Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.
«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Σαν τον Πετράκο που το παιζε "αντίσταση" και τώρα λεει πως δεν ειναι αντιεμβολιαστής και θα τραγουδήσει σε κέντρο διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους.
https://www.fda.gov/news-events/press-a ... opulationsΑρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:27Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.
Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.
Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.
.
FDA Authorizes Booster Dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for Certain Populations
Ο Κούβελας και ο Ιωαννίδης δεν είναι βλάκες να μην εμβολιαστούν.Ξερουν πολύ καλά να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τον covid.
Τα υπόλοιπα είναι σανός που ταιζουν αφελείς συνομωσιολογους αντιεμβολιαστες.
-
Εγώ ξέρω και φίλους φανατικούς του μπαροουζ που βαρέθηκαν την πεζή καθημερινότητά και θέλουν λίγη δυστοπια από τα βιβλία του. Δεν είναι όλοι γραφικοί χριστιανοψεκες, λίγο σεβασμό.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:53Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αυτό όμως είναι άλλο θέμα. Εχει να κάνει με τη δημιουργία της πανδημίας και τη σκοπιμότητα που υπάρχει πίσω από αυτή. Δεν έχει να κάνει με τα εμβόλια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 10:37Εγώ ξέρω και φίλους φανατικούς του μπαροουζ που βαρέθηκαν την πεζή καθημερινότητά και θέλουν λίγη δυστοπια από τα βιβλία του. Δεν είναι όλοι γραφικοί χριστιανοψεκες, λίγο σεβασμό.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:53Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
καλά και ο μπάροουζ από την πανδημία του 68 προφανώς θα εμπνεύστηκε το αποσπασμα.αλλα που να ξερε πως δεν θα ήταν συνομωσια της εξουσίας να τον αφήσει ανεξέλεγκτο, αλλά αίτημα κινημάτων από τα κάτω. Ε. Αυτό ούτε το δικό του άρρωστα ιδιοφυές μυαλό δεν μπόρεσε να σκεφτεί.AlienWay έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:56Αυτό όμως είναι άλλο θέμα. Εχει να κάνει με τη δημιουργία της πανδημίας και τη σκοπιμότητα που υπάρχει πίσω από αυτή. Δεν έχει να κάνει με τα εμβόλια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 10:37Εγώ ξέρω και φίλους φανατικούς του μπαροουζ που βαρέθηκαν την πεζή καθημερινότητά και θέλουν λίγη δυστοπια από τα βιβλία του. Δεν είναι όλοι γραφικοί χριστιανοψεκες, λίγο σεβασμό.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:53
Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
stavmanr έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 09:04https://www.fda.gov/news-events/press-a ... opulationsΑρίστος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:27Η φυσιολογικη ερωτηση που θα επρεπε να κανει καποιος ειναι αν υπαρχει διαθεσιμη μελετη για την 3η δοση.
Αυτο αφορα εσας που θελετε να εμβολιαστειτε ενα τρις φορες περισσοτερο απο το τι κανει ο Κουβελας.
Αλλα για καποιο λογο δισταζετε να κανετε την ερωτηση η να κανετε σερτς στο γκουγκλ.
.
FDA Authorizes Booster Dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for Certain Populations
65 χρονων και ανω ΜΟΝΟ. Και μετα απο θυελλωδη συνεδριαση που υπηρχαν αντιρρησεις ακομη και για την εγκριση σε ηλικιωμενους.
.
Ένας νάρκισσος δεν θέλει να χαλάει την εικόνα του, άρα ή δεν είναι νάρκισσος ή είναι χαζός και δεν αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:48Ειδικά ο Κουβελας νομίζω πως παρασύρθηκε από τον ναρκισσισμό του σε σημείο που ξεφτιλιζεται ως ξοανο των απανταχού ψεκ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τότε ήταν καλός ο Κούβελας και "τον παίζανε" 

Occasio facit furem
Occasio facit furem
Μα δεν έχει χαλάσει η εικόνα του στους ανεμβολίαστους.vagabondo έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 19:39Ένας νάρκισσος δεν θέλει να χαλάει την εικόνα του, άρα ή δεν είναι νάρκισσος ή είναι χαζός και δεν αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:48Ειδικά ο Κουβελας νομίζω πως παρασύρθηκε από τον ναρκισσισμό του σε σημείο που ξεφτιλιζεται ως ξοανο των απανταχού ψεκ.
Αλλά ούτε και τους έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι συνομήλικοι του και λοιποί ημιμεσήλικες να εμβολιασθούν.
Όπερ σημαίνει ότι μια μεγάλη κατηγορία από το κοινό του, τον γράφει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανείς δεν είναι "αντιεμβολιαστής", απλά δε θέλουμε τα συγκεκριμένα εμβόλια για όλο τον κόσμο χύμα.
Οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στις ομάδες υψηλού κινδύνου, οχι σε όλους για να πουλήσουν εμβόλια.
Μόνο που ούτε ο Κουβελας ούτε ο Ιωαννίδης είχαν πει ποτέ ότι είναι κατά των εμβολιασμών γενικως και αοριστως.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:53Ή να του λειπουν οι σχετικες κοινωνιολογικες γνωσεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι ηγετικες μορφες μιας σεχτας να χεζουν και να κατουρουν τις αρχες της (ή ακομα και να μην αποδεχονται τον ρολο τους και παρ'ολα αυτα η σεχτα να τους χρησιμοποιει, βλεπε Χαϊλε Σελασιε που ποτε στη ζωη του δεν ηθελε να ειναι ο Τζα Ρασταφαρι και δηλωνε εμφατικα οτι δεν ειναι), αλλα οι οπαδοι δεν εντασσονται ποτε σε μια σεχτα λογω της μεγαλης τους ικανοτητας να απορριπτουν λογικες αντιφασεις, εντασσονται λογω της πιστης που τους επιτρεπει να προσπερνουν ακομα και τις πιο κραυγαλεες. Αν το ιερο προσωπο του αντιεμβολιασμου εχει κανει το εμβολιο αυτο ειναι μια ακομα δοκιμασια της πιστης, στην οποια η σωστη απαντηση ειναι να γινεις ακομα πιο φανατικος αντιεμβολιαστης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Κοινό του είναι οι φοιτητές στα αμφιθέατρα ιατρικής του ΑΠΘ. Το τι κάνει η Σάρα και Μάρα δεν νομίζω να τον απασχολεί και τόσο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 21:03Μα δεν έχει χαλάσει η εικόνα του στους ανεμβολίαστους.vagabondo έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 19:39Ένας νάρκισσος δεν θέλει να χαλάει την εικόνα του, άρα ή δεν είναι νάρκισσος ή είναι χαζός και δεν αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 08:48Ειδικά ο Κουβελας νομίζω πως παρασύρθηκε από τον ναρκισσισμό του σε σημείο που ξεφτιλιζεται ως ξοανο των απανταχού ψεκ.
Αλλά ούτε και τους έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι συνομήλικοι του και λοιποί ημιμεσήλικες να εμβολιασθούν.
Όπερ σημαίνει ότι μια μεγάλη κατηγορία από το κοινό του, τον γράφει.
Εσύ από που έβγαλες συμπεράσματα για το κοινό του;
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Μαρ 2025, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρυ σκανδαλο. Μελετη Ολλανδων- Θεσσαλια 4 ΔΙΣ.- Ελληνικη μελετη 2 ΔΙΣ
από Alex Amsterdam » 15 Μαρ 2024, 16:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόρισμα-καταπέλτης για το Λιμενικό
από Frappezitis » 05 Φεβ 2024, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-