BWGT Forumvision #11
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: BWGT Forumvision #11
Όλο αποχωρήσεις βλέπω...γιατί έτσι βρε παιδιά;;
To scare myself with my own desert places.
Πού να είχαν ακούσει και τα τραγούδια δηλαδή 
Δεν πειράζει, love will find a way

Δεν πειράζει, love will find a way

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Misty_Blue
Μα γιατί..

Είχαν μπει ωραία κομμάτια στο παιχνίδι που ανέβαζες εδώ..

Είχαν μπει ωραία κομμάτια στο παιχνίδι που ανέβαζες εδώ..

To scare myself with my own desert places.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Μέχρι τώρα μόνο jimmy και μένα βλέπω να έχουμε βάλει, γιατί έτσι βρε ρεμπεσκέδες αφερέγγυοι τύποι?
(εγώ έβαλα και τα 12 τραγουδάκια μου, θα ματώσουν τα αυτιά σας - πλάκα κάνω, έκανα κράτει, μόνο 1 μέταλ ανά 3 φλωροτράγουδα, s'all good)
(εγώ έβαλα και τα 12 τραγουδάκια μου, θα ματώσουν τα αυτιά σας - πλάκα κάνω, έκανα κράτει, μόνο 1 μέταλ ανά 3 φλωροτράγουδα, s'all good)
Γεια χαρά σε όλους. Είχα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι στο insomnia και γράφτηκα για να παίξω και εδώ.
Χμ... Ας πούμε συμπληρώνουμε τα κουτάκια με όνομα καλλιτέχνη, τραγούδι και λινκ.
Μετά; Πώς καταγράφεται;

Μετά; Πώς καταγράφεται;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σώνεται αυτόματα. Όταν γράφεις κάτι, θα αρχίσει να αναβοσβήνει η δισκέτα. Όταν σταματήσει να αναβοσβήνει, πάει να πει ότι έχει σωθεί. Αν έχει πρόβλημα η σύνδεση ίντερνετ ή ο server, η δισκέτα θα συνεχίζει να αναβοσβήνει οπότε δεν έχει σωθεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Νομίζω ανέβασα κι εγώ.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
απαγορεύεται κάποιος να συμμετέχει αν δεν παραδεχτεί πρώτα ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
- NovaLacertae
Επιβεβαιώνω, ALI, JIM, MAS, έγιναν μπλε, οι τρεις πρώτοι παίκτες, με τη σειρα το παμε δηλαδή 
Τι έγινε βρε παιδιά, δύο αποχωρήσεις πριν ξεκινήσει το παιχνίδι; μην απογοητεύεστε δεν ειναι τιποτα δύσκολο, σε 2-3 γύρους θα έχετε προσαρμοστεί πλήρως.
Τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί με τις συμμετοχές μεσα στις επόμενες μέρες και αν χρειαστεί μπορεί να καλέσουμε και εφεδρείες

Τι έγινε βρε παιδιά, δύο αποχωρήσεις πριν ξεκινήσει το παιχνίδι; μην απογοητεύεστε δεν ειναι τιποτα δύσκολο, σε 2-3 γύρους θα έχετε προσαρμοστεί πλήρως.
Τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί με τις συμμετοχές μεσα στις επόμενες μέρες και αν χρειαστεί μπορεί να καλέσουμε και εφεδρείες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 18 Οκτ 2024, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ με το ένα πόδι έξω ήμουν να φύγω, αλλά λέω δεν...ται ;NovaLacertae έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:32Επιβεβαιώνω, ALI, JIM, MAS, έγιναν μπλε, οι τρεις πρώτοι παίκτες, με τη σειρα το παμε δηλαδή
Τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί με τις συμμετοχές μεσα στις επόμενες μέρες και αν χρειαστεί μπορεί νσα καλέσουμε και εφεδρείες

Τι εννοείς "εφεδρείες";

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- NovaLacertae
Εφεδρείες εννοώ να καλέσουμε γνωστούς που έχουν παίξει παιχνίδια σε άλλα φόρουμ και δεν είναι μέλη εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 18 Οκτ 2024, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ρε συ ?
Τους καταλαβαίνω ...

Θα προσπαθήσω να βρω μια δωδεκάδα
Νομίζω μετά από αυτά τα 12 θα ψηφιστω για αποχώρηση

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NovaLacertae
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Casp
19 Οκτ 2024, 21:42