Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:33

Naida έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:25
Μπορεί να είναι τουρίστες.
Σουηδοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος » 17 Σεπ 2020, 19:36

Εικόνα
Έχει χαθεί ο έλεγχος.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Σεπ 2020, 19:36

Έχουμε πηγή εθνικοτήτων;

Από αυτό μπορεί να βγάλει κανείς σαφή συμπεράσματα;

Δε λέω ότι δεν είναι υγειονομικές βόμβες οι πρόσφυγες, αλλά υπάρχουν τόοοοοοοοσες παράμετροι που δε φαίνεται να τις λαμβάνεις υπόψη.

Πρώτον, μιλάμε για ανθρώπους με καταπονημένο ανοσοποιητικό, εξαιτίας των κακουχιών που έχουν περάσει (και των ελλιπών μέτρων υγιεινής, αν λάβουμε υπόψη τη Μόρια πχ).

Δεύτερον, μιλάμε για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τρίτον, μιλάμε μόνο για τους νοσηλευόμενους. Ένα δείγμα πόσων ανθρώπων στο σύνολο; Κάπου εδώ διάβαζα ότι 1 στους 7 νοσούντες είναι εργαζόμενος στον κλάδο της υγείας. Αυτό τι σημαίνει; Να αποκλείσουμε γιατρούς και νοσηλευτές, γιατί εμφανίζονται ως απειλή; Αφού αυτοί κάνουν πιο συχνά τεστ, έρχονται και σε επαφή με κρούσματα, ε do the math.

Τέταρτον, μεταναστευτικό πρόβλημα δεν είχαμε και πριν από 1-2 μήνες; Τώρα έσκασαν από τα εξωτερικά και μας μόλυναν;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:37

Περι τεστ : απο την αρχη της πανδημιας απο περιπου 1000 τεστ την ημερα εχουμε φτασει και σε 16 χιλιαδες τεστ την ημερα με τον μεσο ορο να ειναι περιπου στα 12 χιλ τεστ.
Ποσο αστειος ειναι καποιος λοιπον οταν λεει οτι δεν γινονται ιχνηλατησεις ;

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 17 Σεπ 2020, 19:38

Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει. Κ λοκνταουν να γινει με τους ίδιους όρους με την άνοιξη ενα βασικο συστατικό της τοτε επιτυχίας ήταν η ωριμότητα που επέδειξε ο κοσμος. Αν κάνουν τωρα λοκνταουν κ κλείσουν κ σχολεία (λεμε τωρα) απλα θα στελνουν 6 κ θα αράζουν σε πλατείες, αλανες, πιλοτες κτλ.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:40

Στελλιτσα,αν βρεθει καποιος δικος σου να εχει αναγκη κρεβατι ΜΕΘ, το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αν ο αφγανος που ειναι μεσα εχει περασει κακουχιες στη Μορια ή στην Κυψελη.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 17 Σεπ 2020, 19:40

ΕΙναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι με ανοιχτα σχολεια δεν θα κολησουν ολοι?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Σεπ 2020, 19:42

under έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:40
Στελλιτσα,αν βρεθει καποιος δικος σου να εχει αναγκη κρεβατι ΜΕΘ, το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αν ο αφγανος που ειναι μεσα εχει περασει κακουχιες στη Μορια ή στην Κυψελη.

Ε αυτό λέμε, duhhhhh. Δεν έγραψα εγώ το άρθρο, ούτε το υποστηρίζω. Αν βρεθεί χτύπα ξύλο τέτοια ανάγκη θα απαιτήσω από το κράτος να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον "δικό μου" νοσούντα. Δεν θα απαιτήσω να σουτάρει έναν άλλο νοσούντα για να εξυπηρετήσει το δικό μου συμφέρον.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:45

stella έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:42
under έγραψε:

Ε αυτό λέμε, duhhhhh. Δεν έγραψα εγώ το άρθρο, ούτε το υποστηρίζω. Αν βρεθεί χτύπα ξύλο τέτοια ανάγκη θα απαιτήσω από το κράτος να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον "δικό μου" νοσούντα. Δεν θα απαιτήσω να σουτάρει έναν άλλο νοσούντα για να εξυπηρετήσει το δικό μου συμφέρον.
Και το κρατος θα σου πει οτι διπλασιασε τις μεθ μεσα σε 1 χρονο αλλα τις μισες τις εχουν πιασει λαθρο που δεν τηρουν μετρα για τον α, β λογο.
Υπομονη.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Σεπ 2020, 19:47

EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:38
Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει. Κ λοκνταουν να γινει με τους ίδιους όρους με την άνοιξη ενα βασικο συστατικό της τοτε επιτυχίας ήταν η ωριμότητα που επέδειξε ο κοσμος. Αν κάνουν τωρα λοκνταουν κ κλείσουν κ σχολεία (λεμε τωρα) απλα θα στελνουν 6 κ θα αράζουν σε πλατείες, αλανες, πιλοτες κτλ.
Εχει αποφασισει ο κοσμος κατι που δεν γινεται να επιτευχθει,και δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα γιατι οπως ολοι ξερουμε,ο σοφος λαος δεν χειραγωγειται; :lol:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Σεπ 2020, 19:48

under έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:45
stella έγραψε:
under έγραψε:

Και το κρατος θα σου πει οτι διπλασιασε τις μεθ μεσα σε 1 χρονο αλλα τις μισες τις εχουν πιασει λαθρο που δεν τηρουν μετρα για τον α, β λογο.
Υπομονη.
Μάλλον τα ΜΜΕ θα μου το πουν αυτό, πριν με κάνουν να νιώσω ένοχη για την έλλειψη ατομικής ευθύνης και για το γεγονός ότι δεν έλυσα το μεταναστευτικό.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:50

stella έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:48
under έγραψε:
stella έγραψε:

Υπομονη.
Μάλλον τα ΜΜΕ θα μου το πουν αυτό, πριν με κάνουν να νιώσω ένοχη για την έλλειψη ατομικής ευθύνης και για το γεγονός ότι δεν έλυσα το μεταναστευτικό.
Αυτο το λενε τα στοιχεια.Τι να κανουμε τωρα;

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Σεπ 2020, 19:51

under έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:50
stella έγραψε:
under έγραψε:

Υπομονη.
Σου εξήγησα πιο πάνω, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις, το είπες.
Αυτό το "συγκλονιστικό" στοιχείο που παρέθεσες μπάζει από παντού.
Άντε φτιάξτε καμιά ΜΕΘ, μπας και σωθεί ο κοσμάκης.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Σεπ 2020, 19:52

sloopy έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:32
212 από τα 359 κρούσματα Αττική. Λοκνταουν χτες! Πρέπει να δοθεί χρόνος για ενίσχυση του ΕΣΥ, ενίσχυση των δρομολογίων στα ΜΜΜ και να ληφθούν μέτρα στους χώρους δουλειάς.
Ναι γιατι εξι μήνες που είχανε δε χάσανε ουτε δευτερόλεπτο.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 17 Σεπ 2020, 19:53

stella έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:51
under έγραψε:
17 Σεπ 2020, 19:50
stella έγραψε:

Σου εξήγησα πιο πάνω, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις, το είπες.
Αυτό το "συγκλονιστικό" στοιχείο που παρέθεσες μπάζει από παντού.
Άντε φτιάξτε καμιά ΜΕΘ, μπας και σωθεί ο κοσμάκης.
Τωρα παω να τις μαζεψω απο το ΜΕΘοδεντρο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών