Οκ. Τότε άλλαξε η κατάσταση. Πριν εβδομάδες που άνοιξε για μένα ήταν διαφορετικά.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:30Ναι, γιατί τώρα ουρά κάνουν. Ανοίγεις την πλατφόρμα και είναι διαθέσιμα όλα τα κέντρα με άστρα. Πριν λίγο μπήκα.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Πολύ απλά η κυβέρνηση ήθελε να μεγαλώσει τα απόλυτα νούμερα των εμβολιασμών άμεσα γιατί ήθελε να ανοίξει την οικονομία και τον τουρισμό. Και επειδή οι μεγάλες ηλικίες δεν εμβολιάζονταν με αστρα το πάσαρε στους νέους για να μην πάνε και χαμένα. Και τι κατάφερε? Μια τρύπα στο νερο καθώς λίγοι νεοι πήγαν να εμβολιαστούν με άστρα ζένεκα, οι μεγάλοι ούτως ή άλλως δεν το ήθελαν και τώρα θα έχει και θέμα με οσους έκαναν την πρώτη δόση του άστρα ζένεκα και βλέποντας αυτά που γίνονται με τις θρομβώσεις πιθανόν να μην πάνε να κάνουν τη δεύτερη. Θυμίζω οτι το άστρα στην πρώτη δόση έχει χαμηλά ποσοστά κάλυψης στις μεταλλάξεις.
- Cecily Anne
Να κάνω μία διόρθωση, αναφέρομαι στα κοντινά κέντρα της περιοχής μου, δεν έψαξα όλα τα κέντρα.ST48410 έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:32Οκ. Τότε άλλαξε η κατάσταση. Πριν εβδομάδες που άνοιξε για μένα ήταν διαφορετικά.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:30Ναι, γιατί τώρα ουρά κάνουν. Ανοίγεις την πλατφόρμα και είναι διαθέσιμα όλα τα κέντρα με άστρα. Πριν λίγο μπήκα.
28/05 βλέπω διαθέσιμο για να καταλάβεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Μάιος 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ίδιο κι εγώ. Το κλίμα τότε ήταν κάπως διαφορετικό. Φίλος σε επαρχιακή πόλη ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορούσε να βρε το Astra στην περιοχή του γιατί δεν ήθελε να κάνει mRNA εμβόλιο. Πρόσφατα δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να λέει κάτι τέτοιο.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:33Να κάνω μία διόρθωση, αναφέρομαι στα κοντινά κέντρα της περιοχής μου, δεν έψαξα όλα τα κέντρα.
- Cecily Anne
Δες τη διόρθωση που έκανα παραπάνω.ST48410 έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:39Το ίδιο κι εγώ. Το κλίμα τότε ήταν κάπως διαφορετικό. Φίλος σε επαρχιακή πόλη ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορούσε να βρε το Astra στην περιοχή του γιατί δεν ήθελε να κάνει mRNA εμβόλιο. Πρόσφατα δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να λέει κάτι τέτοιο.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:33Να κάνω μία διόρθωση, αναφέρομαι στα κοντινά κέντρα της περιοχής μου, δεν έψαξα όλα τα κέντρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ώπα. Σε δύο μέρες; Όχι δεν ήταν έτσι πριν κάνα μήνα. Έβρισκες Astra πιο κοντά αλλά όχι τόσο.
- Cecily Anne
Ναι, σε κέντρο 10 λεπτά από μένα με αμάξι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να κλεινατε πιο νωρίς κυρια μου αν θέλατε εμβόλιο φρανκενσταιν!Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:42Ναι, σε κέντρο 10 λεπτά από μένα με αμάξι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εμένα με έστειλαν 13χλμ (ενώ είχα καμιά δεκαριά κέντρα αρκετά πιο κοντά) αλλά δεδομένου ότι ήταν Pfizer και οι ώρες / ημερομηνίες βόλευαν με τη δουλειά δεν μπήκα στην διαδικασία να το αλλάξω.
Το μόνο που με χάλασε πάρα πολύ ήταν ο συνωστισμός και η ανοργανωσιά στην ουρά μέχρι να μπούμε μέσα.
Το μόνο που με χάλασε πάρα πολύ ήταν ο συνωστισμός και η ανοργανωσιά στην ουρά μέχρι να μπούμε μέσα.
- Cecily Anne
Εννοείς mRNA? Πώς να έκλεινα πιο νωρίς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:44Να κλεινατε πιο νωρίς κυρια μου αν θέλατε εμβόλιο φρανκενσταιν!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Πάντως πριν 20 μέρες γω έκλεισα ενα ραντεβού πφιτσερ για 30-39Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:46Εννοείς mRNA? Πώς να έκλεινα πιο νωρίς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:44Να κλεινατε πιο νωρίς κυρια μου αν θέλατε εμβόλιο φρανκενσταιν!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Μήπως ήταν καθηγήτρια/υγειονομικός/ευπαθής κλπ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:48Πάντως πριν 20 μέρες γω έκλεισα ενα ραντεβού πφιτσερ για 30-39Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:46Εννοείς mRNA? Πώς να έκλεινα πιο νωρίς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:44
Να κλεινατε πιο νωρίς κυρια μου αν θέλατε εμβόλιο φρανκενσταιν!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Όχι.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:49Μήπως ήταν καθηγήτρια/υγειονομικός/ευπαθής κλπ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:48Πάντως πριν 20 μέρες γω έκλεισα ενα ραντεβού πφιτσερ για 30-39
- Cecily Anne
Υποτίθεται σήμερα θα ανοίξει το 35-39 για όλα και σκέψου ότι ακόμα δεν τα έχω κλείσει χρονολογικά, μπορεί και να μη με πιάσει. Αν και μου'πανε εδώ ότι πάει με το έτος, οπότε λογικά θα συμπεριλαμβάνει κι εμένα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:55Όχι.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:49Μήπως ήταν καθηγήτρια/υγειονομικός/ευπαθής κλπ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:48
Πάντως πριν 20 μέρες γω έκλεισα ενα ραντεβού πφιτσερ για 30-39

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τι ν σου πω...ανοίγει η πλατφόρμα ή μήπως ξεκινούν οι εμβολιασμοι; γτ ήταν το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στις 26.5 όταν εκλεισα. Με επαναληπτική στις 16.6Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 00:58Υποτίθεται σήμερα θα ανοίξει το 35-39 για όλα και σκέψου ότι ακόμα δεν τα έχω κλείσει χρονολογικά, μπορεί και να μη με πιάσει. Αν και μου'πανε εδώ ότι πάει με το έτος, οπότε λογικά θα συμπεριλαμβάνει κι εμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2003 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-