Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 24 Ιαν 2021, 15:26
Ένας φίλος που ήταν Αγγλία πριν λίγα χρόνια πήγε το λαπ του σε έναν αγγλοινδό ή κάτι τέτοιο και του πήρε 50 λιρόνια για να του περάσει ubuntu mint, ούτε μισή ώρα δλειά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 15:42
sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 15:26
Ένας φίλος που ήταν Αγγλία πριν λίγα χρόνια πήγε το λαπ του σε έναν αγγλοινδό ή κάτι τέτοιο και του πήρε 50 λιρόνια για να του περάσει ubuntu mint, ούτε μισή ώρα δλειά.

Αν θέλει, πες του, μπορώ να του περάσω χαρτάκι με το ονοματεπώνυμό του στο θυροτηλέφωνο για 40...
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 24 Ιαν 2021, 16:30
Το να περάσεις λινουξ δεν είναι τίποτα , όταν θες να δουλέψει το τάδε μόνιτορ έτσι με την τάδε κάρτα και το τάδε κόλπο αρχίζει το σόου

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 16:36
enterprise-psi έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:30
Το να περάσεις λινουξ δεν είναι τίποτα , όταν θες να δουλέψει το τάδε μόνιτορ έτσι με την τάδε κάρτα και το τάδε κόλπο αρχίζει το σόου

Η συνέντευξη που προηγείται για να αναλάβεις τη δουλειά έχει ως εξής:
- Ποια κάρτα γραφικών έχεις;
- AMD μπλα μπλα
- Καλή τύχη.
Επόμενος:
- Νομίζω nvidia.
- 40 ευρώ για το πέρασμα των linux και 3 ευρώ για κάθε γραμμή κώδικα που θα χρειαστεί να περάσω μετά.
Και φεύγεις εκατομμυριούχος.
-
sys3x
από sys3x » 24 Ιαν 2021, 16:48
stavmanr έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:36
enterprise-psi έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:30

Η συνέντευξη που προηγείται για να αναλάβεις τη δουλειά έχει ως εξής:
- AMD μπλα μπλα
- Καλή τύχη.
Επόμενος:
- Νομίζω nvidia.
- 40 ευρώ για το πέρασμα των linux και 3 ευρώ για κάθε γραμμή κώδικα που θα χρειαστεί να περάσω μετά.
Και φεύγεις εκατομμυριούχος.
Οι AMD και οι ενσωματωμένες στην cpu της Intel δουλεύουν out of the box μιά χαρά, οι nvidea, γουέλ, τουλάχιστον έχει τους νουβό.
2021, χελλόοου.
.
-
1451
- Phorum.gr user: Nikos1451
από 1451 » 24 Ιαν 2021, 16:55
Από ότι ξέρω, μόνο περιοδικά που αφορούν το gaming έχουν επιβιώσει, ένα είναι το Game Informer κι ένα άλλο το Famitsu. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορείς να τα αγοράσεις εκτός των χωρών παραγωγής τους(ΗΠΑ και Ιαπωνία αντίστοιχα).
-
lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
από lonelyrider » 24 Ιαν 2021, 16:57
Θυμάμαι δεκαετία 90s και 00s διάβαζα τo RAM. Τι μου θύμισες.
Πάντως μέχρι πριν κάνα δυό χρόνια διάβαζα το PC Magazine. Κράτησα και το τελευταίο τεύχος του μιας και διακόπηκε η κυκλοφορία του.
Από τότε στα περίπτερα δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποιο περιοδικό για αμιγώς θέματα πληροφορικής. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πχωρουμίτες.
Κακώς βέβαια ολόκληρη Ελλάδα και να μην εκδίδεται σε hard copy ένα περιοδικο πληροφορικής.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 24 Ιαν 2021, 17:00
PC Master - με αυτά μεγαλώσαμε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
sys3x
από sys3x » 24 Ιαν 2021, 17:22
Yochanan έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 17:00
PC Master - με αυτά μεγαλώσαμε
Κουπιότερ για όλους.

.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 24 Ιαν 2021, 18:13
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 25 Ιαν 2021, 02:04
sys3x έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 14:12
Puma έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 13:50
Pixel, User, PC Master... ωραία τα περιοδικά εκείνης της εποχής. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.
Τι σου έλειψε μωρέ, να διαβάζεις το αδερφίστικο κλάμα του σύγχρονου κλαρινογαμπρού της ελληνικής Δία-νόησης;

Και μεις κράζαμε τα μακ αλλά για τους σωστούς λόγους, αλλά τα μακ, όχι τα νέξτστεπ κι ότι φέρανε μετά.

Σωστά, πρέπει να σταματήσετε να είστε αδερφάρες και να διαβάσετε ένα σοβαρό zine σαν το PoC||GTFO.
Ενδεικτικά ένα από τα καλύτερα τους τεύχη.
https://www.alchemistowl.org/pocorgtfo/pocorgtfo16.pdf
Όπου το PDF είναι shell script που τρέχει embedded python webserver που σερβίρει έναν Scala-based javascript compiler με έναν HTML5 Hex Viewer. Και που μπορεί ο sys3x να τρέξει με
και να το κάνει access στο
http://localhost:8080
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
sys3x
από sys3x » 25 Ιαν 2021, 12:40
klg έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 02:04
Pixel, User, PC Master... ωραία τα περιοδικά εκείνης της εποχής. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.
Τι σου έλειψε μωρέ, να διαβάζεις το αδερφίστικο κλάμα του σύγχρονου κλαρινογαμπρού της ελληνικής Δία-νόησης;

Και μεις κράζαμε τα μακ αλλά για τους σωστούς λόγους, αλλά τα μακ, όχι τα νέξτστεπ κι ότι φέρανε μετά.

Σωστά, πρέπει να σταματήσετε να είστε αδερφάρες και να διαβάσετε ένα σοβαρό zine σαν το PoC||GTFO.
Όπου το PDF είναι shell script που τρέχει embedded python webserver που σερβίρει έναν Scala-based javascript compiler με έναν HTML5 Hex Viewer. Και που μπορεί ο sys3x να τρέξει με
Γιατί; γιατί;
.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 25 Ιαν 2021, 16:01
klg έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 02:04

Αυτά είναι φλωριες προτιμώ να πάρω τα βουνά , γυμνός από την μέση και πάνω , εννοείται corpse paint , να κόψω με γροθιές δέντρα , να τα καν πολτό με black metal να τα κάνω χαρτί και να γράψω άρθρα για πισι με μελάνι από αίμα αρκούδων που θα σφάξω με γυμνά χέρια \m/
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.