Eurovision 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2019
Η συμμετοχή της Κύπρου
Η...διαφορετική συμμετοχή της Ισλανδίας
Ούτε εμένα μ αρέσει, αδιάφορο κομμάτι, στα αγγλικά, επηρεασμένο απ την περσινη ατμόσφαιρα women's power, κλεμμένους ηχους από Άνι Λένοξ...μια απ τα ίδια κατάσταση. Το μόνο ενδιαφέρον η φωνή της κοπελιάς. Μπορεί και να περάσει όμως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 19 Απρ 2019, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Aυτή η Ντούσκα με τον Ντούσκο Μπάγεβιτς έχει καμιά συγγένεια;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το εχω δει εδώ και κανα μήνα το τραγούδι,και εχω εκφράσει και σχετική άποψη για την Κέιτι Πέρρυ από τα λιντλ σε αντίστοιχο νήμα. Αποτυχία. 

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
women's power που μου θες και αγγλικούρες. Εκεί, μόνο βλάχικα θα μιλάς.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πέρσι η Ελλάδα είχε δυνατή συμμετοχή και την απέκλεισαν αμέσως γιατί το τραγούδι ήταν στα ελληνικά. Εχω πάψει πια να έχω σε εκτίμηση την eurovision.Δεν είναι πια ένας μουσικός αλλά περισσότερο ένας πολιτικός διαγωνισμός.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
To περσινό τραγούδι μου άρεσε.
Αυτό το φετινό που είδα τώρα το video clip που βάλατε το βρίσκω ικανοποιητικό φωνητικά και από μουσική αλλά το video είναι πουστρέ
Αυτό το φετινό που είδα τώρα το video clip που βάλατε το βρίσκω ικανοποιητικό φωνητικά και από μουσική αλλά το video είναι πουστρέ
Η eurovision 2019 ήταν μια έντονη κόντρα αρχικά για το ποιά πόλη πρέπει να φιλοξενήσει την.εκδήλωση για τον Μάϊο του 2019.Η Ισραηλινή νικήτρια είχε πει ότι θα γίνει στην Ιερουσαλήμ. Ελα όμως που οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι μαζί με τους σύγχρονους Ορθόδοξους και τους Παραδοσιακους Εβραίους αλλά και τους Παλαιστίνιους Αραβες της Ιερουσαλήμ ξεσηκώθηκαν ο καθένας για διαφορετικούς αλλά και κοινούς λόγους.Το βασικότερο αίτημα τους ήταν να μην γίνει στην Ιερουσαλήμ η εκδήλωση γιατί η eurovision ήταν όπως λέγανε ανήθικη για τη. Ιερή φύση της πόλης και για τους συντηρητικούς κατοίκους της: https://www.jta.org/2019/02/07/opinion/ ... gious-jews ενώ το θέμα συζητήθηκε κάποια στιγμή και από τους συντηρητικούς υποψηφίους δημάρχους της Ιερουσαλήμ. Τελικά ανάγκασαν την Ισραηλινή κυβέρνηση να επιλέξει το Τελ Αβίβ. Εχει ενδιαφέρον η συνέχεια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
και αυτά εδώ τα τραγουδια με ελλληνικό στίχο ήταν,αλλα οχι μονο πέρασαν τελικό,αλλά μπήκαν και 10αδα (το ενα 6η θεση και το αλλο 7η νομίζω).
SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 3630 Απαντήσεις
- 69184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Φεβ 2025, 21:23
-
- 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Ιαν 2025, 15:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-