Σε ποια πόλη βρίσκεσαι? Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα συμβουλευόμουν αμέσως γιατρό ή θα πήγαινα στο νοσοκομείο. Συνεχόμενος πυρετός πάνω απο 3-4 μέρες είναι red flag ασχέτως οξυγόνου.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Καλό είναι που πέφτει ο πυρετός, μιλάς με κανέναν γιατρό για συμβουλές;
Εγώ σχετικά καλά είμαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Με προσβάλλεις.Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 08:59Εσύ είσαι εμβολιασμένος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 07:53Και δυο 58χρονες από τις κυρίες που σχετίζομαι σε επίπεδο ανθρώπινο και σεξουαλικο είναι θετικές. Η μια τριπλοεμβολιασμενη, ανέβασε λίγο πυρετό, είναι μια χαρά πλέον. Η άλλη η ψέκω, που δεν έκανε το εμβόλιο, ένιωθε χάλια εδώ και 5 μέρες, αλλά έβγαινε αρνητική. Χτες βγήκε θετική, το κατάλαβε επειδή δεν μύριζε τίποτα. Ο γιατρός της είπε έχει ακροαστικα και της έδωσε κάτι φάρμακα. Αυτή φοβάμαι μην είναι τόσο γκαντέμω, και κόλλησε τη δέλτα. Αν είναι έτσι, την ποτσισαμεν. Στηρίζομαι στον οργι, που ανέφερε πως κόλλησε όμικρον και δεν μύριζε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Κι εγώ 95 έχω οξυγόνο, που δεν έχω τίποτα. Χαλάρωσε. Μια χαρά είναι το παιδί. Θα του περάσει και ο πυρετός και όλα καλά. Η όμικρον δεν κρατάει και πολύ.Awesomatic έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 09:24Είσαι πολύ οριακά, μέτρα συχνά (καθιστός) και φρόντισε να μην κάνεις απολύτως τίποτα που θα σε κουράσει γιατί αν πέσει απότομα μπορεί να βρεθείς στο πάτωμαΑν δεν δεις βελτίωση σήμερα μίλησε με γιατρό μήπως χρειαστείς εισπνεόμενο.
Έχεις δίκιο. Είσαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το 95 ειδικά μετά τον ύπνο δεν αξιολογείται. Πολλά πολλά υγρα, ύπνος, ελαφρύ φαγητό, μέτρηση με το οξυμετρο 4- 5 φορές τη μέρα και υπομονή.
Θα περάσει.
Θα περάσει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Tι γελά ρε γκιόζη; Η γιατρός είναι απ' τις καλύτερες στη Λάρισα. Ξέρεις το ιστορικό του καθενός; Σε υπερτασικό ,βαρύ καπνιστή, 53 χρονών ( επικίνδυνο για θρομβώσεις) τι θέλετε να δώσει;
- Otto Weininger
Πουτσα και ξύλο σε όποιον τα λέει, ειδικά το 2ο.Γαληνός έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 07:44ας πούμε λίγο και για τα δικά σας,Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 07:03Για να δούμε σήμερα, αν θα σπάσουμε το φράγμα των 30 θετικών rapid στο φαρμακειο.
πήγα σε φαρμακείο για το αντιγριπικό
1. μην φας ψάρι/σοκολάτα/αυγά για 1/2 ημέρες
2. μην έχεις κάνει εμβόλιο έναντι covid-19 τελευταίο μήνα/δίμηνο
3. δεν θα σου κάνει κανένα σύπτωμα το αντιγριπικό, δεν είναι όπως του covid
0/3
Βέβαια, το δεύτερο το λένε και πολλοί γιατροί και δημιουργούν σύγχυση.
Η διαφορά είναι, σε κάθε περίπτωση, ότι αυτές οι 3 μαλακιες (με εξαίρεση ίσως την δεύτερη έμμεσα) δεν βλάπτουν/σκοτώνουν κόσμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ο,τι λέει το γαμημένο το πρωτόκολλο. Τόσο δύσκολο της είναι;

Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:47Ο,τι λέει το γαμημένο το πρωτόκολλο. Τόσο δύσκολο της είναι;![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 04 Ιαν 2022, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
Είπαμε 95 είναι μια χαρά. Κόψτε τις πίπες.
Και γιατί τα χορηγούν τότε; όχι σοβαρά τώρα. Γιατί ένας γιατρός θα πάει ενάντια στο πρωτόκολλο;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:47Ο,τι λέει το γαμημένο το πρωτόκολλο. Τόσο δύσκολο της είναι;![]()
Εμ τω μεταξύ λέει οξύμετρο 2 φορές την μέρα. Εγώ βάζω 2 φορές την ώρα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι κάτι θα πάθαινα απ' τις ελαφριές Clexane.Oι εξετάσεις αίματος ως προς τα D-Dimers(Δ-διμερή) ήταν νορμάλ.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:47Ο,τι λέει το γαμημένο το πρωτόκολλο. Τόσο δύσκολο της είναι;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50