άλλη περίπτωση αυτήnick έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:03Αν πρηστεί πρέπει να αφαιρέσεις μόνος σου το προσωρινό σφράγισμα. Έτσι έκανε και με μένα, το καθάριζε, δοκίμαζε να το βουλώσει και σε 1-2 μέρες που πρηζόταν το άνοιγα.
Μετά από 3-4 φορές που απέτυχε το καθάρισμα αποφάσισε την επέμβαση.
Μου τρύπησε ψηλά το ουλο, βρήκε την άκρη της ρίζας που ήταν μολυσμένη την έκοψε με τροχό και το έραψε.
Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- tanipteros
Re: Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

1 φορά παλιό δόντι το έσωσα κι εγώ για 3 χρόνια, μετά τέλος.
- tanipteros
αλήθεια αυτή δεν είναι η οδοντίατρος που έβγαινε σέξυ φώτο? πώς την λέγανε ?Kauldron έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:06tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
ποια καλή νεράιδα θα με κάνει μάκια να μου περάσει;;;;
Πού πήγες άνθρωπέ μου?

Χριστίνα Ιακωβίδου.tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:08αλήθεια αυτή δεν είναι η οδοντίατρος που έβγαινε σέξυ φώτο? πώς την λέγανε ?Kauldron έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:06tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
ποια καλή νεράιδα θα με κάνει μάκια να μου περάσει;;;;
Πού πήγες άνθρωπέ μου?

- tanipteros
εμένα κρατάνε παραπάνω αλλά προσέχω δεν τρώω σκληρά κρέατα...ελαστική κόρα ψωμιού...κτλΣτύγιος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:071 φορά παλιό δόντι το έσωσα κι εγώ για 3 χρόνια, μετά τέλος.

- tanipteros

έλα και με πιάνει το παναντόλ..............

Μετά από πολύ πόλυ πόνο απέκτησα, με θήκες πορσελάνης, χαμόγελο Χόλυγουντ..tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:09εμένα κρατάνε παραπάνω αλλά προσέχω δεν τρώω σκληρά κρέατα...ελαστική κόρα ψωμιού...κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 30 Μάιος 2023, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περαστικά σου Τάνι. Ο πονόδοντος είναι ό,τι χειρότερο. Εμένα με έχει σώσει 2-3 φορές που μ'έχει πιάσει, το Νιφλαμόλ. ΤΟ αντιφλεγμονώδες. Αργεί λίγο, αλλά κάνει δουλίτσα. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τελετή αποχαιρετισμού του δοντιού σουtanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:00κιότι ήθελα να κάνω δωρεά ένα άγαλμα του Απόλλωνα στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία ......μας τα φαγε τα λεφτά ο οδοντίατρος

Παρατηρητής...
tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:10Kauldron έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:08Χριστίνα Ιακωβίδου.tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:08
αλήθεια αυτή δεν είναι η οδοντίατρος που έβγαινε σέξυ φώτο? πώς την λέγανε ?
έλα και με πιάνει το παναντόλ..............

- tanipteros
άντε και με δικό σου αστέρι στην λεωφόρο της δόξας στην ΝΥΣτύγιος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:12Μετά από πολύ πόλυ πόνο απέκτησα, με θήκες πορσελάνης, χαμόγελο Χόλυγουντ..tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:09εμένα κρατάνε παραπάνω αλλά προσέχω δεν τρώω σκληρά κρέατα...ελαστική κόρα ψωμιού...κτλ

- tanipteros
κακός οιωνός λες?ksk έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:14Τελετή αποχαιρετισμού του δοντιού σουtanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:00κιότι ήθελα να κάνω δωρεά ένα άγαλμα του Απόλλωνα στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία ......μας τα φαγε τα λεφτά ο οδοντίατρος
τον άλλο μήνα θα ξαναμαζέψω χρήματα και θα τα καταφέρω για το άγαλμα

Φίλε ,μια απόφαση είναι ,υπομένεις τον πόνο 2 μήνες μέχρι να πετύχει η δουλειά ,αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άψογο.tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:15άντε και με δικό σου αστέρι στην λεωφόρο της δόξας στην ΝΥΣτύγιος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:12Μετά από πολύ πόλυ πόνο απέκτησα, με θήκες πορσελάνης, χαμόγελο Χόλυγουντ..tanipteros έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:09
εμένα κρατάνε παραπάνω αλλά προσέχω δεν τρώω σκληρά κρέατα...ελαστική κόρα ψωμιού...κτλ
https://www.flash.gr/greece/6111/dietis ... -tis-bidesΔιετής κάθειρξη στον οδοντίατρο με τις… βίδες
Λογικά αυτοί θα περιμένανε 2 χρόνια να βγεί απ' τη μπουζού ο τύπος για να τους βγάλει τις βίδες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Μάιος 2024, 17:52
-
- 10 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Απρ 2024, 22:30
-
-
Νέα δημοσίευση Μάγκες πήγα βόλτα με σκαφαρα
από EKPLIKTIKOS » 06 Αύγ 2023, 22:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 48 Απαντήσεις
- 1978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
10 Αύγ 2023, 23:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΉΓΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ 16χρονη ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΈ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 25 Ιαν 2024, 15:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
03 Φεβ 2024, 17:08
-