Μόνο αν είναι συσκευασμένο και όχι από τενεκέ
Συνταγή για αντισηπτικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Συνταγή για αντισηπτικό
Αν είναι συσκευασμένο σε τενεκέ;

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Otto Weininger
Τώρα το είδα αυτό.
Τα βάζω με σένα γιατί εσύ έγραψες ότι "το λέει αναισθησιολογος (ανατριχιασαμε) και δε σε σε νοιάζει τι λέει ο κάθε φαρμακοτρίφτης"
Τώρα αν ο "φαρμακοτρίφτης" το έχει σπουδάσει αυτό ενώ η αναισθησιολογος όχι, ας πούμε ότι είσαι άσχετος και σου διαφεύγει.
Ότι έγραφε πως η γλυκερινη είναι το ίδιο με την βαζελίνη (και διαφορα αλλα)ας πούμε ότι πάλι είσαι άσχετος και δεν το ξέρεις.
Ότι δεν ξέρεις τι είναι το αλκοολομετρο και σε τι χρειάζεται εν προκειμένω, είναι γιατί πάλι είσαι άσχετος.
Επειδή λοιπόν, δεν ξέρω αν στο είπα, είσαι άσχετος να ακούς αυτούς που δεν είναι.
Και να αφήσετε τις μαλακιες του στυλ "φτιαχτο σπίτι" γιατί εκτός του ότι θα είναι αμφιβόλου ποιότητας με ο,τι αυτό συνεπάγεται, θα είναι και απίστευτη σπατάλη πρώτων υλών που θα τις έχουμε μεγάλη ανάγκη σύντομα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα μου αρέσουν οι diy φάσεις πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ε όχι θυμήθηκα κάτι άσχετο τώρα. Puca είναι δυνατόν
- Otto Weininger
Τώρα δέσαμε.
Μένει να βρέχει βατράχια μόνο.
Μένει να βρέχει βατράχια μόνο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό ακούστηκε "κάπως"...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου βγηκε το τηλιο απο την μυτη ρε μαλακα!

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε, "κάπως"...Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 00:52Πώς ακούστηκε δλδ;

Έπρεπε να γίνει διεθνής καμπάνια στις γυναίκες, για τα ωφέλη της κατάποσης ζεστού σπέρματος στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ως μέσου αντισηψίας του αναπνευστικού, αλλά έτσι χάνονται οι ευκαιρίες...
My Life had stood, a Loaded Gun
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και στους άντρες πιάνει.
-
Σημερα στα φαρμακεια αρχισαν να πουλανε hand made αντισηπτικα.
Δινουν ομως σε περιορισμενες ποσοτητες.
Στο ενα μου εδωσε 2 μπουκαλακια των 100ml εκαστο με συνολικο κοστος 6 ευρω.
Σε ενα αλλο μου εδωσε μονο ενα μπουκαλακι των 100ml.
Επρεπε απο την αρχη να γινει αυτο για να μην υπαρξει ελλειψη.
Στο Ισραήλ χρησιμοποιούν 1 μέρος οινόπνευμα, 2 μέρη aloe vera για DIY αντισηπτικό (δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα εκεί, μίλησα σήμερα το πρωί).
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
stergiosbik έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:42Σημερα στα φαρμακεια αρχισαν να πουλανε hand made αντισηπτικα.
Ποιος θα έπαιρνε το handmade και όχι το συσκευασμένο αν δεν υπήρχε έλλειψη;