H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 06 Ιαν 2025, 18:26

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:03
nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:15

ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.

Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.

Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.

Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου. :lol:
κι εγω πληρωνα στη δουλεια μου για ενα χρονο εβδομαδιαιο τεστ, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το αν οι θανατοι εχουν αιτιακη σχεση με το εμβολιο. Αυτο εχει σχεση με το γεγονος πως βαλαμε κατι σαλτιμπαγκους πολιτικους σαν τον Αδωνη να προωθησουν και να πεισουν για ενα ιατρικο προϊον εμβολιασμου που δεν προσφερει ΚΑΜΙΑ προστασια απο νοσηση και μεταδοση του ιου.

Οκ το προβλημα ειναι πολιτικο ! Οπως ειναι μονιμως πολιτικο σε μπανανιες σαν τη γραικια.

Αλλα ρε μλκα σοβαρα τωρα, ριχνω λευκο ζαρι 600 φορες και στις 100 φορες ερχεται 6, ριχνω κοκκινο ζαρι 600 φορες και στις 100 φορες μου ρχεται ΠΑΛΙ 6, αρα ? Αρα το κοκκινο χρωμα προκαλει τις εξαρες με τεκμηριο την αποκρυψη μιας 6αρας, τον Αδωνη και τα ραπιντ τεστ ?

Εχει και η πιθηκομαλκια το ταβανι της δεν μπορει να μην εχει ταβανι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Στύξ

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 18:30

Πουθενά ανά τον κόσμο δεν συνέβη η μαζική υστερία που ζήσαμε.
Και μας απειλούσαν ως δήθεν ψέκες.
Αυτά δεν ξεχνιούνται..

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 18:33

Στη δουλεια μου ειμαστε 12 υπαλληλοι...

Οι δυο που δεν εμβολιαστηκαμε δεν κολλησαμε ποτε (και ας ειμαστε και οι πιο ηλικιωμενοι).

Οι δεκα που εμβολιαστηκαν νοσησαν ολοι μια η δυο φορες και καποιοι εμφανισαν και ψηλο πυρετο.

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 06 Ιαν 2025, 18:34

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:23

Δεν ισχυουν τα συμπερασματα σου γιατι πολυ απλα στο συνολο τους εχουν αμφισβητηθει οι κλινικες δοκιμες της Pfizer, εχουν παραιτηθει ακομη και νοσηλευτες που συμμετειχαν καταγγελοντας οτι οι δοκιμες γινοντουσαν κατα παραβιαση καθε υγειονομικου πρωτοκολλου και ανεφεραν δεκαδες περιπτωσεις.

Συνεχισε ομως να ξεπλενεις μια εταιρεια που σου απεκρυψε θανατους γιατι εχεις εμμονη μια ζωη να μου πηγαινεις κοντρα.

.

.
:smt005::smt005:

Ρε μλκα δεν εχω εμμονη να σου πηγαινω κοντρα, απλα λες ΜΑΛΚΙΕΣ ! Πρεπει να καταλαβεις καποια στιγμη λιγο πριν κλεισεις τα χρονια του μαθουσαλα, πως ενας ισχυρισμος πρεπει να τηρει ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για να ειναι ισχυρισμος και οχι ΠΑΠΑΡΙΑ !

Οποιαδηποτε αποκρυψη της χ φαιζερ που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΙΤΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΕΜΒΟΛΙΟΥ, εχει διαφημιστικο αιτιο, εχει πολιτικο αιτιο, εχει οικονομικο αιτιο, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

Θα ειχε αν εβλεπες στους 40.000 εμβολιασμενους να ψοφανε οι 5.000 ή οι 1.000 ή οι 500 και στους μη εμβολιασμενους να ψοφανε οι 4. Τοτε ναι υπαρχει εγκλημα.

Τωρα χωρις καποιο κομμα ή καποιο δικηγορικο γραφειο ή καποια εφημεριδα να μου κοψει μηνιατικο, δεν εχω κανενα λογο να τραβαω τα βυζια εναντια στη φαιζερ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 18:38

Αντισυμβατικός ων στο παλιό σχολείο,έμεινα μοναδικός ανεμβολίαστος έναντι 22 καθηγητών.
Εκ των υστέρων δεδικαίωμαι.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 18:38

nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:34
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:23

Δεν ισχυουν τα συμπερασματα σου γιατι πολυ απλα στο συνολο τους εχουν αμφισβητηθει οι κλινικες δοκιμες της Pfizer, εχουν παραιτηθει ακομη και νοσηλευτες που συμμετειχαν καταγγελοντας οτι οι δοκιμες γινοντουσαν κατα παραβιαση καθε υγειονομικου πρωτοκολλου και ανεφεραν δεκαδες περιπτωσεις.

Συνεχισε ομως να ξεπλενεις μια εταιρεια που σου απεκρυψε θανατους γιατι εχεις εμμονη μια ζωη να μου πηγαινεις κοντρα.

.

.
:smt005::smt005:

Ρε μλκα δεν εχω εμμονη να σου πηγαινω κοντρα, απλα λες ΜΑΛΚΙΕΣ ! Πρεπει να καταλαβεις καποια στιγμη λιγο πριν κλεισεις τα χρονια του μαθουσαλα, πως ενας ισχυρισμος πρεπει να τηρει ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για να ειναι ισχυρισμος και οχι ΠΑΠΑΡΙΑ !

Οποιαδηποτε αποκρυψη της χ φαιζερ που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΙΤΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΕΜΒΟΛΙΟΥ, εχει διαφημιστικο αιτιο, εχει πολιτικο αιτιο, εχει οικονομικο αιτιο, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

Θα ειχε αν εβλεπες στους 40.000 εμβολιασμενους να ψοφανε οι 5.000 ή οι 1.000 ή οι 500 και στους μη εμβολιασμενους να ψοφανε οι 4. Τοτε ναι υπαρχει εγκλημα.

Τωρα χωρις καποιο κομμα ή καποιο δικηγορικο γραφειο ή καποια εφημεριδα να μου κοψει μηνιατικο, δεν εχω κανενα λογο να τραβαω τα βυζια εναντια στη φαιζερ.

Εσυ λες μαλακιες γιατι σου εξηγησα οτι οι κλινικες δοκιμες της Pfizer θεωρουνται μπουρδελο απο πλευρας πρωτοκολλου και εχουν καταγγελθει και απο τους ιδιους τους νοσηλευτες που συμμετειχαν και καποιοι παραιτηθηκαν.

Μια νοσηλευτρια εκανε μαλιστα καταγγελιες και τραβηξε και σε βιντεο καποιες απο τις πιο χοντρες παραβιασεις πρωτοκολλου.

.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 18:39

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:38
Αντισυμβατικός ων στο παλιό σχολείο,έμεινα μοναδικός ανεμβολίαστος έναντι 22 καθηγητών.
Σε τι ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 06 Ιαν 2025, 18:40

Ώρεε την παίζουν την κολοκύθια οι επιστήμονες ή δεν την παίζουν ;
Ε, άμαν είναι καλοί επιστήμονες την παίζουν.
Αρχικά ήταν μηδέν οι θάνατοι και τώρα είναι τέσσερις και στο τέλος θα μας πούνε: ξέέρεετεε, Ε νά μωρέ μπερδέψαμαι τα μπουκαλάκια. Στον επόμενο τόνο οι θάνατοι θα είναι 8.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 18:41

Προς το παρόν αυτό το κάνει ο Αρίστος.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 19:09

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:39
Στύξ έγραψε:
Σε τι ;
Φυσική ανοσία μήπως;

Σας ενημερώνω ,αν δε γνωρίζετε,ότι δεν υπάρχει πλέον για το δημόσιο αναρρωτική κόβιντ.
Λογίζεται ως κανονική άδεια.

Αυτά είναι :lol:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 19:27

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:09
Otto Weininger έγραψε:
Στύξ έγραψε:
Σε τι ;
Φυσική ανοσία μήπως;

:lol:

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 19:31

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:27
Στύξ έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Σε τι ;
Φυσική ανοσία μήπως;

:c020:

Να μου την πεις όσο θες ,αλλά δω 1 χρόνο και βάλε δεν έχω καν κρυολογήσει.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 19:34

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:31
Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:27
Στύξ έγραψε:

Φυσική ανοσία μήπως;

:c020:

Να μου την πεις όσο θες ,αλλά δω 1 χρόνο και βάλε δεν έχω καν κρυολογήσει.
Το "φυσική ανοσία" μου άρεσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών