H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Ιαν 2025, 16:38

Otto Weininger έγραψε:
07 Ιαν 2025, 16:08
Να σου υπενθυμίσω ότι μιλάς εσύ με τα μηδέν (0).
Δε θα μιλάω εγώ με τα 10-20- 50-100 (ανάλογα την περίπτωση) ;
Μπορείς να πεις ό,τι θες. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις κάποια ειδική γνώση για να μιλήσεις. Αυτό το ακούνε όλοι σαν "έκανα γεωλογία στο γυμνάσιο άρα είμαι ειδικός στην ραδιοχρονολόγηση και θα με ακούτε όταν μιλάω", γιατί ακριβώς με τέτοιο ύφος μιλάς και με τέτοιο μπαγκράουντ, ρεαλιστικά.

Otto Weininger έγραψε:
07 Ιαν 2025, 16:08
Με εγκαλείς όταν λέω ότι είμαι ειδικός σε κάτι και αναφέρω τίτλους σπουδών και εξειδικευσεων, μου λες να κατεβω απο το καλαμι κλπ όταν έχεις να αντιπαραβαλλεις αυτή τη μιζέρια:

hellegennes έγραψε:
22 Μαρ 2024, 13:53

Δεν είναι έπαρση, είναι κομπασμός που είναι συνέπεια του υψηλού μορφωτικού επιπέδου μου, των πολλών γνώσεών μου και της υψηλής ευφυΐας μου. Deal with it.

Δεν είμαι μετριόφρων, δεν μ' αρέσει καν σαν έννοια, αλλά δεν αποδίδω στον εαυτό μου ιδιότητες που δεν έχω. Η έπαρση συνοδεύεται από σνομπισμό και περιφρόνηση. Ποτέ δεν το παίζω ανώτερος στους άλλους, βάζω απλά στην θέση τους όσους είναι οι ίδιοι επηρμένοι και φαντασμένοι.

Ναι, είμαι περήφανος για αυτές μου τις ιδιότητες γιατί είναι αυτό που έμαθα να κάνω καλά στην ζωή μου. Δεν είμαι αθλητής, δεν μ' αρέσουν τα αυτοκίνητα, δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρει να το παίζω Δον Ζουάν, δεν ξέρω να παίζω μουσική, δεν ξέρω να σχεδιάζω, δεν ξέρω να σμιλεύω, δεν έχω καλλιτεχνικές δεξιότητες, δεν έχω πολλά χόμπι.

Έχω μια μεγάλη αγάπη κι αυτή είναι η ανάγνωση. Διαβάζω πολύ και διαβάζω τα πάντα. Ό,τι ξέρω το ξέρω γιατί διαβάζω, γι' αυτό και μου δίνω το δικαίωμα να είμαι υπερήφανος για τις γνώσεις μου και την κριτική μου ανάλυση που έχω αναπτύξει με κόπο και χρόνια και να γελάω όταν κάποιος ενοχλημένος και πικρόχολος βλέπει οράματα για γκουγκλισμούς.
Θες να το αναλύσω περαιτέρω; Αν θες το κάνω, μόλις επιστρέψω.
Α, τώρα το βλέπεις μίζερο, τότε το έβλεπες αλλιώς. Αλλά στα παπάρια μου. Αυτό ακριβώς το κείμενο δείχνει την διαφορά μας. Αυτό ακριβώς που λέω ότι δεν κάνω και όντως δεν το κάνω είναι αυτό που κάνεις εσύ. Ειδικά τα κοκκινισμένα είναι η σύνοψη όσων έχουμε ανταλλάξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 07 Ιαν 2025, 17:18

hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2025, 16:38

Μπορείς να πεις ό,τι θες. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις κάποια ειδική γνώση για να μιλήσεις. Αυτό το ακούνε όλοι σαν "έκανα γεωλογία στο γυμνάσιο άρα είμαι ειδικός στην ραδιοχρονολόγηση και θα με ακούτε όταν μιλάω", γιατί ακριβώς με τέτοιο ύφος μιλάς και με τέτοιο μπαγκράουντ, ρεαλιστικά.

Κάτσε, για να καταλάβω: οντως πιστεύεις ότι σε αυτό το νήμα είμαστε ίσα και όμοια;

Όσο για το μίζερο πιο πάνω, όντως στην αρχη μου είχε φανεί αστείο και χαριτωμένο μέχρι που κατάλαβα ότι όντως τα πιστεύεις αυτά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 07 Ιαν 2025, 17:41

Δηλαδή αν πράγματι η εταιρεία απέκρυψε θανάτους, κανείς δεν έχει πρόβλημα;
Το θεωρείτε κάτι ανούσιο;
Πώς καταντάει έτσι ο άνθρωπος ρε πστη μου

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 07 Ιαν 2025, 18:01

Νετο Γκουερινο έγραψε:
07 Ιαν 2025, 17:41
Για να καταλάβω,για ότι καινούργιο φάρμακο, εμβόλιο κτλ βγαίνει ,και γίνονται δοκιμές, μαθαίνεις αν πέθανε κανείς από τις δοκιμές;

Απλά έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα από τους ψεκες,για αυτό και γίνεται αυτό το πράγμα.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 07 Ιαν 2025, 18:30

Λευκός Λύκος έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:01
Νετο Γκουερινο έγραψε:
Για να καταλάβω,για ότι καινούργιο φάρμακο, εμβόλιο κτλ βγαίνει ,και γίνονται δοκιμές, μαθαίνεις αν πέθανε κανείς από τις δοκιμές;

Απλά έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα από τους ψεκες,για αυτό και γίνεται αυτό το πράγμα.
Εγώ δεν μαθαίνω,αλλά υποτίθεται ότι οι δοκιμές γίνονται για να δουν αυτοί που πρέπει αν το εγκρίνουν ή όχι
Εσύ δηλαδή θα έχεις πλέον εμπιστοσύνη μια εταιρεία που αποκρύπτει τα πραγματικά αποτελέσματα των δοκιμών;
Κι αν ναι, γιατί ρε συ;
Για να μην είσαι με τους λεγόμενους ψεκες;
Αυτό είναι το ζητούμενο;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Ιαν 2025, 18:39

Otto Weininger έγραψε:
07 Ιαν 2025, 17:18
hellegennes έγραψε:

Κάτσε, για να καταλάβω: οντως πιστεύεις ότι σε αυτό το νήμα είμαστε ίσα και όμοια;
Φίλε, για μια ακόμη φορά θα σου θυμίσω ότι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς στο πανεπιστήμιο είναι ότι δεν υπάρχει η έννοια της αυθεντίας στην επιστήμη. Ακόμη κι αν ξέρεις ελάχιστα παραπάνω πράγματα σ' αυτό το συγκεκριμένο θέμα*, δεν έχει καμμιά σημασία γιατί διαρκώς αντιπαραβάλλεις την άποψή σου ενώ εγώ παραθέτω μόνο στοιχεία. Είσαι μάλιστα τόσο βέβαιος για την ορθότητα της άποψής σου που δεν μπαίνεις καν στον κόπο να δεις αν υπάρχουν διχογνωμίες, αν υπάρχουν στοιχεία που διαφωνούν με την άποψή σου ή ακόμα και τι λένε επίσημοι οργανισμοί.

* Δεν θα κάτσω να συζητήσω τι νομίζεις ότι είναι αυτό το παραπάνω που ξέρεις και είναι σχετικό με αυτά που συζητάμε. Τι είναι π.χ. αυτό το κρίσιμο που ξέρεις παραπάνω για τον τρόπο που διεξάγονται οι κλινικές δοκιμές και θεωρείς ότι είναι τόσο εξειδικευμένο και ταυτόχρονα σχετικό με το θέμα. Αν και ολοφάνερα, για παράδειγμα, δεν ξέρεις πώς λειτουργεί η στατιστική, που είναι σημαντικό κομμάτι και αυτού και σχεδόν κάθε επιστημονικού πεδίου που έχει να κάνει με ανάλυση στοιχείων.

Otto Weininger έγραψε:
Όσο για το μίζερο πιο πάνω, όντως στην αρχη μου είχε φανεί αστείο και χαριτωμένο μέχρι που κατάλαβα ότι όντως τα πιστεύεις αυτά.
Στην πραγματικότητα ο μόνος λόγος που το ονομάζεις τώρα μίζερο είναι γιατί δεν σου αρέσει καθόλου που σου την λέω. Δεν θα πω ότι έχω χάσει πάσα ιδέα γιατί η τωρινή σου μαλάκυνση δεν αλλάζει την γνώμη μου για το παρελθόν σου.

Όλα αυτά είναι απόρροια της ψύχωσής σου με την υποστήριξη των σάπιων που κυβερνάνε. Την έχεις ψωνίσει σε όλα τα επίπεδα και κάνεις τον δάσκαλο. Όταν κάποια στιγμή συνέλθεις, θα κατέβεις κι απ' το καλάμι, που είναι η άμυνά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Ιαν 2025, 18:42

Λευκός Λύκος έγραψε:
Η απόκρυψη δεν αφορά αν το έμαθε ο γκουερίνο, εγώ ή εσύ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι όντως απέκρυψαν θανάτους, αλλά αφορά την διαδικασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Ιαν 2025, 20:09

Νετο Γκουερινο έγραψε:
ΑΝ.

αν ηταν αληθεια, θα υπηρχει προβλημα. αλλα ειναι ψεμματα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 07 Ιαν 2025, 20:17

Σας είπα ότι τον ήπιατε οι εμβολιάκηδες;

Ναι και πανηγυρικά μάλιστα.

Κarma is a bitch and bites you in the ass.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 07 Ιαν 2025, 21:03

Νετο Γκουερινο έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:30
Λευκός Λύκος έγραψε:
Νετο Γκουερινο έγραψε:

Εγώ δεν μαθαίνω,αλλά υποτίθεται ότι οι δοκιμές γίνονται για να δουν αυτοί που πρέπει αν το εγκρίνουν ή όχι
Εσύ δηλαδή θα έχεις πλέον εμπιστοσύνη μια εταιρεία που αποκρύπτει τα πραγματικά αποτελέσματα των δοκιμών;
Κι αν ναι, γιατί ρε συ;
Αυτό είναι το ζητούμενο;
Ρε φίλε υπάρχουν εκατομμύρια φάρμακα,που όλα έχουν περάσει δοκιμές κτλ.
Ξέρεις εσύ και εγώ αν έχουν θανάτους στις δοκιμές;

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 07 Ιαν 2025, 21:27

hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2025, 14:36
nik_killthemall έγραψε:
07 Ιαν 2025, 08:24
Μαν διαφωνουμε στην πολυ απλη λογικη ! Οποτε δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε !

4/2000 απο καθε ομαδα ειναι μια χαρα ΤΕΚΜΗΡΙΟ πως τα εμβολια δεν προκαλουν θανατους. Αν σε δειγμα 2.000.000 εβλεπες 3990 θανατους στη μια ομαδα και 4010 στην αλλη ομαδα παλι ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΠΤ !
Κάνεις λάθος, δεν λειτουργεί καθόλου έτσι η στατιστική. Στην δεύτερη περίπτωση είναι στατιστικά σημαντικό το αποτέλεσμα, στην πρώτη όχι. Πρέπει να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου στις πιθανότητες.

4/2000 και 4000/2.000.000 είναι ίδια κλάσματα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι απλά κλάσματα. Ξαναδιάβασε την κατανομή των πιθανοτήτων σε ένα δείγμα και πώς υπολογίζεται.

Για να καταλάβεις πού κάνεις λάθος, αυτά τα δυο κλάσματα δηλώνουν ίδια συχνότητα, αλλά δεν έχουν ίδια πιθανότητα να συμβούν.

Αν π.χ. η πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από οτιδήποτε μέσα στο χρονικό διάστημα της κλινικής δοκιμής είναι 1/1000, τότε υπάρχει περίπου 10% πιθανότητα και οι 4 θάνατοι να είναι τελείως τυχαίοι. Στο άλλο σου δείγμα όμως, η πιθανότητα οι 4.000 θάνατοι να είναι τελείως τυχαίοι είναι 0%. Πες μου μόνο αν καταλαβαίνεις γιατί. Μόνο μην μου πεις ότι διαφωνείς με την θεωρία πιθανοτήτων, σε παρακαλώ.
Ρε φιλε εχεις χαλασει πολυ δεν σε θυμαμαι ετσι ... εκτος ουσιας μονιμως !

Που ειπα ρε χελι οτι η πιθανοτητα ενδεχομενου (εδω θανατου) ειναι ιδια ειτε ο πληθυσμος του δειγματος ειναι 2000 ειτε ειναι 2.000.000 ? ΠΟΥΘΕΝΑ !

Δεν συζηταμε ΚΑΝ για το ποια ειναι η πιθανοτητα θανατου ΕΔΩ, εισαι εκτος θεματος !

Για τελευταια φορα : ΕΙΠΑ οτι ειτε το δειγμα των πληθυσμων εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων - πλασιμπο ειναι 2000 ειτε ειναι 2 εκατομμυρια, ΤΟΤΕ ΑΝ οι θανατοι ειναι ΙΔΙΟΙ και στους 2 πληθυσμους τοτε ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ πως ο εμβολιασμος ειναι ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟΣ με τον θανατο, ανεξαρτητως του ποια ειναι η πιθανοτητα θανατου καθε φορα η οποια υπαρχει ακομα κι οταν καθεσαι σε μια καρεκλα !

Δηλ. ελεος, οκ ειναι παλαβοι και οι αλλοι που ηθελαν να εμβολιασουν μεχρι και τα δεντρα με τετοια εμβολια, αλλα κι εσεις που θελετε να εξισωσετε το εμβολιο με προκληση θανατου, μην νομιζετε πως δεν ειστε εξισου παλαβοι !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Ιαν 2025, 21:33

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:30
Πουθενά ανά τον κόσμο δεν συνέβη η μαζική υστερία που ζήσαμε.
Και μας απειλούσαν ως δήθεν ψέκες.
Αυτά δεν ξεχνιούνται..
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:33
Στη δουλεια μου ειμαστε 12 υπαλληλοι...

Οι δυο που δεν εμβολιαστηκαμε δεν κολλησαμε ποτε (και ας ειμαστε και οι πιο ηλικιωμενοι).

Οι δεκα που εμβολιαστηκαν νοσησαν ολοι μια η δυο φορες και καποιοι εμφανισαν και ψηλο πυρετο.

.
Καλο ειναι να παιρνεις μια βιταμινη D3 25 mcg (1000 IU) την ημερα.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 07 Ιαν 2025, 21:39

hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:39
Otto Weininger έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Φίλε, για μια ακόμη φορά θα σου θυμίσω ότι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς στο πανεπιστήμιο είναι ότι δεν υπάρχει η έννοια της αυθεντίας στην επιστήμη. Ακόμη κι αν ξέρεις ελάχιστα παραπάνω πράγματα σ' αυτό το συγκεκριμένο θέμα*, δεν έχει καμμιά σημασία γιατί διαρκώς αντιπαραβάλλεις την άποψή σου ενώ εγώ παραθέτω μόνο στοιχεία. Είσαι μάλιστα τόσο βέβαιος για την ορθότητα της άποψής σου που δεν μπαίνεις καν στον κόπο να δεις αν υπάρχουν διχογνωμίες, αν υπάρχουν στοιχεία που διαφωνούν με την άποψή σου ή ακόμα και τι λένε επίσημοι οργανισμοί.

* Δεν θα κάτσω να συζητήσω τι νομίζεις ότι είναι αυτό το παραπάνω που ξέρεις και είναι σχετικό με αυτά που συζητάμε. Τι είναι π.χ. αυτό το κρίσιμο που ξέρεις παραπάνω για τον τρόπο που διεξάγονται οι κλινικές δοκιμές και θεωρείς ότι είναι τόσο εξειδικευμένο και ταυτόχρονα σχετικό με το θέμα. Αν και ολοφάνερα, για παράδειγμα, δεν ξέρεις πώς λειτουργεί η στατιστική, που είναι σημαντικό κομμάτι και αυτού και σχεδόν κάθε επιστημονικού πεδίου που έχει να κάνει με ανάλυση στοιχείων.

Otto Weininger έγραψε:
Στην πραγματικότητα ο μόνος λόγος που το ονομάζεις τώρα μίζερο είναι γιατί δεν σου αρέσει καθόλου που σου την λέω. Δεν θα πω ότι έχω χάσει πάσα ιδέα γιατί η τωρινή σου μαλάκυνση δεν αλλάζει την γνώμη μου για το παρελθόν σου.

Όλα αυτά είναι απόρροια της ψύχωσής σου με την υποστήριξη των σάπιων που κυβερνάνε. Την έχεις ψωνίσει σε όλα τα επίπεδα και κάνεις τον δάσκαλο. Όταν κάποια στιγμή συνέλθεις, θα κατέβεις κι απ' το καλάμι, που είναι η άμυνά σου.
Φίλε μου καλέ, πρώτα πρέπει να καταλάβεις τι συζητάμε.
Να διαχωρίζεις βιολογία, επιδημιολογια κλπ ακόμα και αν μπλέκονται στην ίδια φράση. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι γνώσεις. Το καταλαβαίνεις; ΓΝΩΣΕΙΣ.
Όχι πληροφορίες αριστερά και δεξιά.

Δεν είσαι σε θέση να πεις σε κάποιον αν ξέρει πως δουλεύει το ανοσοποιητικο όταν το έχεις διδαχθεί πολλάκις και σε βάθος. Τι να κάνουμε τώρα, όταν σε μεταπτυχιακό υπάρχει η ανοσοθεραπεια ή η φαρμακογονιδιωματικη, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν μεγάλες βάσεις από πίσω πριν πας εκεί.

Και όλα αυτά έχοντας απέναντι μου σε τέτοιες κουβέντες κάποιον σαν εσένα.

Και όχι, δεν μου την λες. Λες αρλούμπες, αποκοπτεις απαντήσεις κλπ. Γενικά κάνεις αυτό που κάνεις πάντα: ξερόλας.

Μπράβο που διαβαζεις τα παντα αλλά αυτό επαρκεί μόνο για να πας στον Αρναούτογλου ή την Μπεκατωρου να κερδίσεις κανα ποσό.
Αν ήξερες πόσες φορές κραυγαζει η ημιμάθεια και η ασχετοσύνη σου σε πολλά που λες, θα κοκκινιζες.

Κανένα καλάμι λοιπόν. Αλλά δεν επιτρεπω σε κάποιον με γνώσεις λυκείου να μου λέει μαλακίες όταν εγώ διαβάζω και σπουδάζω συνεχώς από τα 18 μου.

Μάθε λοιπόν να μην είσαι παρλαπιπας σε κάθε μα κάθε θέμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 07 Ιαν 2025, 21:54

Λευκός Λύκος έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:03
Νετο Γκουερινο έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:30
Λευκός Λύκος έγραψε:

Κι αν ναι, γιατί ρε συ;
Αυτό είναι το ζητούμενο;
Ρε φίλε υπάρχουν εκατομμύρια φάρμακα,που όλα έχουν περάσει δοκιμές κτλ.
Ξέρεις εσύ και εγώ αν έχουν θανάτους στις δοκιμές;
Ξέρουν αυτοί που πρέπει και αυτοί αποκάλυψαν την απόκρυψη θανάτων
Και αυτοί είναι οργανισμός που ελέγχει δηλαδή των τροφίμων και φαρμάκων σύμφωνα με το άρθρο που έφερε ο αριστος
Από ότι είδα παρενέβη και η δικαιοσύνη αλλά για σας δεν τρέχει τίποτα, έλα μωρέ ψεκες και τέτοια
Ε δεν γίνεται έτσι ρε φίλε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών