Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 04 Ιαν 2022, 06:55

GoBack έγραψε:
03 Ιαν 2022, 23:08

Μεγαλοκυταροιος ειναι αυτο που δεν φευγει ποτε και βαραει εξαρσεις οποτε γουσταρει η το μπερδευω;
Ναι, αλλά δεν είναι ο μόνος. Όλοι οι ιοί αυτής της κατηγορίας δε φεύγουν ποτέ. Τους κουβαλάς για πάντα. Ανεμοβλογιά, Epstein barr virus κτλ. Εξάρσεις δε βαράει γενικά εκτός αν σε βρει με πολύ πεσμένο ανοσοποιητικο για σοβαρούς λόγους, απλά σε ραντομ φάσεις ενεργοποιείται και τον μεταδίδεις. Στους ενηλικους η πλειοψηφία έχει τον ιό.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Ιαν 2022, 07:03

Για να δούμε σήμερα, αν θα σπάσουμε το φράγμα των 30 θετικών rapid στο φαρμακειο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 04 Ιαν 2022, 07:12

Otto Weininger έγραψε:
04 Ιαν 2022, 07:03
Για να δούμε σήμερα, αν θα σπάσουμε το φράγμα των 30 θετικών rapid στο φαρμακειο.
Γω θέλω να δω από Δευτέρα: 1) πόσοι μαθητές θα έρθουν σχολείο 2) πόσα εικονικά σελφ θα παρουσιάσουν 3) αν θα πλακώσουν και τίποτα θεματοφύλακες να γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.Βοήθεια μας :vp20:

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 04 Ιαν 2022, 07:44

Otto Weininger έγραψε:
ας πούμε λίγο και για τα δικά σας,
πήγα σε φαρμακείο για το αντιγριπικό

1. μην φας ψάρι/σοκολάτα/αυγά για 1/2 ημέρες
2. μην έχεις κάνει εμβόλιο έναντι covid-19 τελευταίο μήνα/δίμηνο
3. δεν θα σου κάνει κανένα σύπτωμα το αντιγριπικό, δεν είναι όπως του covid

0/3

αλλά σιγά, δεν έγινεκαι κάτι
υπήρχε προ διετίας ένας που έδινε δεύτερο εμβόλιο έναντι γρίπης!!
στους παπούδες της επαρχίας

εκεί δούλεψε ο ανταγωνισμός
και η έτερη φαρμακοποιός του δίπλα χωριού
τον απείλησε και μαζεύτηκε
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Ιαν 2022, 07:53

Και δυο 58χρονες από τις κυρίες που σχετίζομαι σε επίπεδο ανθρώπινο και σεξουαλικο είναι θετικές. Η μια τριπλοεμβολιασμενη, ανέβασε λίγο πυρετό, είναι μια χαρά πλέον. Η άλλη η ψέκω, που δεν έκανε το εμβόλιο, ένιωθε χάλια εδώ και 5 μέρες, αλλά έβγαινε αρνητική. Χτες βγήκε θετική, το κατάλαβε επειδή δεν μύριζε τίποτα. Ο γιατρός της είπε έχει ακροαστικα και της έδωσε κάτι φάρμακα. Αυτή φοβάμαι μην είναι τόσο γκαντέμω, και κόλλησε τη δέλτα. Αν είναι έτσι, την ποτσισαμεν. Στηρίζομαι στον οργι, που ανέφερε πως κόλλησε όμικρον και δεν μύριζε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιαν 2022, 08:58

Scouser πως είσαι σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιαν 2022, 08:59

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Ιαν 2022, 07:53
Και δυο 58χρονες από τις κυρίες που σχετίζομαι σε επίπεδο ανθρώπινο και σεξουαλικο είναι θετικές. Η μια τριπλοεμβολιασμενη, ανέβασε λίγο πυρετό, είναι μια χαρά πλέον. Η άλλη η ψέκω, που δεν έκανε το εμβόλιο, ένιωθε χάλια εδώ και 5 μέρες, αλλά έβγαινε αρνητική. Χτες βγήκε θετική, το κατάλαβε επειδή δεν μύριζε τίποτα. Ο γιατρός της είπε έχει ακροαστικα και της έδωσε κάτι φάρμακα. Αυτή φοβάμαι μην είναι τόσο γκαντέμω, και κόλλησε τη δέλτα. Αν είναι έτσι, την ποτσισαμεν. Στηρίζομαι στον οργι, που ανέφερε πως κόλλησε όμικρον και δεν μύριζε.
Εσύ είσαι εμβολιασμένος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 04 Ιαν 2022, 09:04

Στύγιος έγραψε:
04 Ιαν 2022, 07:12
Otto Weininger έγραψε:
Γω θέλω να δω από Δευτέρα: 1) πόσοι μαθητές θα έρθουν σχολείο 2) πόσα εικονικά σελφ θα παρουσιάσουν 3) αν θα πλακώσουν και τίποτα θεματοφύλακες να γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.Βοήθεια μας :vp20:
Θεματοφύλακες όχι αλλά το ψευδές Rapid και πριν πήγαινε σύννεφο, απλά τώρα θα γίνει πανικός που θα κολλήσουν όλα τα παιδιά. Δεν σώζεται η κατάσταση. Εφόσον ανοίξουν τα σχολεία θα κολλήσουν μέχρι και οι κατσαρίδες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 04 Ιαν 2022, 09:06

Awesomatic έγραψε:
04 Ιαν 2022, 09:04
Στύγιος έγραψε:
04 Ιαν 2022, 07:12
Otto Weininger έγραψε:
Θεματοφύλακες όχι αλλά το ψευδές Rapid και πριν πήγαινε σύννεφο, απλά τώρα θα γίνει πανικός που θα κολλήσουν όλα τα παιδιά. Δεν σώζεται η κατάσταση. Εφόσον ανοίξουν τα σχολεία θα κολλήσουν μέχρι και οι κατσαρίδες.
αναρρωτικές παιδιά , η μόνη λύση
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Ιαν 2022, 09:09

Γαληνός έγραψε:
04 Ιαν 2022, 07:44
Otto Weininger έγραψε:
ας πούμε λίγο και για τα δικά σας,
πήγα σε φαρμακείο για το αντιγριπικό

1. μην φας ψάρι/σοκολάτα/αυγά για 1/2 ημέρες
2. μην έχεις κάνει εμβόλιο έναντι covid-19 τελευταίο μήνα/δίμηνο
3. δεν θα σου κάνει κανένα σύπτωμα το αντιγριπικό, δεν είναι όπως του covid

0/3

αλλά σιγά, δεν έγινεκαι κάτι
υπήρχε προ διετίας ένας που έδινε δεύτερο εμβόλιο έναντι γρίπης!!
στους παπούδες της επαρχίας

εκεί δούλεψε ο ανταγωνισμός
και η έτερη φαρμακοποιός του δίπλα χωριού
τον απείλησε και μαζεύτηκε
Μόνο μεταξύ τους μαζεύονται, αλλιώς είναι αμαζευτοι.

Όταν έκανα αγροτικό είχαν μαλλιοτραβηχτει κυριολεκτικά έξω απτό ιατρείο.
Είχαν απεργία και η φαρμακοποιός του δίπλα χωριού είχε στείλει την βοηθό της να μαζεύει τα βιβλιάρια όσων έβγαιναν απ το φαρμακείο. Το έμαθε η φαρμακοποιός του χωριού και έξαλλη ήρθε και πλάκωσε τη μικρή στις μαπες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 04 Ιαν 2022, 09:12

Naida έγραψε:
04 Ιαν 2022, 08:58
Ξύπνησα (καλα όχι ότι κοιμήθηκα και πολυ) με 38,6 και πονόλαιμο. Οξυγόνο 95. Ο πυρετός έπεσε αμέσως μόλις πήρα αναβραζον. Τώρα έκανα ένα μπάνιο με χλιαρό νερό και νιώθω πολύ καλύτερα. Εσύ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 04 Ιαν 2022, 09:18

Νομίζω οξυγόνο 95 δεν είναι και πολύ καλό, μήπως να ρωτήσεις τίποτα γιατρο;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Ιαν 2022, 09:19

GoBack έγραψε:
03 Ιαν 2022, 21:02
Green Dragon έγραψε:
03 Ιαν 2022, 20:54
Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;
Στο 44 έχεις ήδη χαιρετήσει γι' άλλες πολιτείες...

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Ιαν 2022, 09:21

Naida έγραψε:
03 Ιαν 2022, 22:04
Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
Σοβαρά τώρα;

Δεν δίνουν κορτιζόνη στις λοιμώξεις! Μόνο σε βαριά περιστατικά κορωνοϊού για να μειώσουν την υπερφλεγμονή για να μην πεθάνουν! Τα λεμφοκύτταρα είναι η άμυνά σου για την ίωση!

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 04 Ιαν 2022, 09:24

Scouser έγραψε:
04 Ιαν 2022, 09:12
Naida έγραψε:
04 Ιαν 2022, 08:58
Ξύπνησα (καλα όχι ότι κοιμήθηκα και πολυ) με 38,6 και πονόλαιμο. Οξυγόνο 95. Ο πυρετός έπεσε αμέσως μόλις πήρα αναβραζον. Τώρα έκανα ένα μπάνιο με χλιαρό νερό και νιώθω πολύ καλύτερα. Εσύ;
Είσαι πολύ οριακά, μέτρα συχνά (καθιστός) και φρόντισε να μην κάνεις απολύτως τίποτα που θα σε κουράσει γιατί αν πέσει απότομα μπορεί να βρεθείς στο πάτωμα :-? Αν δεν δεις βελτίωση σήμερα μίλησε με γιατρό μήπως χρειαστείς εισπνεόμενο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών