Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Ποιοι λένε τα μεγαλύτερα ψέμματα για τα κρούσματα του κοροναϊού;

1. Οι Κινέζοι
36
17%
2. Οι Αμερικανοί
22
11%
3. Οι Ινδοί
8
4%
4. Οι Ιρανοί
12
6%
5. Οι Τούρκοι
72
35%
6. Οι Γερμανοί
24
12%
7. Οι Σκανδιναβοί
2
1%
8. Οι Ρώσοι
8
4%
9. Οι Ιταλοί
2
1%
10. Οι Γάλλοι
1
0%
11. Οι Ισπανοί
2
1%
12. Οι Βρετανοί
5
2%
13. Εμείς οι Έλληνες
12
6%

Σύνολο ψήφων: 206

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 16 Μαρ 2020, 00:40

Λένε το ίδιο και για τους Σκανδιναβούς;

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 16 Μαρ 2020, 00:49

kameron έγραψε:
16 Μαρ 2020, 00:40
Λένε το ίδιο και για τους Σκανδιναβούς;
Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο για τους σκανδιναβους.
Παντως, σημερα το ανεφεραν και επιδημιολογοι στην τηλεοραση.
Και προφανως για να μην ξεκινησει κοντρα, ειπαν οτι πολλες χωρες αργουν να διασταυρωσουν τα επιδημιολογικα στοιχεια.
Ο κοινος παρονομαστης ολων ειναι οτι τα στοιχεια που βγαζει η Γερμανια ειναι λαθος, ειτε επιτηδες (με βαση τους ευρωβουλευτες) ειτε επειδη θα προσθεσουν στους νεκρους τα περιστατικα εκεινα που αποδοθηκαν, σε πρωτο χρονο, στα υποκειμενα νοσηματα.
Παντως παραμενει το ζητημα με τους post mortem ελεγχους, που αν ισχυει οτι δεν τους κανουν, ειναι δυσκολο να αποδωσουν επιπλεον θανατους στον τελικο ελεγχο που ουτως ή αλλως κανουν ολες οι χωρες της δυσης, στο τελος μιας επιδημιας (ποσο μαλλον μια νεας πανδημιας).
Winter is coming

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 16 Μαρ 2020, 00:52

Ε, δεν είναι όμως σωστό να τα ρίχνουν μόνο στους Γερμανούς από τη στιγμή που και οι Σκανδιναβοί παρουσιάζουν απολύτως ίδια στατιστική απόκλιση.
Άσε που όσο περνάνε οι ημέρες και οι Γάλλοι και οι Αμερικανοί τείνουν στο να πέφτει και το δικό τους ποσοστό θνησιμότητας σε σχέση με τα κρούσματα.

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 16 Μαρ 2020, 01:04

kameron έγραψε:
16 Μαρ 2020, 00:52
Ε, δεν είναι όμως σωστό να τα ρίχνουν μόνο στους Γερμανούς από τη στιγμή που και οι Σκανδιναβοί παρουσιάζουν απολύτως ίδια στατιστική απόκλιση.
Άσε που όσο περνάνε οι ημέρες και οι Γάλλοι και οι Αμερικανοί τείνουν στο να πέφτει και το δικό τους ποσοστό θνησιμότητας σε σχέση με τα κρούσματα.
Τα ποσοστα θνησιμοτητας θα τα δουμε στο τελος της πρωτης φασης της πανδημιας.
Ξαναλεω ομως, δεν στεκει τοσο μεγαλη αποκλιση. Πεθαινουν με τρελους ρυθμους σε Ιταλια και Ισπανια, ενω εχουν σχεδον μηδενικα ποσοστα σε Γερμανια και Σκανδιναβια. Εκτός αν εκει ειναι σουπερμαν, οπότε πανω πασο.
Winter is coming

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μαρ 2020, 01:59

Leporello έγραψε:
16 Μαρ 2020, 00:22
Lestat έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:39
Οι Ιταλοι λενε οτι οι Γερμανοι αποδιδουν τους θανατους απο κορονοιο στα υποκειμενα νοσηματα των ηλικιωμενων και οχι στον ιο καθεαυτο, εκμηδενιζοντας ετσι την θνησιμοτητα στη χωρα τους. Εξαλλου, και στην Ιταλια το 99% των θανατων αφορα σε 82χρονους (κατα μεσο ορο) με πολλα προβληματα υγειας που κολλησαν τον ιο και κατεληξαν.

https://www.ilparagone.it/attualita/la- ... co-perche/
Αν το κάνουν αυτό, πρόκειται γιά παραχάραξη στοιχείων. Από την στιγμή που κάποιος βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, μπορεί είτε να θεραπευθεί, είτε να πεθάνει. Αν πεθάνει κάποιος από άλλο νόσημα, που κατατάσσεται; Στους θεραπευθέντες; Στους εκκρεμούντες;
Έεεελα!
Lestat έγραψε:
16 Μαρ 2020, 00:49
Και προφανως για να μην ξεκινησει κοντρα, ειπαν οτι πολλες χωρες αργουν να διασταυρωσουν τα επιδημιολογικα στοιχεια.
Αυτή θα είναι η επίσημη δικαιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 16 Μαρ 2020, 03:56

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
15 Μαρ 2020, 12:59
Η Γερμανια απο το 1945 εως και σημερα δηλαδη τα τελευταια 75 χρονια ειναι η φιλικοτερη χωρα προς την Ελλαδα σε ολοκληρο τον πλανητη
για την ακρίβεια, από το β΄ εξάμηνο του 1945

πιο πριν είχε κάτι άλλα στο μυαλό της
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Μαρ 2020, 20:50

Άσε που μάλλον οι Γερμανοί κρύβονται πίσω από τον κορονοιό. Τι νομίζεις ότι κάνουν οι απόγονοι του Μένγκελε όλη μέρα...

Βελανιδοφάγος Ούννος
Phorum.gr user: Βελανιδοφάγος Ούννος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βελανιδοφάγος Ούννος » 16 Μαρ 2020, 22:09

Τι "μάλλον". Οπότε προφανώς έχουν και το αντίδοτο - να τη η εξήγηση για τους αριθμούς τους. :p060:

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 17 Μαρ 2020, 11:47

Διαβαζω τα στατιστικα που δίνουν καποιες χωρες και γελαω

Ρωσια κανενας νεκρος
Ουκρανια επισης
Ινδια επισης
Πακισταν ενας
Αυστραλια κανενας
Στη δε γερμανια απο τους 12 νεκρους οι 8 αναστηθηκαν

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Μαρ 2020, 12:59

Μετά τα όσα μέτρα έχουν ληφθεί, για περιορισμούς κατ' οίκον, συλλήψεις, εξόδους από το σπίτι με δικαιολογητικά, πόσο πια δύσκολο είναι να πιστέψει κανείς ότι σε κάποιες χώρες (ονόματα δεν λέμε) οι κυβερνήσεις έδωσαν εντολή να καθυστερήσει η ανακοίνωση των νεκρών για λόγους αποφυγής πανικού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Μαρ 2020, 16:05

Ο Πρόεδρος της Ινδονησίας παραδέχεται απόκρυψη, αφού αρρωσταίνει υπουργός του.

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/0 ... us-spread/
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 17 Μαρ 2020, 22:42

Απ ότι μου είπε συγγενικο μου πρόσωπο που τυγχάνει να εργαζεται ως χειρουργος στη Γερμανία και που το μετατρεψαν σε παθολόγο, εφαρμοζεται το μοντέλο Τζόνσον, να κολλήσουν όλοι για απόκτηση ανοσίας αγέλης, αλλά παίρνονται φαινομενικά μέτρα τάχατες να περιοριστεί η εξάπλωση. Οι γιατροί δεν κάνουν το τεστ σε μη ανηκοντες σε ευπαθείς ομάδες για να μην επιβαρύνουν το κόστος τα ασφαλιστικά ταμεία. Για νεκρούς δεν ξέρω, αλλά λογικά πρέπει να είναι εκατοντάδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Βελανιδοφάγος Ούννος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βελανιδοφάγος Ούννος » 18 Μαρ 2020, 08:51

Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:42
Απ ότι μου είπε συγγενικο μου πρόσωπο που τυγχάνει να εργαζεται ως χειρουργος στη Γερμανία και που το μετατρεψαν σε παθολόγο, εφαρμοζεται το μοντέλο Τζόνσον, να κολλήσουν όλοι για απόκτηση ανοσίας αγέλης, αλλά παίρνονται φαινομενικά μέτρα τάχατες να περιοριστεί η εξάπλωση. Οι γιατροί δεν κάνουν το τεστ σε μη ανηκοντες σε ευπαθείς ομάδες για να μην επιβαρύνουν το κόστος τα ασφαλιστικά ταμεία. Για νεκρούς δεν ξέρω, αλλά λογικά πρέπει να είναι εκατοντάδες.
#phorumara
H Merkel έχει δηλώσει δημοσίως αυτό που λένε οι επιδημιολόγοι, ότι από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανοσία, εμβόλιο και φάρμακο, πιθανότατα ο ιός θα μεταδοθεί στο 70% του πληθυσμού κι ότι σκοπός είναι να να καθυστερήσει αυτό όσο γίνεται, για να αντέξει το σύστημα υγείας. Κλείνουν τα σχολεία, τα εργοστάσια των αυτοκινητοβιομηχανιών κλπ - τάχατες, φαινομενικά. :smt033
Αν δεν έκαναν το τεστ σε σε μη ανηκοντες σε ευπαθείς ομάδες, θα εμφάνιζαν πολύ υψηλότερη θνησιμότητα, διότι απλούστατα θα έμεναν εκτός πολλοί νέοι, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους επιβιώνουν.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 18 Μαρ 2020, 09:22

Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε:
18 Μαρ 2020, 08:51
Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:42
#phorumara
H Merkel έχει δηλώσει δημοσίως αυτό που λένε οι επιδημιολόγοι, ότι από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανοσία, εμβόλιο και φάρμακο, πιθανότατα ο ιός θα μεταδοθεί στο 70% του πληθυσμού κι ότι σκοπός είναι να να καθυστερήσει αυτό όσο γίνεται, για να αντέξει το σύστημα υγείας. Κλείνουν τα σχολεία, τα εργοστάσια των αυτοκινητοβιομηχανιών κλπ - τάχατες, φαινομενικά. :smt033
Αν δεν έκαναν το τεστ σε σε μη ανηκοντες σε ευπαθείς ομάδες, θα εμφάνιζαν πολύ υψηλότερη θνησιμότητα, διότι απλούστατα θα έμεναν εκτός πολλοί νέοι, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφεία τους επιβιώνουν.
Γράφω ελπίζοντας πως οποίος διαβάζει θα μπορεί να διακρίνει τις εννοιολογικες διαφορές των λέξεων. :lol: Περιορισμός εξαπλωσης δεν γινεται με αυτά τα μέτρα, αλλά επιβράδυνση εξαπλωσης. Απλά μεταφέρω το τι γίνεται στα νοσοκομεία στη Γερμανία (όπου μεταφέρουν πχ υπόπτους σε σταθμούς και σουλατσαρουν στους διαδρόμους προτού βγει το αποτέλεσμα του τεστ) για την οποία κατάσταση για τα νοσοκομεία στη Γερμανία πρέπει να έχεις τόση γνώση, όση έχω εγώ για το τι γίνεται στο διοικητήριο της Μοσσαντ. Τι φταίω εγω; Ας μην έβαζαν τόσους ξένους οι Γερμανοί στο ανώτερο, άρειο σύστημα υγειας τους, να μην τους το έκαναν μπουρδελο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Βελανιδοφάγος Ούννος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βελανιδοφάγος Ούννος » 18 Μαρ 2020, 09:28

Ελληνικά σου τα γράφω, Ζενίθεδρε. "Να καθυστερήσει"= επιβράδυνση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών