μενσιον killthemallKauldron έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:09Κανείς δεν είναι "αντιεμβολιαστής", απλά δε θέλουμε τα συγκεκριμένα εμβόλια για όλο τον κόσμο χύμα.
Οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στις ομάδες υψηλού κινδύνου, οχι σε όλους για να πουλήσουν εμβόλια.
«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
nik_killthemallFluffy έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:20μενσιον killthemall
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω προχθες τον ειδα για πρωτη φορα και ελεγε να κανουν το εμβολιο οι ευπαθεις ομαδες ,επισης ειναι ο μονος ελληνας που ακουσα να μιλαει για ην διαδικασια εμβολιασμου (οτι πρεπει να γινεται με αναροφηση )Scouser έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:17Μόνο που ούτε ο Κουβελας ούτε ο Ιωαννίδης είχαν πει ποτέ ότι είναι κατά των εμβολιασμών γενικως και αοριστως.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:53Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:03Στο σημείο αυτό να σου πω ότι:
Παντού στον πλανήτη υπάρχει ιός
Παντού υπήρχαν lockdown και περιορισμοί
Παντού κάνουν εμβόλια
Και τέλος
Παντού υπάρχουν οι ψεκ όπως εσείς

Ακόμη ασχολούνται με γραφικούς τύπου Κούβελα.
- nik_killthemall
Η πλάκα είναι πως τον Φεβ του 2020 ψηφιστηκε νομος που διατυπωνε αναλυτικα ολο το νομοθετικο πλαισιο για υποχρεωτικο στοχευμενο εμβολιασμο σε συγκεκριμενες ομαδες υψηλου κινδυνου μετά από εισήγηση και γνωμοδοτηση του υγειονομικου φορεα της χωρας, φωτογραφιζοντας ξεκαθαρα τους ηλικιωμενους και τους ευπαθεις που κατεδαφιζαν συστηματα υγειας.Kauldron έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:21nik_killthemall
Ο νόμος έγινε λαβαρο στους αντιβαξ τοτε οτι αυτο ισοδυναμει με καθολικο εμβολιασμο βρεφων, εμβρυων, σατανιστικες τελετες κλπ ...
Ο νόμος εν τελει ξεχαστηκε εντελως, εμεινε στο ραφι σαν μην υπηρξε ποτε, μαζι με αυτον θαφτηκε και το γεγονος πως οι ομαδες υψηλου κινδυνου ειναι οι ηλικιωμενοι, και κυβερνηση μαζι με τον οχλο ηλιθιων επιδοθηκαν σε 150ευρα, εκπτωτικα κουπονια, νεοι γεροι παιδια σκυλια γατια δεντρα, ειμαστε ολοι το ιδιο απεναντι στον κορονοϊο και τον θεον και εμβολιαζομαστε ολοι ισοτιμα, εκβιασμοι με τεστ, εκβιασμοι για κλειστους χωρους, οι 30αρηδες επαψαν να πλακωνονται για γαυρο - βαζελο κι αρχισαν να πλακωνονται για εμβολια, κλπ
Κατουρα θεατρο χεσε παρασταση
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Aπό το βίντεο που ήταν συνομιλητής με τον πατέρα Αντώνιο στη Θεσσαλονίκη.vagabondo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:20Κοινό του είναι οι φοιτητές στα αμφιθέατρα ιατρικής του ΑΠΘ. Το τι κάνει η Σάρα και Μάρα δεν νομίζω να τον απασχολεί και τόσο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:03Μα δεν έχει χαλάσει η εικόνα του στους ανεμβολίαστους.vagabondo έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 19:39
Ένας νάρκισσος δεν θέλει να χαλάει την εικόνα του, άρα ή δεν είναι νάρκισσος ή είναι χαζός και δεν αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται.
Αλλά ούτε και τους έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι συνομήλικοι του και λοιποί ημιμεσήλικες να εμβολιασθούν.
Όπερ σημαίνει ότι μια μεγάλη κατηγορία από το κοινό του, τον γράφει.
Εσύ από που έβγαλες συμπεράσματα για το κοινό του;
Αναφορικά δε με τους φοιτητές, τα ποσοστά Σεπτέμβριου και Οκτώβριου ήταν αυτά:
Κορωνοϊός - ΕΚΠΑ: Ρεκόρ εμβολιασμένων φοιτητών στην Ιατρική Σχολή
https://www.cnn.gr/ellada/story/283105/ ... riki-sxoli
«Πρωταθλητές» των εμβολιασμών οι καθηγητές των ΑΕΙ
https://www.kathimerini.gr/society/5615 ... s-ton-aei/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ρεκόρ είναι λόγω υποχρέωσης από το ναζιστικό κράτος, όχι από ελεύθερη επιλογή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:39Aπό το βίντεο που ήταν συνομιλητής με τον πατέρα Αντώνιο στη Θεσσαλονίκη.
Αναφορικά δε με τους φοιτητές, τα ποσοστά Σεπτέμβριου και Οκτώβριου ήταν αυτά:
Κορωνοϊός - ΕΚΠΑ: Ρεκόρ εμβολιασμένων φοιτητών στην Ιατρική Σχολή
https://www.cnn.gr/ellada/story/283105/ ... riki-sxoli
«Πρωταθλητές» των εμβολιασμών οι καθηγητές των ΑΕΙ
https://www.kathimerini.gr/society/5615 ... s-ton-aei/
Εμβολιάζονταν τα προηγούμενα χρόνια οι φοιτητές για τον ιό της γρίπης, ώστε να προστατέψουν τις ευάλωτες ομάδες και τους ανοσοκατασταλμένους;
Επίσης, άλλο πράγμα το κοινό και άλλο πράμα οι οπαδοί. Τον Κούβελα δεν τον ενδιαφέρει να φτιάξει οπαδούς, πάει στην δουλεία του, παίρνει τον μισθό του και λέει αυτά που πιστεύει ότι είναι επιστημονικώς ορθά.
Είδες το βίντεο; Στο τελευταίο λεπτό λέει αυτά.
Αναφέρθηκε και στον μύθο του Αισώπου με την αλεπού, λέτε να διαβάζει πχώρουμ;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Eγω εχω αρχισει να βλεπω βιντεακια αυτου του Καμπελ του Πατησιωτη.Ιβερμεκτιν περικαρδιτιδες και τα μυαλα στα καγκελα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο συνειρμός αναφορικά με τις όμορφες ουρές ήταν δικός σου ή του Κούβελα;vagabondo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 22:20
Αναφέρθηκε και στον μύθο του Αισώπου με την αλεπού, λέτε να διαβάζει πχώρουμ;![]()
Ενιγουέι, ως κόνσεπτ το να γίνει μια κάθετη παραγωγή από ουρέλαιο με ιχώρ, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Θα το πουλάμε πακέτο με το λάδι από τις αρχαίες ελιές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάλι λάθος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο συνειρμός ήταν δικός μου, όταν έγραψα εκείνο το μήνυμα. Για του Κούβελα, δεν ξέρω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 22:45Ο συνειρμός αναφορικά με τις όμορφες ουρές ήταν δικός σου ή του Κούβελα;vagabondo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 22:20
Αναφέρθηκε και στον μύθο του Αισώπου με την αλεπού, λέτε να διαβάζει πχώρουμ;![]()
Ενιγουέι, ως κόνσεπτ το να γίνει μια κάθετη παραγωγή από ουρέλαιο με ιχώρ, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Θα το πουλάμε πακέτο με το λάδι από τις αρχαίες ελιές.

Occasio facit furem
""Δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για το 99% του πληθυσμού και ιδιαίτερα εσάς που μου κάνετε like. Για την πάρτη μου πάντως ήμουν υπέρ".
δηλαδή ρε μαλάκες δε ντρέπεστε να σας δουλεύουν έτσι; Πραγματικά δεν αισθάνεστε λίγο ηλίθιοι;
δηλαδή ρε μαλάκες δε ντρέπεστε να σας δουλεύουν έτσι; Πραγματικά δεν αισθάνεστε λίγο ηλίθιοι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Μαρ 2025, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρυ σκανδαλο. Μελετη Ολλανδων- Θεσσαλια 4 ΔΙΣ.- Ελληνικη μελετη 2 ΔΙΣ
από Alex Amsterdam » 15 Μαρ 2024, 16:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόρισμα-καταπέλτης για το Λιμενικό
από Frappezitis » 05 Φεβ 2024, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-