Σουηδοι.
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Έχουμε πηγή εθνικοτήτων;
Από αυτό μπορεί να βγάλει κανείς σαφή συμπεράσματα;
Δε λέω ότι δεν είναι υγειονομικές βόμβες οι πρόσφυγες, αλλά υπάρχουν τόοοοοοοοσες παράμετροι που δε φαίνεται να τις λαμβάνεις υπόψη.
Πρώτον, μιλάμε για ανθρώπους με καταπονημένο ανοσοποιητικό, εξαιτίας των κακουχιών που έχουν περάσει (και των ελλιπών μέτρων υγιεινής, αν λάβουμε υπόψη τη Μόρια πχ).
Δεύτερον, μιλάμε για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Τρίτον, μιλάμε μόνο για τους νοσηλευόμενους. Ένα δείγμα πόσων ανθρώπων στο σύνολο; Κάπου εδώ διάβαζα ότι 1 στους 7 νοσούντες είναι εργαζόμενος στον κλάδο της υγείας. Αυτό τι σημαίνει; Να αποκλείσουμε γιατρούς και νοσηλευτές, γιατί εμφανίζονται ως απειλή; Αφού αυτοί κάνουν πιο συχνά τεστ, έρχονται και σε επαφή με κρούσματα, ε do the math.
Τέταρτον, μεταναστευτικό πρόβλημα δεν είχαμε και πριν από 1-2 μήνες; Τώρα έσκασαν από τα εξωτερικά και μας μόλυναν;
Περι τεστ : απο την αρχη της πανδημιας απο περιπου 1000 τεστ την ημερα εχουμε φτασει και σε 16 χιλιαδες τεστ την ημερα με τον μεσο ορο να ειναι περιπου στα 12 χιλ τεστ.
Ποσο αστειος ειναι καποιος λοιπον οταν λεει οτι δεν γινονται ιχνηλατησεις ;
Ποσο αστειος ειναι καποιος λοιπον οταν λεει οτι δεν γινονται ιχνηλατησεις ;
- EKPLIKTIKOS
Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει. Κ λοκνταουν να γινει με τους ίδιους όρους με την άνοιξη ενα βασικο συστατικό της τοτε επιτυχίας ήταν η ωριμότητα που επέδειξε ο κοσμος. Αν κάνουν τωρα λοκνταουν κ κλείσουν κ σχολεία (λεμε τωρα) απλα θα στελνουν 6 κ θα αράζουν σε πλατείες, αλανες, πιλοτες κτλ.
Στελλιτσα,αν βρεθει καποιος δικος σου να εχει αναγκη κρεβατι ΜΕΘ, το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αν ο αφγανος που ειναι μεσα εχει περασει κακουχιες στη Μορια ή στην Κυψελη.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
ΕΙναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι με ανοιχτα σχολεια δεν θα κολησουν ολοι?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ε αυτό λέμε, duhhhhh. Δεν έγραψα εγώ το άρθρο, ούτε το υποστηρίζω. Αν βρεθεί χτύπα ξύλο τέτοια ανάγκη θα απαιτήσω από το κράτος να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον "δικό μου" νοσούντα. Δεν θα απαιτήσω να σουτάρει έναν άλλο νοσούντα για να εξυπηρετήσει το δικό μου συμφέρον.
Και το κρατος θα σου πει οτι διπλασιασε τις μεθ μεσα σε 1 χρονο αλλα τις μισες τις εχουν πιασει λαθρο που δεν τηρουν μετρα για τον α, β λογο.stella έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:42
Ε αυτό λέμε, duhhhhh. Δεν έγραψα εγώ το άρθρο, ούτε το υποστηρίζω. Αν βρεθεί χτύπα ξύλο τέτοια ανάγκη θα απαιτήσω από το κράτος να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον "δικό μου" νοσούντα. Δεν θα απαιτήσω να σουτάρει έναν άλλο νοσούντα για να εξυπηρετήσει το δικό μου συμφέρον.
Υπομονη.
Εχει αποφασισει ο κοσμος κατι που δεν γινεται να επιτευχθει,και δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα γιατι οπως ολοι ξερουμε,ο σοφος λαος δεν χειραγωγειται;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:38Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει. Κ λοκνταουν να γινει με τους ίδιους όρους με την άνοιξη ενα βασικο συστατικό της τοτε επιτυχίας ήταν η ωριμότητα που επέδειξε ο κοσμος. Αν κάνουν τωρα λοκνταουν κ κλείσουν κ σχολεία (λεμε τωρα) απλα θα στελνουν 6 κ θα αράζουν σε πλατείες, αλανες, πιλοτες κτλ.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μάλλον τα ΜΜΕ θα μου το πουν αυτό, πριν με κάνουν να νιώσω ένοχη για την έλλειψη ατομικής ευθύνης και για το γεγονός ότι δεν έλυσα το μεταναστευτικό.under έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:45Και το κρατος θα σου πει οτι διπλασιασε τις μεθ μεσα σε 1 χρονο αλλα τις μισες τις εχουν πιασει λαθρο που δεν τηρουν μετρα για τον α, β λογο.stella έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:42
Υπομονη.
Αυτο το λενε τα στοιχεια.Τι να κανουμε τωρα;stella έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:48Μάλλον τα ΜΜΕ θα μου το πουν αυτό, πριν με κάνουν να νιώσω ένοχη για την έλλειψη ατομικής ευθύνης και για το γεγονός ότι δεν έλυσα το μεταναστευτικό.under έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:45Και το κρατος θα σου πει οτι διπλασιασε τις μεθ μεσα σε 1 χρονο αλλα τις μισες τις εχουν πιασει λαθρο που δεν τηρουν μετρα για τον α, β λογο.stella έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 19:42
Υπομονη.
Σου εξήγησα πιο πάνω, αλλά βαριέσαι να διαβάσεις, το είπες.
Αυτό το "συγκλονιστικό" στοιχείο που παρέθεσες μπάζει από παντού.
Άντε φτιάξτε καμιά ΜΕΘ, μπας και σωθεί ο κοσμάκης.
Τωρα παω να τις μαζεψω απο το ΜΕΘοδεντρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλία πρώτος ο Αγοραστός
από Golden Age » 08 Οκτ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Οκτ 2023, 21:31
-
-
- 118 Απαντήσεις
- 5469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
- 35 Απαντήσεις
- 1130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
22 Ιαν 2025, 16:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πρώτος καθαρά θεολογικής προέλευσης θεός.
από Άθεος » 20 Απρ 2024, 22:11 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Απρ 2024, 14:53
-