H χαμηλή θνησιμότητα 10 χωρών που δεν έκαναν lockdown καί ο εναλλακτικός δρόμος τους

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: H χαμηλή θνησιμότητα 10 χωρών που δεν έκαναν lockdown καί ο εναλλακτικός δρόμος τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 27 Δεκ 2020, 18:39

Βακχυλίδης έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:37
Εκει στο neweconomy δεν σεβονται τελικα καθολου τον εαυτο τους

Τις επομενες μερες θα εχει αναδημοσιευτει σε δεκαδες σαιτ και εφημεριδες, μην ανησυχεις, θα το στειλω παντου.

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: H χαμηλή θνησιμότητα 10 χωρών που δεν έκαναν lockdown καί ο εναλλακτικός δρόμος τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Δεκ 2020, 18:39

GoBack έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:22
Αρίστος έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:15
Την Κίνα την τοποθέτησα στη λίστα γιατί έκανε μόνο τοπικά lockdowns στη Γουχάν και σε 5-6 κοντινές πόλεις για περίπου 1,5 μήνα. Ενώ τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, τις τοποθετώ στη λίστα παρότι έκαναν lockdown γιατί ήταν μικρής διάρκειας το Μάρτιο και έκτοτε άλλαξαν πολιτική.
Εικόνα
:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 27 Δεκ 2020, 18:39

Αρίστος έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:38
Και οπως ειπα υπαρχουν κι αλλες χωρες που δεν εκαναν ουτε μια μερα lockdown, πηγαν πολυ καλα αλλα δεν τις εβαλα.

Ειπα να βαλω 5 ευρωπαικες, 4 ανατολικοασιατικες και μια νοτιοαμερικανικη, για να μην παραζαλισει το δειγμα.

.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 27 Δεκ 2020, 18:41

Βaiocco δεν έχει μέχρι τον Ιούνη.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 27 Δεκ 2020, 18:43

Papa John έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:39
GoBack έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:22
Αρίστος έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:15
Την Κίνα την τοποθέτησα στη λίστα γιατί έκανε μόνο τοπικά lockdowns στη Γουχάν και σε 5-6 κοντινές πόλεις για περίπου 1,5 μήνα. Ενώ τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, τις τοποθετώ στη λίστα παρότι έκαναν lockdown γιατί ήταν μικρής διάρκειας το Μάρτιο και έκτοτε άλλαξαν πολιτική.
Εικόνα
:smt005::smt005:

Δικαιωμα μου να βαλω στο δειγμα μια χωρα που εκανε λιγα τοπικα lockdowns για εναμιση μηνα, ετσι για να υπαρχει συγκριση με τις ευρωπαικες που εκαναν συλλογικα lockdowns για ενα εξαμηνο.

Οποιος δεν συμφωνει ας αφησει εκτος δειγματος στην Κινα.

Σε αυτη την περιπτωση ομως εχω να προσθεσω κι εγω αλλες 10 χωρες επιπλεον που ΔΕΝ εκαναν lockdown και πηγαν ιδιαιτερα καλα.

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Δεκ 2020, 18:45

Δημοκρατικός έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:28
Διάφοροι τυχαίοι μπορεί να λένε ότι θέλουν. Lockdown μέχρι τουλάχιστον αρχές Ιούνη. Άντε με κανένα μικρό διαλειμματάκι.
Αν σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου ; Και να γιατί : ξοδεύω πολύ λιγότερα λεφτά,επειδή είναι κλειστά,τόσο τα καφέ,όσο και τα προποτζήδικα !
Επίσης,δεν υπάρχει στην ουσία λοκντάουν.Μια χαρά είναι όλα έξω.Εδώ στην πόλη μας τουλάχιστον,νομίζω πως έχει περισσότερο κόσμο από πριν,που τάχα δεν υπήρχε λοκντάουν :lol:

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν ! Και κοινωνικοποίηση στο φουλ (βλέπω σχεδόν όλους τους φίλους και γνωστούς σε καθημερινή βάση) και οικονομία και όλα καλά :D

Εμένα με συμφέρει λοκντάουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.Έχω γίνει ΑΙΝΕΙΑΝ σε άλλη φάση :8)

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Δεκ 2020, 18:46

Αρίστος έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:43

Δικαιωμα μου να βαλω στο δειγμα μια χωρα που εκανε λιγα τοπικα lockdowns για εναμιση μηνα, ετσι για να υπαρχει συγκριση με τις ευρωπαικες που εκαναν συλλογικα lockdowns για ενα εξαμηνο.

Αρίστο,δεν γελάω μαζί σου,προς Θεού ! Το ξέρεις ότι είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που σε στηρίζω.
Με το γκιφ γελάω,μου φάνηκε πολύ αστείο :D

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 27 Δεκ 2020, 18:46

Papa John έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:45
Δημοκρατικός έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:28
Διάφοροι τυχαίοι μπορεί να λένε ότι θέλουν. Lockdown μέχρι τουλάχιστον αρχές Ιούνη. Άντε με κανένα μικρό διαλειμματάκι.
Αν σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου ; Και να γιατί : ξοδεύω πολύ λιγότερα λεφτά,επειδή είναι κλειστά,τόσο τα καφέ,όσο και τα προποτζήδικα !
Επίσης,δεν υπάρχει στην ουσία λοκντάουν.Μια χαρά είναι όλα έξω.Εδώ στην πόλη μας τουλάχιστον,νομίζω πως έχει περισσότερο κόσμο από πριν,που τάχα δεν υπήρχε λοκντάουν :lol:

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν ! Και κοινωνικοποίηση στο φουλ (βλέπω σχεδόν όλους τους φίλους και γνωστούς σε καθημερινή βάση) και οικονομία και όλα καλά :D

Εμένα με συμφέρει λοκντάουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.Έχω γίνει ΑΙΝΕΙΑΝ σε άλλη φάση :8)
Πολύ χαμηλά ο πήχης. Γιατί όχι για πάντα o εξορθολογισμός της ζωής; :D
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 27 Δεκ 2020, 18:48

Papa John έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:46
Αρίστος έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:43

Αρίστο,δεν γελάω μαζί σου,προς Θεού ! Το ξέρεις ότι είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που σε στηρίζω.
Με το γκιφ γελάω,μου φάνηκε πολύ αστείο :D

Ναι, ο πουστης ο GoBack επιχειρηματα εχει μηδεν αλλα σε ατακες και εικονιδια το παλευει. :lol:

Η συμπαθεια ειναι αμοιβαια.

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Δεκ 2020, 18:49

Δημοκρατικός έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:46

Πολύ χαμηλά ο πήχης. Γιατί όχι για πάντα o εξορθολογισμός της ζωής; :D
Μαζί σου :8)

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 27 Δεκ 2020, 18:50

Εν τω μεταξυ το αρθρο το εγραψα επειδη μου την εσπασε ενα πρεσινγκ του Γιαννοπουλου με το νεο του κλωνο. :lol:

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Δεκ 2020, 18:51

.
Sweden Coronavirus Cases: 396,048 - Deaths: 8,279
(Εδώ δεν έκαναν lockdown)
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/sweden/

Greece Coronavirus Cases: 135,456 - Deaths: 4,606
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/greece/

Αλλά στο πχόρουμ και παραέξω κάποιοι ΑΛΗΤΑΡΆΔΕΣ διασπείρουν χοντρά ψέματα για χαμηλή θνησιμότητα και εξαπατούν τους αφελείς ότι το lockdown είναι άχρηστο!

Ηθικοί αυτουργοί σε φόνους κατά συρροή!

Το πχόρουμ τραβάει την ουρά του απέξω: Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.

Αλλά ποιος θα προφυλάξει τους αδαείς, από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εδώ μέσα;
.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 27 Δεκ 2020, 19:00

Εγώ πάντως σημειώνω ότι το διακύβευμα της συζήτησης: προφανώς δεν είναι το λοκντάουν ως μέτρο προστασίας της υγείας στο μέλλον (αυτή η απόφαση έχει πλέον παρθεί και δεν έχει νόημα να γυρίζουμε πίσω), αλλά αν το λοκντάουν μπορούσε να αποφευχθεί, ειδικά το δεύτερο/τωρινό και αυτή η συζήτηση θα γίνει από δω και πέρα, που θα έρθει ο λογαριασμός στην οικονομία.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση να βγει το τσίρκο μεντράνο και να μας πει ότι ήταν επιτυχημένο στην διαχείριση της κρίσης.
My Life had stood, a Loaded Gun

Βακχυλίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βακχυλίδης » 27 Δεκ 2020, 19:01

Ο τιτλος θα μπορουσε να ειναι και "Τα lockdown σκοτωνουν"

Καλο θα ηταν στις 10 χωρες να μη συμπεριληφθουν ενα ψαροχωρι δηλαδη η Ισλανδια , η Κινα με την Taiwan που ειναι κατ ουσιαν μια χωρα και με αναξιοπιστα στατιστικα, να μην συγκρινονται χωρες χωρις χερσαια συνορα με χωρες που περιβαλλονται με χερσαια συνορα,καθως και χωρες που λογο της γεωγραφικης τους θεσης βρισκονται ουσιαστικα στο 1ο κυμα αλλα δεν γαμεις κυριε προεδρε

Δεν ειδα καπου την ουσια
Τις οικονομικες επιδοσεις των χωρων που ειχε υποσχεθει ο Μπαρμπαριστος

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 27 Δεκ 2020, 19:19

Nandros έγραψε:
27 Δεκ 2020, 18:51
.
Sweden Coronavirus Cases: 396,048 - Deaths: 8,279
(Εδώ δεν έκαναν lockdown)
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/sweden/

Greece Coronavirus Cases: 135,456 - Deaths: 4,606
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/greece/

Αλλά στο πχόρουμ και παραέξω κάποιοι ΑΛΗΤΑΡΆΔΕΣ διασπείρουν χοντρά ψέματα για χαμηλή θνησιμότητα και εξαπατούν τους αφελείς ότι το lockdown είναι άχρηστο!

Ηθικοί αυτουργοί σε φόνους κατά συρροή!

Το πχόρουμ τραβάει την ουρά του απέξω: Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.

Αλλά ποιος θα προφυλάξει τους αδαείς, από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εδώ μέσα;
.

Για να πούμε κάτι τέτοιο με σιγουριά πρέπει να τελειώσει οριστικά η πανδημία και μετά να μετρήσουμε τα κουκιά.
Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα μέχρι τα μέσα Αυγούστου είχε λίγα κρούσματα και λίγους θανάτους και ξαφνικά έγινε έκρηξη η οποία άρχισε να πλησιάζει αρκετά τους αριθμούς της Σουηδίας.
Μην σου φανεί περίεργο αν κάποια στιγμή την φτάσει κιόλας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών