Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 26 Μάιος 2021, 01:01

Arisvilla έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:33
Και επειδή οι μεγάλες ηλικίες δεν εμβολιάζονταν με αστρα το πάσαρε στους νέους για να μην πάνε και χαμένα. Και τι κατάφερε? Μια τρύπα στο νερο καθώς λίγοι νεοι πήγαν να εμβολιαστούν με άστρα ζένεκα, οι μεγάλοι ούτως ή άλλως δεν το ήθελαν και τώρα θα έχει και θέμα με οσους έκαναν την πρώτη δόση
Στο δικό μου γκρουπ δεν νομίζω ότι ισχύει. Μόλις άνοιξε το άστρα για τους 30+ πήγε τεράστιος αριθμός, τόσο που από τη μια μέρα στην άλλη δεν έβρισκες ραντεβού από τη μεγάλη εβδομάδα μέχρι τέλος Μάη. Και όποιος βιάστηκε πάντως τώρα έχει ήδη μερική ανοσία ενώ όποιος περιμένει το mRNA είτε θα κλείσει τώρα για ένα μήνα μετά ή ακόμα πιο αργά αν είναι στα 30-35

Λογικά μόλις ανοίξει για τους 20+ θα γίνει το ίδιο με μεγάλη ζήτηση γιατί και πολλοί μικροί δουλεύουν σαιζόν και εκεί λογικά θα ζητάνε εμβόλιο για να δουλέψεις.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Μάιος 2021, 01:02

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
26 Μάιος 2021, 01:00
Cecily Anne έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:58
26 Μάιος 2021, 00:55

Όχι.
Υποτίθεται σήμερα θα ανοίξει το 35-39 για όλα και σκέψου ότι ακόμα δεν τα έχω κλείσει χρονολογικά, μπορεί και να μη με πιάσει. Αν και μου'πανε εδώ ότι πάει με το έτος, οπότε λογικά θα συμπεριλαμβάνει κι εμένα. :102:
Τι ν σου πω...ανοίγει η πλατφόρμα ή μήπως ξεκινούν οι εμβολιασμοι; γτ ήταν το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στις 26.5 όταν εκλεισα. Με επαναληπτική στις 16.6
Όχι, ανοίγει για όλα. Μέχρι τώρα ήταν οι 40-45.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Μάιος 2021, 01:10

Awesomatic έγραψε:
26 Μάιος 2021, 01:01
Arisvilla έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:33
Και επειδή οι μεγάλες ηλικίες δεν εμβολιάζονταν με αστρα το πάσαρε στους νέους για να μην πάνε και χαμένα. Και τι κατάφερε? Μια τρύπα στο νερο καθώς λίγοι νεοι πήγαν να εμβολιαστούν με άστρα ζένεκα, οι μεγάλοι ούτως ή άλλως δεν το ήθελαν και τώρα θα έχει και θέμα με οσους έκαναν την πρώτη δόση
Στο δικό μου γκρουπ δεν νομίζω ότι ισχύει. Μόλις άνοιξε το άστρα για τους 30+ πήγε τεράστιος αριθμός, τόσο που από τη μια μέρα στην άλλη δεν έβρισκες ραντεβού από τη μεγάλη εβδομάδα μέχρι τέλος Μάη. Και όποιος βιάστηκε πάντως τώρα έχει ήδη μερική ανοσία ενώ όποιος περιμένει το mRNA είτε θα κλείσει τώρα για ένα μήνα μετά ή ακόμα πιο αργά αν είναι στα 30-35

Λογικά μόλις ανοίξει για τους 20+ θα γίνει το ίδιο με μεγάλη ζήτηση γιατί και πολλοί μικροί δουλεύουν σαιζόν και εκεί λογικά θα ζητάνε εμβόλιο για να δουλέψεις.
Έχω την εντύπωση ότι παίχτηκαν μαζικές ακυρώσεις μετά το θάνατο της 46χρονης, έχω ακούσει αρκετούς που χέστηκαν πάνω τους. Ίσως γι'αυτό τα βρίσκω διαθέσιμα έτσι εύκολα για μεθαύριο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 26 Μάιος 2021, 01:17

:lol:
μακρυά απο κουκυά

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 26 Μάιος 2021, 02:54

Cecily Anne έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:30
ST48410 έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:29
Σενέκας έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:27

Προφανώς φοβούνται οποιαδήποτε κίνηση έχει πιθανότητες να αποτρέψει τον κόσμο απο το να πάει να εμβολιαστεί. Το μόνο ζητούμενο είναι να έχουμε καλά νούμερα να παρουσιάσουμε. Μαζικοί εμβολιασμοί, όχι οργανωμένοι εμβολιασμοί. Αν περιορίσεις το astra σε συγκεκριμένες ηλικίες, ή το περιορίσεις μόνο σε άντρες πχ, ο κόσμος θα το φοβηθεί περισσότερο, δε θα πάει να εμβολιαστεί. Για τον ίδιο λόγο ενός έχεις ανθρώπους να πεθαίνουν απο το astra, βλέπεις ακόμα και τους γιατρούς να παίζουν θέατρο στις τηλεοράσεις και να παριστάνουν ότι δεν υπάρχει θάνατος απο το αστρα, ότι ήταν όλοι τυχαίοι
Άκρως προβληματικό αν ισχύει. Αν έχουμε 5-6 περιστατικά θρομβώσεων τις επόμενες εβδομάδες δεν θα το θέλει στο τέλος κανείς.
Ναι, γιατί τώρα ουρά κάνουν. Ανοίγεις την πλατφόρμα και είναι διαθέσιμα όλα τα κέντρα με άστρα. Πριν λίγο μπήκα.
Ναι για ΑΖ είχε και για τις 28 του μήνα σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα. Για Pfizer το νωρίτερο που πέτυχα ήταν 18 Ιουνίου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 26 Μάιος 2021, 03:04

ST48410 έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:31
Αρχέλαος έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:28
Καθηγήτρια Λινού

Θα δούμε κι άλλα περιστατικά θρομβώσεων

εξέφρασε την ανησυχία της λέγοντας: «Φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα τέτοια κρούσματα και η Πολιτεία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να εμβολιάζονται με το Αstrazeneca και το Johnson & Johnson μεγαλύτερα άτομα και κυρίως άνδρες. Δεν θα έπρεπε να γίνεται (σ.σ ο εμβολιασμός σε νεώτερες ηλικίες) και δεν το κάνει καμία χώρα πλέον.
Το τονισμένο ισχύει; Είχα την εντύπωση ότι ήταν μειοψηφία οι Ευρωπαϊκές χώρες που δεν το κάνουν σε νεώτερες ηλικίες
Ήξερα για λίγα κράτη αλλά βρήκα ολοκληρωμένη λίστα. Είχα πάντως την εντύπωση πως και στη Γερμανία το επέτρεπαν σε μικρότερες ηλικίες ωστόσο ο κατάλογος πρέπει να είναι ακριβής:

• Το Βέλγιο χορηγεί το AstraZeneca στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 41 έτη και άνω.
• Η Βουλγαρία δεν το χορηγεί στις γυναίκες ηλικίας έως 60 ετών.
• Η Εσθονία χορηγεί το εµβόλιο στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 50 έτη και άνω.
• Η Φινλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 65 έτη και άνω.
• Η Γαλλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 55 έτη και άνω.
• Η Γερµανία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ελλάδα το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 30 έτη και άνω.
• Η Ισλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ιρλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 50 έτη και άνω.
• Η Ιταλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Το Λουξεµβούργο το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 55 έτη και άνω, ενώ και στην ηλικιακή κατηγορία των 30-54 ετών, µε υποκείµενο νόσηµα επίφοβο για σοβαρή νόσηση από COVID-19, η χώρα συστήνει να χορηγείται εµβόλιο των Pfi zer-BioΝTech ή της Moderna.
• Η Μάλτα το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 18 έτη έως τα 70 έτη.
• Η Ολλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Πολωνία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 69 έτη και κάτω.
• Η Πορτογαλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από 60 ετών και άνω.
• Η Λετονία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ισπανία το χορηγεί µόνο στην ηλικιακή κατηγορία 60-69 ετών.
• Η Σουηδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες 65 ετών και άνω.

https://www.parapolitika.gr/ugeia/artic ... i-ekthesi/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 26 Μάιος 2021, 09:25

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2021, 23:21
stavmanr έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:25
Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μελετάς το ζήτημα ορθολογικά κι όχι επάνω στο καθεστώς του τρόμου των παρενεργειών του εμβολίου;
Κάτι σαν "δεν είναι ότι φοβάμαι το 1 στα 100.000 περιστατικά θρομβώσεων, απλά το βρίσκω ορθολογικά πιο πιθανό από το 2,5% των νεκρών από κορωνοϊό".
Απολύτως ορθολογικά. Οι παρενέργειες των εμβολίων ούτε έχουν χαρτογραφηθεί πλήρως -κι ούτε πρόκειται- ούτε είναι απαραίτητα μόνο οι θάνατοι από θρομβώσεις. Οι θάνατοι από κορωνοϊό δεν είναι 2,5%, τον μπερδεύεις με αληθινά θανατηφόρες ασθένειες. Είναι 0,4% κι αυτό γιατί στις μεγάλες ηλικίες είναι πιο θανατηφόρες. Για τις μικρές ηλικίες είναι σχεδόν μηδενικό το ρίσκο, σαφώς μικρότερο από το ρίσκο γνωστών και αγνώστων παρενεργειών από ένα νέο εμβόλιο.
Η επισήμως καταγεγραμμένη θνητότητα του ιού στην Ελλάδα είναι 3% (11.872 θάνατοι σε 393.583 καταγεγραμμένα κρούσματα).

Στις μεγάλες ηλικίες είναι περίπου 16% (περίπου 1 στους 6 που νοσεί, καταλήγει) και πέφτει αναλογικά με την ηλικία σε 0,01% στις πολύ μικρές ηλικίες.
https://eody.gov.gr/covid-gr-daily-report-20210525/

Εκτιμούμε βέβαια ότι η πραγματική θνητότητα του ιού κυμαίνεται στο 0,3-0,6%. Αυτό βέβαια αυτόματα σημαίνει ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι δεκαπλάσια από αυτά που παρουσιάζονται...

Οι όποιες παρενέργειες των εμβολίων θα χαρτογραφηθούν ανάλογα, όπως συμβαίνει με όλα τα εμβόλια ή και όλα τα φάρμακα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στην ανθρωπότητα. Ήδη έχει χαρτογραφηθεί ένα τεράστιο μέρος των παρενεργειών, το οποίο και αναγράφεται στην ετικέτα με τον τίτλο "Αντενδείξεις" ή και "Ανεπιθύμητες παρενέργειες".
Αυτό που θα κάνει καιρό να χαρτογραφηθεί είναι οι μεταλλάξεις του ιού και οι πιθανές επιπτώσεις της ίωσης αυτής τόσο στις λειτουργίες όσο και στο DNA του ανθρώπου. Ήδη ξεκίνησαν να χαρτογραφούν μακροχρόνιες επιπτώσεις του Covid στους -ακόμη κι ελαφρά ή ασυμπτωματικά- νοσούντες (long Covid).

Οκτώβριος 2020: https://www.capital.gr/bloomberg-view/3 ... tous-neous
Μάρτιος 2021: https://www.naftemporiki.gr/story/17054 ... ata-ugeias

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Μάιος 2021, 09:44

Αρχέλαος έγραψε:
26 Μάιος 2021, 03:04
ST48410 έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:31
Αρχέλαος έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:28
Καθηγήτρια Λινού

Θα δούμε κι άλλα περιστατικά θρομβώσεων

εξέφρασε την ανησυχία της λέγοντας: «Φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα τέτοια κρούσματα και η Πολιτεία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να εμβολιάζονται με το Αstrazeneca και το Johnson & Johnson μεγαλύτερα άτομα και κυρίως άνδρες. Δεν θα έπρεπε να γίνεται (σ.σ ο εμβολιασμός σε νεώτερες ηλικίες) και δεν το κάνει καμία χώρα πλέον.
Το τονισμένο ισχύει; Είχα την εντύπωση ότι ήταν μειοψηφία οι Ευρωπαϊκές χώρες που δεν το κάνουν σε νεώτερες ηλικίες
Ήξερα για λίγα κράτη αλλά βρήκα ολοκληρωμένη λίστα. Είχα πάντως την εντύπωση πως και στη Γερμανία το επέτρεπαν σε μικρότερες ηλικίες ωστόσο ο κατάλογος πρέπει να είναι ακριβής:

• Το Βέλγιο χορηγεί το AstraZeneca στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 41 έτη και άνω.
• Η Βουλγαρία δεν το χορηγεί στις γυναίκες ηλικίας έως 60 ετών.
• Η Εσθονία χορηγεί το εµβόλιο στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 50 έτη και άνω.
• Η Φινλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 65 έτη και άνω.
• Η Γαλλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 55 έτη και άνω.
• Η Γερµανία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ελλάδα το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 30 έτη και άνω.
• Η Ισλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ιρλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 50 έτη και άνω.
• Η Ιταλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Το Λουξεµβούργο το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 55 έτη και άνω, ενώ και στην ηλικιακή κατηγορία των 30-54 ετών, µε υποκείµενο νόσηµα επίφοβο για σοβαρή νόσηση από COVID-19, η χώρα συστήνει να χορηγείται εµβόλιο των Pfi zer-BioΝTech ή της Moderna.
• Η Μάλτα το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 18 έτη έως τα 70 έτη.
• Η Ολλανδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Πολωνία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 69 έτη και κάτω.
• Η Πορτογαλία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από 60 ετών και άνω.
• Η Λετονία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες από τα 60 έτη και άνω.
• Η Ισπανία το χορηγεί µόνο στην ηλικιακή κατηγορία 60-69 ετών.
• Η Σουηδία το χορηγεί στις ηλικιακές κατηγορίες 65 ετών και άνω.

https://www.parapolitika.gr/ugeia/artic ... i-ekthesi/
Πολύ ενδιαφέρον. Αρα μόνο η Ελλάδα και η Μάλτα το δίνουν και σε νεαρές ηλικίες (Η Μάλτα κιολας στους άνω των 18). Νομίζω οτι είναι προφανές γιατί το κάναμε εμείς και η Μάλτα. Τουρισμός βέβαια η αιτία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Μάιος 2021, 09:45

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν με astra επειδή επηρεάστηκαν από τους νεώτερους αντι/δενειμαιαντιαλλα, που τελικώς "φορτώθηκαν οι ίδιοι το astra.

Πύρρειος νίκη. :g030:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 26 Μάιος 2021, 09:51

Cecily Anne έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
26 Μάιος 2021, 00:49

Μήπως ήταν καθηγήτρια/υγειονομικός/ευπαθής κλπ;
Όχι.
Υποτίθεται σήμερα θα ανοίξει το 35-39 για όλα και σκέψου ότι ακόμα δεν τα έχω κλείσει χρονολογικά, μπορεί και να μη με πιάσει. Αν και μου'πανε εδώ ότι πάει με το έτος, οπότε λογικά θα συμπεριλαμβάνει κι εμένα. :102:
Τον ξαδερφο μου που δεν εχει μπει ακομα στα 30, οταν ανοιξε η πλατφόρμα για 30-39 με ζενεκα πριν κανα' μηνα, δεν τον επιανε. Μπαίνει ενα 10ήμερο μετά έτσι για πλάκα για να δει, και τότε τον έπιανε. Ενώ τα 30 τα κλεινει Ιουνιο. Τρέχα γύρευε.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 26 Μάιος 2021, 10:11

vantono έγραψε:
26 Μάιος 2021, 09:51
Cecily Anne έγραψε:

Όχι.
Τον ξαδερφο μου που δεν εχει μπει ακομα στα 30, οταν ανοιξε η πλατφόρμα για 30-39 με ζενεκα πριν κανα' μηνα, δεν τον επιανε. Μπαίνει ενα 10ήμερο μετά έτσι για πλάκα για να δει, και τότε τον έπιανε. Ενώ τα 30 τα κλεινει Ιουνιο. Τρέχα γύρευε.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι υπήρξαν ορισμένες περιπτώσεις 30άρηδων που έλαβαν ακυρωτικό SMS στο αίτημα που έκαναν, καθώς το σύστημα δεν έλαβε υπόψη το έτος γέννησής τους (1991), αλλά την ημερομηνία που θα συμπληρώσουν το 30ό έτος της ηλικίας τους.

Ενα 10ήμερο μετά βέβαια, παραδόξως τον έπιασε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Μάιος 2021, 10:31

vantono έγραψε:
26 Μάιος 2021, 10:11
vantono έγραψε:
26 Μάιος 2021, 09:51
Cecily Anne έγραψε:

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι υπήρξαν ορισμένες περιπτώσεις 30άρηδων που έλαβαν ακυρωτικό SMS στο αίτημα που έκαναν, καθώς το σύστημα δεν έλαβε υπόψη το έτος γέννησής τους (1991), αλλά την ημερομηνία που θα συμπληρώσουν το 30ό έτος της ηλικίας τους.

Ενα 10ήμερο μετά βέβαια, παραδόξως τον έπιασε.
Καλά, δεν είναι το θέμα οι 10 μέρες, κλάιν, έχω στο νου μου το τελευταίο δυνατό περιθώρειο που με παίρνει να κάνω το μονοδοσικό της Johnson, για να ταξιδέψω, οπότε αναλόγως θα περιμένω για mRNA, απλά θα τρέχω να κάνω αντισώματα μετά και δεν γούσταρα να μπλέξω τώρα με τέτοια, καλύτερα να ξεμπέρδευα με το mRNA. Και αν ήταν να πάω σε καμιά σοβαρή χώρα, δε θα με ένοιαζε καν, αλλά γαμιούνται οι απέναντι όσο δεν πάει. Παίζει να μην κάνουν καν τεστ πλέον.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 26 Μάιος 2021, 11:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2021, 09:45
Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν με astra επειδή επηρεάστηκαν από τους νεώτερους αντι/δενειμαιαντιαλλα, που τελικώς "φορτώθηκαν οι ίδιοι το astra.

Πύρρειος νίκη. :g030:
Κανείς δεν φορτώνεται κάτι. Καθένας μπορεί να αλλάξει το ραντεβού του και στην ουσία να αλλάξει το εμβόλιο.
Κάποιοι παρακαλάμε να μείνει δεύτερη δόση Άστρα για εμάς... :smt047

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Μάιος 2021, 13:18

stavmanr έγραψε:
26 Μάιος 2021, 09:25
Η επισήμως καταγεγραμμένη θνητότητα του ιού στην Ελλάδα είναι 3% (11.872 θάνατοι σε 393.583 καταγεγραμμένα κρούσματα).
Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δείκτης θνητότητας είναι ο αριθμός θανάτων / φορείς. Φορείς είναι όσοι κολλάνε την ασθένεια, όχι όσοι βρίσκονται θετικοί. Επειδή βέβαια είναι μονίμως σε μια κατάσταση νοητικής μέθης, δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβεις αυτό και θα επαναλαμβάνεις επ' άπειρον την ίδια βλακεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 26 Μάιος 2021, 16:20

Κρίσιμες ώρες για 60χρονο στην Ξάνθη - Έπαθε έμφραγμα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer

https://www.pronews.gr/ygeia/989765_xan ... tis-pfizer

Δευτερο περιστατικο με Phizer μεσα σε λιγες μερες.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών