θα το σώσει .... το χει ξανακάνει
Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- tanipteros
Re: Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γκιώνης μια απονευρωσούλα παρακαλώ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στο ίδιο δόντι; Τι νεύρα έχεις, βιονικά;
Περαστικά!!!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν σου είπε για κάποιο αντιφλεγμονώδες παυσίπονο;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:49Έχω ξανακάνει απονεύρωση....GoBack έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:47Τυπε δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι πρωτα δινουν αντιβιωση σε αυτες τις περιπτωσεις.Ποση εμπιστοσυνη του εχεις αυτουνου;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43
Πρώτη μέρα !!!
Μου το άνοιξε να φύγει το πύον .... 3 κύστες είχε...
θα ξαναπάω
το δόντι το ανοίγει να ξεπρηστεί και αν στην διάρκεια πάει να πρηστεί δίνουν αντιβίωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksk την 29 Μάιος 2023, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρατηρητής...
- tanipteros
Μόλις ήρθε η Γκερ στο νήμα...ο πόνος υποχώρησε....καλού κακού πήρα και ένα παναντολ έξτρα .....

- tanipteros
μου είπε για παυσίπονο αν πονάει και αν πρηστεί να ξαναπάωksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:55Δεν σου είπε για κάποιο αντιφλεγμονώδες παυσίπονο;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:49Έχω ξανακάνει απονεύρωση....
το δόντι το ανοίγει να ξεπρηστεί και αν στην διάρκεια πάει να πρηστεί δίνουν αντιβίωση

- ksk
Το αλγκοφρεν μήπως θα έκανε καλύτερη δουλίτσα;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:56Μόλις ήρθε η Γκερ στο νήμα...ο πόνος υποχώρησε....καλού κακού πήρα και ένα παναντολ έξτρα .....
Παρατηρητής...
- ksk
Αν πρηστεί πας για φουλ αντιβίωση πρώτα και μετά για τελετήtanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:56μου είπε για παυσίπονο αν πονάει και αν πρηστεί να ξαναπάωksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:55Δεν σου είπε για κάποιο αντιφλεγμονώδες παυσίπονο;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:49
Έχω ξανακάνει απονεύρωση....

Παρατηρητής...
Δε σώζεται φίλε μου ,τέλος .Περιοδοντίτιδα άσχημη έχεις. Εξαγωγή και θήκες... Το πέρασα σε υγιές δόντι που "αρρώστησε" ξαφνικά.
- tanipteros
χρόνια τώρα εμπιστεύομαι το παναντολ κόκκινο και είμαι ευχαριστημένος....ksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:56Το αλγκοφρεν μήπως θα έκανε καλύτερη δουλίτσα;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:56Μόλις ήρθε η Γκερ στο νήμα...ο πόνος υποχώρησε....καλού κακού πήρα και ένα παναντολ έξτρα .....
φοβάμαι τα άλλα μηπως δεν πιάνουν

Περαστικά σου Τάνι κ κουράγιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- tanipteros
κιότι ήθελα να κάνω δωρεά ένα άγαλμα του Απόλλωνα στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία ......μας τα φαγε τα λεφτά ο οδοντίατρος

- tanipteros

Αν πρηστεί πρέπει να αφαιρέσεις μόνος σου το προσωρινό σφράγισμα. Έτσι έκανε και με μένα, το καθάριζε, δοκίμαζε να το βουλώσει και σε 1-2 μέρες που πρηζόταν το άνοιγα.tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:56μου είπε για παυσίπονο αν πονάει και αν πρηστεί να ξαναπάωksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:55Δεν σου είπε για κάποιο αντιφλεγμονώδες παυσίπονο;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:49
Έχω ξανακάνει απονεύρωση....
Μετά από 3-4 φορές που απέτυχε το καθάρισμα αποφάσισε την επέμβαση.
Μου τρύπησε ψηλά το ουλο, βρήκε την άκρη της ρίζας που ήταν μολυσμένη την έκοψε με τροχό και το έραψε.
tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
ποια καλή νεράιδα θα με κάνει μάκια να μου περάσει;;;;
Πού πήγες άνθρωπέ μου?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Απρ 2024, 22:30
-
- 29 Απαντήσεις
- 1340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Μάιος 2024, 17:52
-
-
Νέα δημοσίευση Μάγκες πήγα βόλτα με σκαφαρα
από EKPLIKTIKOS » 06 Αύγ 2023, 22:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 48 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
10 Αύγ 2023, 23:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΉΓΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ 16χρονη ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΈ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 25 Ιαν 2024, 15:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
03 Φεβ 2024, 17:08
-