Eurovision 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Eurovision 2019
Για να σε παίρνει ο ύπνος ήταν το περσινό. Με το ρακομελίστικο του Αγάθωνα κοροϊδέψαμε τους Ευρωπαίους λέγοντας ότι ο Μπρέγκοβιτς αντιγράφει εμάς και όχι εμείς αυτόν. Εμείς παριστάναμε τους αυθεντικούς, αυτοί παρίσταναν ότι μας πιστεύουν, βγήκαμε έκτοι και όλα πόπα.
έχουν βγάλει και ένα καλό εκπρόσωπο του είδους πάντως οι κόζα, τραγούδι ταξίδιJolly Roger έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:18Για να σε παίρνει ο ύπνος ήταν το περσινό. Με το ρακομελίστικο του Αγάθωνα κοροϊδέψαμε τους Ευρωπαίους λέγοντας ότι ο Μπρέγκοβιτς αντιγράφει εμάς και όχι εμείς αυτόν. Εμείς παριστάναμε τους αυθεντικούς, οι ευρωπαίοι παρίσταναν ότι μας πιστεύουν, βγήκαμε έκτοι και όλα πόπα.

Δε σημαίνει ότι προχώρησαν επειδή άρεσαν ως τραγούδια.vantono έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:16το πρωτο είναι φουλ ζέικο με εσανς ρακομελιάς βέβαια(παρα το οτι δεν ειχαμε σύριζα ακομα τότε) και το αλλο με βαθιά στοιχεία ελ καραμπαμπισμού πανω στις πρώτομνημονιακες φρέσκιες εποχές,αλλά παραδοξως άρεσαν στο κοινό χωρίς να ηταν το θεμα η γλώσσα. Το περσινο δεν ήταν δυνατή συμμετοχή, ήταν αδιαφορη. Ακριβώς σαν τη φετινή. Δεν νομιζω οτι εφταιξε η γλώσσα.
Ως γραφικό καραγκιοζιλίκι το ένα και τίποτε ντιγκιντάγκες ψήφισαν τον γκόμενο της Ράπτη
-
Eγω θεωρω οτι ειναι ωραιο τραγουδι.
Κατα πολυ ανωτερο απο αλλες συμμετοχες μας.
Ισως βεβαια επειδη το ακουω συχνα απο την ΕΡΑ Σπορ να το εχω συνηθισει και να μου φαινεται ωραιο.
Κατα πολυ ανωτερο απο αλλες συμμετοχες μας.
Ισως βεβαια επειδη το ακουω συχνα απο την ΕΡΑ Σπορ να το εχω συνηθισει και να μου φαινεται ωραιο.
- metaxoskolikas
- metaxoskolikas
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πολύ καλό, το έχω ακουσει!enaon έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:21έχουν βγάλει και ένα καλό εκπρόσωπο του είδους πάντως οι κόζα, τραγούδι ταξίδιJolly Roger έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:18Για να σε παίρνει ο ύπνος ήταν το περσινό. Με το ρακομελίστικο του Αγάθωνα κοροϊδέψαμε τους Ευρωπαίους λέγοντας ότι ο Μπρέγκοβιτς αντιγράφει εμάς και όχι εμείς αυτόν. Εμείς παριστάναμε τους αυθεντικούς, οι ευρωπαίοι παρίσταναν ότι μας πιστεύουν, βγήκαμε έκτοι και όλα πόπα.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
οι τζυμπραίοι εντωμεταξύ βάλανε τη συντοπίτισσα του Στάλιν να μιμηθεί το στυλ της συντοπίτισσας του Χότζα μπας και επαναλάβουν την περσινή επιτυχία. Κακή επιλογή. Άπατοι θα πάνε οι μαξουλίνοι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Jolly Roger έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:28οι τζυμπραίοι εντωμεταξύ βάλανε τη συντοπίτισσα του Στάλιν να μιμηθεί το στυλ της συντοπίτισσας του Χότζα μπας και επαναλάβουν την περσινή επιτυχία. Κακή επιλογή. Άπατοι θα πάνε οι μαξουλίνοι.

Δε βλέπω ομοιότητες και δε νομίζω ότι οι Κύπριοι έχουν λόγο στην παρουσίαση. Η Τάμπτα είναι με τον Κασιδόκωστα που έχει την PanikJolly Roger έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:28οι τζυμπραίοι εντωμεταξύ βάλανε τη συντοπίτισσα του Στάλιν να μιμηθεί το στυλ της συντοπίτισσας του Χότζα μπας και επαναλάβουν την περσινή επιτυχία. Κακή επιλογή. Άπατοι θα πάνε οι μαξουλίνοι.
-
Ναι σωστά fake αντιρατσιστή μαξιμούλημίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 11:59women's power που μου θες και αγγλικούρες. Εκεί, μόνο βλάχικα θα μιλάς.

Κι όμως αν διάβαζες τα σχόλια όλοι γούσταραν τη γλώσσα , κι εμένα μου άρεσε το περσινό, απ τα καλύτερα που έχουμε στείλει πιστεύω.
Όντως έχει ξεφτιλιστεί ο διαγωνισμός, η εκμετάλλευση της...διαφορετικότητας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα τα τελευταία χρόνια κι ο πολιτικαλκορεκτισμος χτυπάει ταβάνι. Όσο πιο LGBT κατάσταση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κερδίσει.
Φέτος παίζει να το κερδίσει μετανάστης
Η Ευροβίσιον θα έπρεπε να είναι ένας διαγωνισμός όπου ολοι θα τραγουδούσαν στην γλώσσα τους με υποτιτλους στην οθόνη έχοντας οπωσδήποτε έθνικ στοιχεία, ασχέτως αν θα συνδειαζόταν με πιο γιουνιβερσαλ ήδη μουσικής
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 3630 Απαντήσεις
- 69184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Φεβ 2025, 21:23
-
- 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Ιαν 2025, 15:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-