BWGT Forumvision #11

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: BWGT Forumvision #11

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 18 Οκτ 2024, 02:24

Ok, βάζουμε τα πάντα. Καλό είναι να μην υπάρχει περιορισμός. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πόσους θα επηρεάσεις με το τραγούδι σου.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 18 Οκτ 2024, 02:25

micmic δεν έχει ξεκινήσει ο 1ος γύρος έτσι; :o

Αυτά τα τραγούδια που βλέπω ήδη βαθμολογημένα (πότε προλάβατε ρε κερατάδες;) γράφουν όλα G01R01.. fuck

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 18 Οκτ 2024, 02:36

9 τραγούδια έχουν σταλεί μέχρι τώρα βλέπω. Οι τίτλοι φαντάζομαι θα φανερωθούν όταν ξεκινήσουμε και συμπληρωθεί 12άδα?

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 18 Οκτ 2024, 02:58

Jimmy81 έγραψε:
18 Οκτ 2024, 02:36
9 τραγούδια έχουν σταλεί μέχρι τώρα βλέπω. Οι τίτλοι φαντάζομαι θα φανερωθούν όταν ξεκινήσουμε και συμπληρωθεί 12άδα?
Ναι θα περιμένω για επιβεβαίωση, αλλιώς θα βάλω μια μαλακία σαν πρώτο τραγούδι, αν χάθηκε ο γύρος!

Ούτως ή άλλως, έχω γράψει 55 τραγουδια κάτω όπως μου έρχονταν στο μυαλό χθες (μερακλώθηκα)

edit: Ωχ κατάλαβα, στο τετράγωνο θα φανερωθούν τα τραγούδια (ή θα είναι το βιντεοκουτί εκεί, που λέει). Άρα δεν πρέπει να έχει ξεκινήσει, ωραία.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Οκτ 2024, 07:27

masterridley έγραψε:
18 Οκτ 2024, 02:25
micmic δεν έχει ξεκινήσει ο 1ος γύρος έτσι; :o

Αυτά τα τραγούδια που βλέπω ήδη βαθμολογημένα (πότε προλάβατε ρε κερατάδες;) γράφουν όλα G01R01.. fuck
Όχι, τίποτα δεν έχει ξεκινήσει. Αυτά τα άφησα εκεί από κάποιο άλλο παιχνίδι απλά για να δείτε πώς θα είναι η λίστα των τραγουδιών που ήδη έχουν παίξει. Πριν ξεκινήσουμε θα τα σβήσω. Κάθε φορά που θα τελειώνει ένας γύρος, τα τραγούδια του θα μπαίνουν σε αυτη τη λίστα ώστε οι παίκτες να ξέρουν τί έχει σταλεί πριν, ακόμα και σε προηγούμενα παιχνίδια στο ίδιο φόρουμ. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι σ'αυτό το παιχνίδι θα έχουμε 12 παίκτες, στο τέλος του παιχνιδιού η λίστα θα έχει 12 γύροι χ 12 παίκτες = 144 τραγούδια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Οκτ 2024, 08:43

Κάπως έτσι θα φαίνεται όταν ξεκινήσει το παιχνίδι:

Εικόνα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Οκτ 2024, 08:52

Εντωμεταξύ στη σελίδα σας (εκεί που γράφει "Έστειλαν") το χρώμα του JIM έχει αλλάξει σε μπλε. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη βάλει στην εφαρμογή τραγούδι για τον επόμενο γύρο.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 18 Οκτ 2024, 09:24

micmic έγραψε:
18 Οκτ 2024, 08:43
Κάπως έτσι θα φαίνεται όταν ξεκινήσει το παιχνίδι:

Εικόνα
Πόσο πρόσφατη είναι η σελίδα που ανάρτησες;
Ρωτάω γιατί παρατηρώ πως γενικά έχουν μπει "νορμάλ" τραγουδάκια, γνωστά, βατά κατά κάποιον τρόπο. :D
Δεν περιμένω να γίνει το ίδιο και με τους συμπαίκτες μου από εδώ. :003:

και...

Πόσοι είμαστε τελικά οι συμμετέχοντες;
Αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να συμπληρωθεί τουλάχιστον ο ελάχιστος αριθμός 12; (πες ναι). :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Οκτ 2024, 09:59

aLiCat έγραψε:
18 Οκτ 2024, 09:24
Πόσο πρόσφατη είναι η σελίδα που ανάρτησες;
Ρωτάω γιατί παρατηρώ πως γενικά έχουν μπει "νορμάλ" τραγουδάκια, γνωστά, βατά κατά κάποιον τρόπο. :D
Δεν περιμένω να γίνει το ίδιο και με τους συμπαίκτες μου από εδώ. :003:
Σημερινό screenshot είναι, τώρα παίζουν τον τελευταίο γύρο.

Σχετικά με το τί θα μπαίνει και το τί "πρέπει να μπαίνει" είναι μεγάλη συζήτηση που έχει γίνει πολλές φορές και δεν βγάζει άκρη, οπότε επιτρέπονται όλα και ο καθένας βαθμολογεί όπως γουστάρει :lol: Δηλαδή μπορεί να βάλεις ένα αριστούργημα και ο συμπαίκτης σου να αναγνωρίσει ότι είναι αριστούργημα αλλά να του βάλει μηδέν επειδή δεν θέλει να βλέπει γνωστά κομμάτια στο παιχνίδι και δεν παίζει για να ακούει κομμάτια που έχει ήδη ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. :003: Και φυσικά όλα αυτά αλλάζουν ανάλογα με τη σύνθεση των παικτών, δηλαδή διαφορετικό είναι το "πασίγνωστο" για κάποιον που ακούει ρεμπέτικα, διαφορετικό για κάποιον που ακούει metal, και διαφορετικό για κάποιον που ακούει μπαρόκ καντάτες.
aLiCat έγραψε:
18 Οκτ 2024, 09:24
Πόσοι είμαστε τελικά οι συμμετέχοντες;
Αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να συμπληρωθεί τουλάχιστον ο ελάχιστος αριθμός 12; (πες ναι). :)
Ναι, θα περιμένουμε. Έχω πει και σε 2-3 άλλους, να δούμε αν θα έρθουν τελικά. Πείτε κι εσείς σε κάνα φίλο αν θέλετε. Ακόμα κι αν δεν είναι γραμμένος στο φόρουμ, μπορεί να γραφτεί μόνο για το παιχνίδι.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 18 Οκτ 2024, 10:21

vag_el έγραψε:
17 Οκτ 2024, 20:57
Asto ,άκυρο .Δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο για να καθομαι να ακούω τα τραγούδια .Σρυ
:cry
Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει και για μενα, προς το παρόν δεν έχω χρόνο να καταλάβω τους κανόνες

Αλλά αν το παιχνίδι εξελίσεται αργά θα προσπαθήσω

Δηλαδή αν είμαστε 12 πρέπει να ακούμε 132 τραγούδια κάθε φορά!
?

Και υποθέτω πρέπει να ειναι σχετικά άγνωστα, δεν θα βάζουμε την Φραγκοσυριανή :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Οκτ 2024, 10:27

Μπίστης έγραψε:
18 Οκτ 2024, 10:21
vag_el έγραψε:
17 Οκτ 2024, 20:57
Asto ,άκυρο .Δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο για να καθομαι να ακούω τα τραγούδια .Σρυ
:cry
Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει και για μενα, προς το παρόν δεν έχω χρόνο να καταλάβω τους κανόνες

Αλλά αν το παιχνίδι εξελίσεται αργά θα προσπαθήσω

Δηλαδή αν είμαστε 12 πρέπει να ακούμε 132 τραγούδια κάθε φορά!
?

Και υποθέτω πρέπει να ειναι σχετικά άγνωστα, δεν θα βάζουμε την Φραγκοσυριανή :102:
Αν είναι τελικά 12 παίκτες, πρέπει να ακούς 11 τραγούδια σε διάστημα 7 ημερών. Δεν είναι τίποτα, άλλοι παίζουν 3 παιχνίδια ταυτοχρόνως.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι και καρφωμένος στον καναπέ με κλειστά μάτια ενώ τα ακούς :003: Εκεί που κάνεις μια άλλη δουλειά, βάζεις και τον γύρο να παίζει.

Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin » 18 Οκτ 2024, 11:24

παιδιά το interface του παιχνιδιού είναι πολύ user friendly . δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα . ότι θέμα προκύψει εδώ είμαστε .
Από κει και πέρα ο καθένας βάζει ότι κομμάτι θέλει και ότι τον ευχαριστεί . Ανάλογα με την σύνθεση των παιχτών και τα μουσικά γούστα του καθενός θα πάρει και την αντίστοιχη βαθμολογία . Επίσης σχολιάζουμε όσοι θέλουμε σε κάθε γύρο τα κομμάτια και έχει ενδιαφέρον . Στο προηγούμενο παιχνίδι με κέρδισε ο Μικ με γκολ στις καθυστερήσεις (στον τελευταίο γύρο) αλλά περάσαμε πολύ καλά :003: . Σημασία άλλωστε δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή και να περάσουμε ευχάριστα ακούγοντας ωραίες μουσικές ( εγώ προσωπικά σπάνια βάζω γνωστά κομμάτια )
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 18 Οκτ 2024, 15:29

masterridley έγραψε:
18 Οκτ 2024, 02:21
Jimmy81 έγραψε:
18 Οκτ 2024, 01:48
Φαντάζομαι θα αποφεύγουμε τα πολύ μεγάλης διάρκειας τραγούδια για περισσότερη ευκολία; Όχι ότι με πειράζει κιόλας. :P
Γούστα είναι αυτά ρε συ, αν είναι στο είδος της μουσικής που σ'αρέσει, αντέχεται και μισάωρο. Απ'την άλλη, ξέρεις τα γούστα σου, δεν χρειάζεται να ακούσεις 20 λεπτά τραγούδι αν δεν ανήκει σε είδος που σ'αρέσει :102:

Έτσι μου ρχεται να σε τρολάρω βάζοντας το Change of Seasons σαν πρώτο τραγούδι, αλλά δεν θα το κάνω γιατί θέλω να βάλω σχετικά πιο άγνωστα τραγουδάκια
:romance-hearteyes::hebit:
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 18 Οκτ 2024, 15:34

Ανυπομωνω :)

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 18 Οκτ 2024, 17:38

Δυστυχώς ή ευτυχώς, θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου...
είναι κακή χρονικά περίοδος από πλευράς υποχρεώσεων και τελικά δεν με παίρνει ο χρόνος.

Sorry guys.

Micmic, κλείσε με φίλε pls

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών