Περιοδικα για κομπιουτερς
-
Περιοδικα για κομπιουτερς
Ξερετε κανα περιοδικο πληροφορικης - αγγλικο ή ελληνικο - που να ειναι στο στυλ των παλιων καλων Pixel, Computer για ολους κλπ;
Re: Περιοδικα για κομπιουτερς
Pixel, User, PC Master... ωραία τα περιοδικά εκείνης της εποχής. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.
Άσε τα περιοδικά και βάλε Linux.
Το διάβασμα που θα ρίξεις στα Linux δεν συγκρίνεται με ολόκληρη τη βιβλιογραφία όλων αυτών μαζί.
Το διάβασμα που θα ρίξεις στα Linux δεν συγκρίνεται με ολόκληρη τη βιβλιογραφία όλων αυτών μαζί.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πλέον η φάση είναι στο YouTubetalaipwros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 13:48Ξερετε κανα περιοδικο πληροφορικης - αγγλικο ή ελληνικο - που να ειναι στο στυλ των παλιων καλων Pixel, Computer για ολους κλπ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
... σε φόρα και γενικά στα ίντερνέτςenterprise-psi έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 14:05Πλέον η φάση είναι στο YouTubetalaipwros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 13:48Ξερετε κανα περιοδικο πληροφορικης - αγγλικο ή ελληνικο - που να ειναι στο στυλ των παλιων καλων Pixel, Computer για ολους κλπ;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ήξερα έναν τύπο, προ πολλών ετών, που οπότε έμπαινε σε μπαρ, φώναζε
ΒΑΛΕ ΖΑΠΠΑ ΡΕΕΕΕΕ
δεν ξέρω γιατί μου τον θυμίζεις
Τι σου έλειψε μωρέ, να διαβάζεις το αδερφίστικο κλάμα του σύγχρονου κλαρινογαμπρού της ελληνικής Δία-νόησης;

Και μεις κράζαμε τα μακ αλλά για τους σωστούς λόγους, αλλά τα μακ, όχι τα νέξτστεπ κι ότι φέρανε μετά.

.
.
Τα περιοδικά τα έκλεισε αυτός ο σατανάς που λέγεται Ίντερνετ
Το έχω κάνει αυτό σε μπαρ πάντως, ο Φρανκ ο Ζάππας είναι από τους αγαπημένους μου συνθέτες - τραγουδοποιούς - παραγωγούς.
Στα ίσα σε μιλάω.

.
.
Ζαππα;

Μπα.
Μόνο τραγουδιστές του λαού: Στέλιος, Pink Floyd, Τσιτσάνης, Bob Dylan, Έφη Θώδη.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ελληνικά περιοδικά πληροφορικής δεν υπάρχουν πια.talaipwros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 13:48Ξερετε κανα περιοδικο πληροφορικης - αγγλικο ή ελληνικο - που να ειναι στο στυλ των παλιων καλων Pixel, Computer για ολους κλπ;
Εγώ διαβάζω PC Pro που είναι κοντά σε αυτό που θες και τα Custom PC και Maximum PC που είναι πιο geeky. Διάβαζα και το Computer Shopper που μου άρεσε πολύ αλλά έκλεισε το Δεκέμβρη. Τέλος, το What HiFi, πιο εξειδικευμένο για ήχο.
Μπορείς να τα δεις εύκολα online σαν PDFs για να δεις αν σου αρέσουν και να τα αγοράσεις μετά.
Το Computer Shopper το Βρετανικό με καλύπτει εμένανε.talaipwros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 13:48Ξερετε κανα περιοδικο πληροφορικης - αγγλικο ή ελληνικο - που να ειναι στο στυλ των παλιων καλων Pixel, Computer για ολους κλπ;
-
Δες και κατι χρησιμο να μην χρυσοπληρωνεις τους ατζαμηδες Αγγλους μαστορους και ασε τα γκομπιουτερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδικά φυσικής ή γενικά επιστημονικά.
από Antares » 28 Αύγ 2023, 16:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-