Βάζεις βιτάμ στον κινητήρα, τύπε; Ατμόσφαιρα ή τούρμπο;GoBack έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 17:52Ενημερωτικα,το ελαιολαδο μπορει να χρησιμοποιηθει και ως λιπαντικο στην περιπτωση που καποιος εχει ξεμεινει.Το αναφερω για να μην κανει καποιος το rookie mistake με το βιταμ.enterprise-psi έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 17:44Επειδή η άλλη είναι γιατρός δεν λέει κάτι. Γιατρός ήταν και η άλλη που λέει ότι με κοινωνία δεν κολλάς.
Γιατρός ήταν και αυτός που πήγα κάποτε με ωτίτιδα και μου είπε να βάλω σταγόνες ελαιόλαδο.
Συνταγή για αντισηπτικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνταγή για αντισηπτικό
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για να είναι αποτελεσματικό το αντισηπτικό πρέπει η αλκοόλη να είναι πάνω από 70%.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι, ναι pure alcohol μου είπε. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά ακούγεται κομπλέ αν έχεις αλόη.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:57Για να είναι αποτελεσματικό το αντισηπτικό πρέπει η αλκοόλη να είναι πάνω από 70%.
-
Στην πραξη κανεις.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:52stergiosbik έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:42Σημερα στα φαρμακεια αρχισαν να πουλανε hand made αντισηπτικα.
Δινουν ομως σε περιορισμενες ποσοτητες.
Στο ενα μου εδωσε 2 μπουκαλακια των 100ml εκαστο με συνολικο κοστος 6 ευρω.
Σε ενα αλλο μου εδωσε μονο ενα μπουκαλακι των 100ml.
Επρεπε απο την αρχη να γινει αυτο για να μην υπαρξει ελλειψη.
Ποιος θα έπαιρνε το handmade και όχι το συσκευασμένο αν δεν υπήρχε έλλειψη;
Θεωρω ομως οτι δεν ειναι δυνατον ενας φαρμακοποιος να μην ξερει να φτιαξει αντισηπτικο.Δεν ειναι καμμια μυστικη φορμουλα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Σίγουρα ξέρει. Αλλά και εγώ θα προτιμούσα το συσκευασμένο όσο υπήρχε.stergiosbik έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:59Στην πραξη κανεις.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:52stergiosbik έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:42Σημερα στα φαρμακεια αρχισαν να πουλανε hand made αντισηπτικα.
Δινουν ομως σε περιορισμενες ποσοτητες.
Στο ενα μου εδωσε 2 μπουκαλακια των 100ml εκαστο με συνολικο κοστος 6 ευρω.
Σε ενα αλλο μου εδωσε μονο ενα μπουκαλακι των 100ml.
Επρεπε απο την αρχη να γινει αυτο για να μην υπαρξει ελλειψη.
Ποιος θα έπαιρνε το handmade και όχι το συσκευασμένο αν δεν υπήρχε έλλειψη;
Θεωρω ομως οτι δεν ειναι δυνατον ενας φαρμακοποιος να μην ξερει να φτιαξει αντισηπτικο.Δεν ειναι καμμια μυστικη φορμουλα.