχε σοβαρότατη πιθανότητα να κολλούσαν και οι γονείς μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:31
Αυτοί οι αφορισμοί καλό είναι να λείπουν μετα από 2 χρόνια πανδημίας. Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε ρεβεγιον με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς. Αυτο είναι το φυσιολογικό.
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- nik_killthemall
Το οξύμωρο εδώ είναι πως και οι 3 σας θεωρείται πως σε αυτά τα 40 χιλιάδες κρούσματα πλειοψηφούν συντριπτικα οι ανεμβολιαστοι την στιγμή που :taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:34Ναι, αλλά προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση ευθύνης απέναντι σε πρόσωπα που νοιάζονται και θεωρούν ότι δεν τους αφορά η πανδημία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:31Αυτοί οι αφορισμοί καλό είναι να λείπουν μετα από 2 χρόνια πανδημίας. Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε ρεβεγιον με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς. Αυτο είναι το φυσιολογικό.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.
1) το κράτος δεν δίνει στοιχεία για το ποιοι πλειοψηφούν, πολύ απλά γιατί το κράτος δεν θέλει να ξέρετε ποιοι πλειοψηφουν
2) σε δημοκρατικότερα κράτη όπως το Ισραηλ που δημοσιοποιουν τα στοιχεία, στα κρούσματα πλειοψηφούν οι εμβολιασμένοι, και μάλιστα σε πολλαπλάσιο ίσο με το πολλαπλάσιο εμβολιασμού στον πληθυσμο.
ΥΓ Σταβ εσυ μην διαβάζεις, "οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε", μενουμε σταθεροί στο σύνθημα, θα το τυπωσω και σε μπλουζάκια
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Οκ αλλά να θυμάσαι ότι ζωή να χουν οι δικοί μας, αλλά είναι γεγονός ότι κάθε ρεβεγιόν τους μπορεί να είναι και το τελευταίο τους. Πρέπει να το ζυγίζεις κ αυτο κ να σέβεσαι κ τις επιθυμίες τους. Εγώ δεν μπορώ να τους στερησω το εγγόνι τους. Γιατί άλλη χαρά δεν έχουν πια στη ζωή.
nik_killthemall έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 13:12Το οξύμωρο εδώ είναι πως και οι 3 σας θεωρείται πως σε αυτά τα 40 χιλιάδες κρούσματα πλειοψηφούν συντριπτικα οι ανεμβολιαστοιtaliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:34Ναι, αλλά προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση ευθύνης απέναντι σε πρόσωπα που νοιάζονται και θεωρούν ότι δεν τους αφορά η πανδημία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:31
Αυτοί οι αφορισμοί καλό είναι να λείπουν μετα από 2 χρόνια πανδημίας. Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε ρεβεγιον με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς. Αυτο είναι το φυσιολογικό.

Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ούτε έκρυψα ποτε ότι νοσησα κ εγώ σαν εμβολιασμενος (αστρα) και η γυναίκα μου (φαιζερ) την προηγούμενη εβδομάδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Παρατηρητής...
https://www.protothema.gr/world/article ... parallagi/
https://www.protothema.gr/world/article ... miki-fasi/
Φύγαμε πια από τη λογική το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο. Ο ΠΟΥ μιλάει για νέο εμβόλιο, ο εκπρόσωπος του EMA λεει κυνικά τα εξής: Ερωτηθείς αν μπαίνουμε σε ενδημική φάση, ο επικεφαλής του ΕΜΑ απάντησε ότι η Omicron προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων που θα φέρει στην ΕΕ. «Ακόμα κι αν η σοβαρότητα νόσησης είναι χαμηλότερη, δυστυχώς πολλά άτομα θα νοσηλευτούν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες ενός τέτοιου κύματος», ανέφερε. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο ίδιος, το γεγονός ότι αυτός ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα εκτεθούν στον ιό - πράγμα που σημαίνει ότι θα επέλθει μια φυσική ενίσχυση στην ανοσία όλων μας που θα είναι σημαντική για να χτιστεί το επιπλέον στρώμα ανοσίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενδημικότητα.
Οπότε τελείωσαν τα παραμύθια πλεον για πρόστιμα και υποχρεωτικότητα. Σήμερα εντωμεταξύ στο UK είχαν 379 νεκρούς. Στο Κουλισταν σήμερα ανακαλυψαν την πρώτη εισαγωγή σε ΜΕΘ με Ομικρον και τον πρώτο θάνατο. Φυσικά πλεον σε πλήρη συντονισμό με την λογική τον ψεκ τα πετσωμένα μμπ θεωρούν τον θάνατο "με κορωνοιό" και τον χρεώνουν στα υποκείμενα. Φαντάζομαι και ο ΕΟΔΥ το ίδιο θα κάνει από εδώ και πέρα για να πάμε μια και καλή στο "τέλος της πανδημίας" και στην "αρχή της ενδημικότητας"
Φύγαμε πια από τη λογική το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο. Ο ΠΟΥ μιλάει για νέο εμβόλιο, ο εκπρόσωπος του EMA λεει κυνικά τα εξής: Ερωτηθείς αν μπαίνουμε σε ενδημική φάση, ο επικεφαλής του ΕΜΑ απάντησε ότι η Omicron προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων που θα φέρει στην ΕΕ. «Ακόμα κι αν η σοβαρότητα νόσησης είναι χαμηλότερη, δυστυχώς πολλά άτομα θα νοσηλευτούν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες ενός τέτοιου κύματος», ανέφερε. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο ίδιος, το γεγονός ότι αυτός ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα εκτεθούν στον ιό - πράγμα που σημαίνει ότι θα επέλθει μια φυσική ενίσχυση στην ανοσία όλων μας που θα είναι σημαντική για να χτιστεί το επιπλέον στρώμα ανοσίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενδημικότητα.
Οπότε τελείωσαν τα παραμύθια πλεον για πρόστιμα και υποχρεωτικότητα. Σήμερα εντωμεταξύ στο UK είχαν 379 νεκρούς. Στο Κουλισταν σήμερα ανακαλυψαν την πρώτη εισαγωγή σε ΜΕΘ με Ομικρον και τον πρώτο θάνατο. Φυσικά πλεον σε πλήρη συντονισμό με την λογική τον ψεκ τα πετσωμένα μμπ θεωρούν τον θάνατο "με κορωνοιό" και τον χρεώνουν στα υποκείμενα. Φαντάζομαι και ο ΕΟΔΥ το ίδιο θα κάνει από εδώ και πέρα για να πάμε μια και καλή στο "τέλος της πανδημίας" και στην "αρχή της ενδημικότητας"
Δεν είσαι ο μόνος.
Η νέα στρατηγική του Νικ είναι να βάζει λόγια στα πληκτρολόγια των άλλων.
New level.
Δεν έγραψε κανείς ότι "πλειοψηφούν οι ανεμβολίαστοι" αριθμητικά.nik_killthemall έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 13:12Το οξύμωρο εδώ είναι πως και οι 3 σας θεωρείται πως σε αυτά τα 40 χιλιάδες κρούσματα πλειοψηφούν συντριπτικα οι ανεμβολιαστοι την στιγμή που :taliban έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:34Ναι, αλλά προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση ευθύνης απέναντι σε πρόσωπα που νοιάζονται και θεωρούν ότι δεν τους αφορά η πανδημία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 11:31
1) το κράτος δεν δίνει στοιχεία για το ποιοι πλειοψηφούν, πολύ απλά γιατί το κράτος δεν θέλει να ξέρετε ποιοι πλειοψηφουν
2) σε δημοκρατικότερα κράτη όπως το Ισραηλ που δημοσιοποιουν τα στοιχεία, στα κρούσματα πλειοψηφούν οι εμβολιασμένοι, και μάλιστα σε πολλαπλάσιο ίσο με το πολλαπλάσιο εμβολιασμού στον πληθυσμο.
ΥΓ Σταβ εσυ μην διαβάζεις, "οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε", μενουμε σταθεροί στο σύνθημα, θα το τυπωσω και σε μπλουζάκια
Σε μία κοινωνία που το 85% του ενήλικου πληθυσμού είναι εμβολιασμένο (μερικώς ή πλήρως) δεν περιμένουμε να δούμε πλειοψηφία κρουσμάτων των ανεμβολίαστων.
Αυτό που βλέπουμε όμως είναι οι ανεμβολίαστοι να είναι μόνιμα, πάγια, διαρκώς, στο ταβάνι σε σχέση κρουσμάτων και δείγματος.
Μην προσπαθείς να πιέσεις τη συζήτηση σε μαύρο-άσπρο Νικ. Είναι τελείως αντιπαραγωγικό.
Το εμβόλιο δεν είναι το φιστίκι του Σούπερ Γκούφι. Είναι ένα μέτρο προστασίας ενάντια στην πανδημία.
Ο ανεμβολίαστος δεν προστατεύει εαυτόν και άλλους στην έκθεση στον ιό. Το ίδιο δεν προστατεύει κι ο εμβολιασμένος που πηγαίνει σε πάρτις κι επιστρέφει στο σπίτι, στους ηλικιωμένους γονείς ή παπούδες.
Κόκκινη κάρτα» από τον ΕΜΑ για τέταρτη δόση
Κατά της χορήγησης τέταρτης δόσης εμβολίου για τον Covid-19 στον γενικό πληθυσμό τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της στρατηγικής για τα εμβόλια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, Μάρκο Καβαλέρι.
Ενημερώνοντας τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους, ο δρ. Καβαλέρι είπε ότι δεν υπάρχουν δεδομένα που να υποστηρίζουν την ανάγκη χορήγησης δεύτερης ενισχυτικής δόσης και συμπλήρωσε ότι η χορήγηση νέων δόσεων σε διάστημα λίγων μηνών «δεν είναι βιώσιμη στρατηγική».
Ο δρ. Καβαλέρι εξήγησε ότι οι συνεχείς δόσεις εμβολίου «θα δημιουργήσουν προβλήματα με την ανοσολογική απάντηση», αλλά πρόσθεσε ότι ακόμη μια ενισχυτική δόση πρέπει να εξεταστεί για τους πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανοσοκαταστολής
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ko ... tarti-dosi
Εγω το βλεπω σαν κατα βαθος να λεει
"Δωσε κατι παραπανω ρε τσιπη κτηνιατρε τοσα δις βγαζεις και σε εμας τους πλασιε δινεις φραγκοδιφραγκα"
Ε θα ανεβασει λιγο την προσφορα ο κτηνιατρος και θα τα βρουνε
Οποτε σε λιγο καιρο θα ο ιδιος θα λεει "απαιραιτητη η 4 δοση"
Κατά της χορήγησης τέταρτης δόσης εμβολίου για τον Covid-19 στον γενικό πληθυσμό τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της στρατηγικής για τα εμβόλια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, Μάρκο Καβαλέρι.
Ενημερώνοντας τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους, ο δρ. Καβαλέρι είπε ότι δεν υπάρχουν δεδομένα που να υποστηρίζουν την ανάγκη χορήγησης δεύτερης ενισχυτικής δόσης και συμπλήρωσε ότι η χορήγηση νέων δόσεων σε διάστημα λίγων μηνών «δεν είναι βιώσιμη στρατηγική».
Ο δρ. Καβαλέρι εξήγησε ότι οι συνεχείς δόσεις εμβολίου «θα δημιουργήσουν προβλήματα με την ανοσολογική απάντηση», αλλά πρόσθεσε ότι ακόμη μια ενισχυτική δόση πρέπει να εξεταστεί για τους πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανοσοκαταστολής
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ko ... tarti-dosi
Εγω το βλεπω σαν κατα βαθος να λεει
"Δωσε κατι παραπανω ρε τσιπη κτηνιατρε τοσα δις βγαζεις και σε εμας τους πλασιε δινεις φραγκοδιφραγκα"
Ε θα ανεβασει λιγο την προσφορα ο κτηνιατρος και θα τα βρουνε
Οποτε σε λιγο καιρο θα ο ιδιος θα λεει "απαιραιτητη η 4 δοση"
Όχι ρε πουστη μου.adon99 έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 20:08Κόκκινη κάρτα» από τον ΕΜΑ για τέταρτη δόση
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- nik_killthemall
Απο τη στιγμή που απο την αρχη της πανδημιας ως τωρα 1/5 κρουσματα ειναι σε ανηλικους, και μιλαμε για κρουσματα, η αναφορα του ποσοστου εμβολιασμου μονο στους ενηλικους έχει καθαρα προπαγανδιστικό χαρακτηρα (δηλ. σταβ χαρακτηρα).stavmanr έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 19:51
Δεν έγραψε κανείς ότι "πλειοψηφούν οι ανεμβολίαστοι" αριθμητικά.
Σε μία κοινωνία που το 85% του ενήλικου πληθυσμού είναι εμβολιασμένο (μερικώς ή πλήρως) δεν περιμένουμε να δούμε πλειοψηφία κρουσμάτων των ανεμβολίαστων.
Αυτό που βλέπουμε όμως είναι οι ανεμβολίαστοι να είναι μόνιμα, πάγια, διαρκώς, στο ταβάνι σε σχέση κρουσμάτων και δείγματος.
Μην προσπαθείς να πιέσεις τη συζήτηση σε μαύρο-άσπρο Νικ. Είναι τελείως αντιπαραγωγικό.
Το εμβόλιο δεν είναι το φιστίκι του Σούπερ Γκούφι. Είναι ένα μέτρο προστασίας ενάντια στην πανδημία.
Ο ανεμβολίαστος δεν προστατεύει εαυτόν και άλλους στην έκθεση στον ιό. Το ίδιο δεν προστατεύει κι ο εμβολιασμένος που πηγαίνει σε πάρτις κι επιστρέφει στο σπίτι, στους ηλικιωμένους γονείς ή παπούδες.
Το ποσοστο εμβολιασμου ειναι 66% (και οχι 85) δηλ. 2/3 και το Ισραηλ (και οχι η Ελλαδα που απαγορευει την δημοσιοποιηση) δειχνει πως τα κρουσματα ακολουθουν απλα την αναλογια εμβολιασμου !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντωμεταξύ...
Κατά τα άλλα, η ανοσία των εμβολίων είναι καλύτερη από εκείνην της νόσησης. Μουαχαχαχα!Τα αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια Covid-19 μπλοκάρουν την πρωτεΐνη ακίδα, την οποία χρησιμοποιεί ο ιός για να εισέλθει στα κύτταρα. Τα εμβόλια τείνουν να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους όταν η ακίδα υφίσταται σημαντικές μεταλλάξεις, όπως συμβαίνει στη μετάλλαξη Όμικρον.
Τα Τ κύτταρα, όμως, που δημιουργήθηκαν ως απόκριση σε άλλους κορωνοϊούς στοχεύουν εσωτερικές πρωτεΐνες εντός του SARS-CoV-2, λένε οι επιστήμονες. Μια παρόμοια προσέγγιση θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός «καθολικού» εμβολίου που θα μπορούσε να αποτρέψει τη μόλυνση από υφιστάμενες και μελλοντικές μεταλλάξεις, σημειώνουν οι συγγραφείς.
Ασπίδα κατά της CoViD η ανοσία από τα απλά κρυολογήματα
https://www.iatronet.gr/article/106439/ ... ata-meleth
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβες ότι τα όνειρά σου για καραντίνα ενταφιάζονται οριστικά.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 19:41https://www.protothema.gr/world/article ... parallagi/

nik_killthemall έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 21:27Απο τη στιγμή που απο την αρχη της πανδημιας ως τωρα 1/5 κρουσματα ειναι σε ανηλικους, και μιλαμε για κρουσματα, η αναφορα του ποσοστου εμβολιασμου μονο στους ενηλικους έχει καθαρα προπαγανδιστικό χαρακτηρα (δηλ. σταβ χαρακτηρα).stavmanr έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 19:51
Το ποσοστο εμβολιασμου ειναι 66% (και οχι 85) δηλ. 2/3 και το Ισραηλ (και οχι η Ελλαδα που απαγορευει την δημοσιοποιηση) δειχνει πως τα κρουσματα ακολουθουν απλα την αναλογια εμβολιασμου !

Νικ, το 91% των Ισραηλινών είναι ήδη εμβολιασμένο με μία δόση και το 85% εμβολιασμένο με 2 δόσεις.
Πλήρως ανεμβολίαστο είναι το 9% των πολιτών του.
Γενικώς χαζολογάς.
Δεν θέλουν άλλα λεφτά, φαίνεται. Μπούκωσαν.vagabondo έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 20:56Όχι ρε πουστη μου.adon99 έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 20:08Κόκκινη κάρτα» από τον ΕΜΑ για τέταρτη δόση
Ε;
- nik_killthemall
Μαν δεν χαζολογαω εσυ τρομπαρεις και το ξερουμε ολοι ! Το μισο βολιουμ του φλωρουμ στον σερβερ ειναι τρομπαρισμα του σταβ.stavmanr έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 22:56nik_killthemall έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 21:27Απο τη στιγμή που απο την αρχη της πανδημιας ως τωρα 1/5 κρουσματα ειναι σε ανηλικους, και μιλαμε για κρουσματα, η αναφορα του ποσοστου εμβολιασμου μονο στους ενηλικους έχει καθαρα προπαγανδιστικό χαρακτηρα (δηλ. σταβ χαρακτηρα).stavmanr έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 19:51
Νικ, το 91% των Ισραηλινών είναι ήδη εμβολιασμένο με μία δόση και το 85% εμβολιασμένο με 2 δόσεις.
Πλήρως ανεμβολίαστο είναι το 9% των πολιτών του.
Γενικώς χαζολογάς.
Αυτο που δειχνεις ειναι στους ενηλικους ! Προφανως θεωρεις πως οι ανηλικοι δεν κολλάνε και τους βγαζεις απεξω. ΛΑΘΟΣ, κολλάνε ΚΑΙ οι ανηλικοι και συγκεκριμενα δίνουν 1 κρουσμα για καθε 4 κρουσματα ενηλικων.
Ο εμβολιασμος στο Ισραηλ ειναι στο 64,3% 2 ποσοστιαίες μονάδες ΚΑΤΩ από την Ελλάδα όπως έγραψα !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44
-
- 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Απρ 2025, 20:11
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-