Βακχυλίδης έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:37Εκει στο neweconomy δεν σεβονται τελικα καθολου τον εαυτο τους
Τις επομενες μερες θα εχει αναδημοσιευτει σε δεκαδες σαιτ και εφημεριδες, μην ανησυχεις, θα το στειλω παντου.
.
Βακχυλίδης έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:37Εκει στο neweconomy δεν σεβονται τελικα καθολου τον εαυτο τους
GoBack έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:22Αρίστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:15Την Κίνα την τοποθέτησα στη λίστα γιατί έκανε μόνο τοπικά lockdowns στη Γουχάν και σε 5-6 κοντινές πόλεις για περίπου 1,5 μήνα. Ενώ τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, τις τοποθετώ στη λίστα παρότι έκαναν lockdown γιατί ήταν μικρής διάρκειας το Μάρτιο και έκτοτε άλλαξαν πολιτική.
Papa John έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:39GoBack έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:22Αρίστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:15Την Κίνα την τοποθέτησα στη λίστα γιατί έκανε μόνο τοπικά lockdowns στη Γουχάν και σε 5-6 κοντινές πόλεις για περίπου 1,5 μήνα. Ενώ τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, τις τοποθετώ στη λίστα παρότι έκαναν lockdown γιατί ήταν μικρής διάρκειας το Μάρτιο και έκτοτε άλλαξαν πολιτική.
Αν σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου ; Και να γιατί : ξοδεύω πολύ λιγότερα λεφτά,επειδή είναι κλειστά,τόσο τα καφέ,όσο και τα προποτζήδικα !Δημοκρατικός έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:28Διάφοροι τυχαίοι μπορεί να λένε ότι θέλουν. Lockdown μέχρι τουλάχιστον αρχές Ιούνη. Άντε με κανένα μικρό διαλειμματάκι.
Αρίστο,δεν γελάω μαζί σου,προς Θεού ! Το ξέρεις ότι είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που σε στηρίζω.
Πολύ χαμηλά ο πήχης. Γιατί όχι για πάντα o εξορθολογισμός της ζωής;Papa John έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:45Αν σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου ; Και να γιατί : ξοδεύω πολύ λιγότερα λεφτά,επειδή είναι κλειστά,τόσο τα καφέ,όσο και τα προποτζήδικα !Δημοκρατικός έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:28Διάφοροι τυχαίοι μπορεί να λένε ότι θέλουν. Lockdown μέχρι τουλάχιστον αρχές Ιούνη. Άντε με κανένα μικρό διαλειμματάκι.
Επίσης,δεν υπάρχει στην ουσία λοκντάουν.Μια χαρά είναι όλα έξω.Εδώ στην πόλη μας τουλάχιστον,νομίζω πως έχει περισσότερο κόσμο από πριν,που τάχα δεν υπήρχε λοκντάουν
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν ! Και κοινωνικοποίηση στο φουλ (βλέπω σχεδόν όλους τους φίλους και γνωστούς σε καθημερινή βάση) και οικονομία και όλα καλά
Εμένα με συμφέρει λοκντάουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.Έχω γίνει ΑΙΝΕΙΑΝ σε άλλη φάση
Μαζί σουΔημοκρατικός έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:46
Πολύ χαμηλά ο πήχης. Γιατί όχι για πάντα o εξορθολογισμός της ζωής;
Nandros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:51.
Sweden Coronavirus Cases: 396,048 - Deaths: 8,279
(Εδώ δεν έκαναν lockdown)
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/sweden/
Greece Coronavirus Cases: 135,456 - Deaths: 4,606
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/greece/
Αλλά στο πχόρουμ και παραέξω κάποιοι ΑΛΗΤΑΡΆΔΕΣ διασπείρουν χοντρά ψέματα για χαμηλή θνησιμότητα και εξαπατούν τους αφελείς ότι το lockdown είναι άχρηστο!
Ηθικοί αυτουργοί σε φόνους κατά συρροή!
Το πχόρουμ τραβάει την ουρά του απέξω: Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.
Αλλά ποιος θα προφυλάξει τους αδαείς, από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εδώ μέσα;
.