Α, είσαι και λάτρης των επιχειρημάτων του Χέλη...enaon έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:20βρε χρυσόψαρο, απο το 2018 τα εχει εξηγήσει στο νημα με τον Καβάκο. Και πες δεν θελαμε να καταλαβουμε οτι δεν εχουμε ιδέα, μετα τα εξηγησε στον χελη. Και ο χέλης ξερεις, οταν δεν του αρέσει αυτο που διαβάζει απαντά με επιχειρήματα, ο θεός να τα κανει αλλά προσπαθεί, δεν κλαψουρίζει.
Ο άλλος Μπαχ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ο άλλος Μπαχ
οχι οκ, μην σε πιανει το παράπονο, εσυ εχεις καλύτερα επιχειρήματα σίγουρα. Απλα δεν τα γραφεις, προτιμάς να κλαψουρίζεις που δεν ακούει το τραγουδι στο μπάνιο, δεν νοιώθει.
Σιγά μη νιαουρίζω κι όλας. Το τραγουδάς στο μπάνιο είναι έκφραση, τόχε και μια διαφήμιση

Αλλά όπως έμαθα, εσείς κάνετε παρέα και εκτός ασύλου, σας επιτρέπουν έξοδο;
- kongrosian
Ωχ,ωχ... εγώ θα την πληρώσω, το ξέρω 

παράδειγμα ήταν. Δεν γράφω.
Δεν έκαναν όλοι οι συνθέτες τους ίδιους συμβιβασμούς. Υπάρχουν συμβιβασμοί αποδεκτοί και άλλοι κατακριτέοι. Στο παράδειγμα που σου ανέφερα παραπάνω δεν θα μπορούσε να ασχολούμαι αποκλειστικά με την κινηματογραφική μουσική και να θεωρώ τον εαυτό μου συνθέτη σοβαρής μουσικής. Δεν μπορώ να φέρω κανένα όνομα στο μυαλό μου που να το έχει καταφέρει. Οι περισσότεροι εξαναγκάζονται (από τον πελάτη ή τις καταστάσεις) να κάνουν εκπτώσεις μη αποδεκτές.sharp έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:37Πάντως αυτό που περιγράφεις είναι η ζωή των περισσοτέρων κλασσικών συνθετών, δεν καταλαβαίνω τι έξτρα συμπεράσματα προσπαθείς να βγάλεις. Ξέρεις τι συμβιβασμούς έχει κάνει ο Μπετόβεν στις σονάτες του; Στο κάτω κάτω ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ζούσε από τις συνθέσεις του, πληρωνόταν γι' αυτά που έγραφε.
Σε ευχαριστώ. Θα το ακούσω. Από Σνίτκε έχω ακούσει ενδιαφέροντα πράγματα αλλά τίποτα που να διαμόρφωσε την ροή των πραγμάτων. Οι βλακείες των κομμουνιστών της ΕΣΣΔ χαντάκωσαν 2-3 γενιές δημιουργών. Το έχω γράψει πολλές φορές. Είναι συγκλονιστικό πόσο πλούσια ξεκίνησε ο 20ος αιώνας για αυτό το χώρο και πόσο φτωχά τελείωσε.sharp έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:37Όσον αφορά τον Σνίτκε, όπως έγραψα, δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν κάτι που είχε από πριν και το έβαλε στην ταινία. Έχοντας όμως υπ' όψη το συνολικό του έργο, πιστεύω ότι ήταν λάτρης της πολυφωνίας και της μελωδικής γραφής. Η ταινία λεγόταν Sport, sport, sport
https://www.moviepilot.de/movies/sport-sport-sport
Όπως φαίνεται δεν τον υποχρέωνε το θέμα να γράψει σε αυτό το στυλ. Γενικώς έχει κάμποσες μουσικές για ταινία πολύ καλές.
Εάν ενδιαφέρεσαι εδώ είναι μια διασκευή της Σουίτας από έναν μαέστρο παιγμένο με την ορχήστρα του στο Βερολίνο. Κάπου είχα βρει και την παρτιτούρα.
Ποια ροή ρε συ, κανείς δεν ασχολείται πλέον με αυτά τα πειράματα στον κόσμο, (για την Ελλάδα δεν ξέρω).
Αν και κατακρίνω το καθεστώς των Ανατολικών κρατών για πολλά πράγματα, σε αυτό ευτυχώς, έστω κι από αντίδραση, αντιτάθηκε στην μουσική δικτατορία της άλλης πλευράς.
Αυτά όμως τα έχουμε όντως ξαναπεί, τα έχουν αναφέρει και καταξιωμένοι μουσικοί.
Ας λένε. Η ιστορία διδάσκει ότι το νέο ξενίζει τον πρώτο καιρό. Έγινε και ξανάγινε και υπήρξε τεράστια αντίδραση και είναι άκρως φυσιολογικό να υπάρχει και τώρα. Ειδικά από αυτούς που έχουν παρελθόν ιδεολογικών κολλημάτων και έβαζαν κομματικούς εγκάθετους να λογοκρίνουν ανθρώπους που μπορεί να ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.sharp έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:30Ποια ροή ρε συ, κανείς δεν ασχολείται πλέον με αυτά τα πειράματα στον κόσμο, (για την Ελλάδα δεν ξέρω).
Αν και κατακρίνω το καθεστώς των Ανατολικών κρατών για πολλά πράγματα, σε αυτό ευτυχώς, έστω κι από αντίδραση, αντιτάθηκε στην μουσική δικτατορία της άλλης πλευράς.
Αυτά όμως τα έχουμε όντως ξαναπεί, τα έχουν αναφέρει και καταξιωμένοι μουσικοί.
Η Ρωσία αυτή τη στιγμή στην σοβαρή μουσική σχεδόν δεν έχει να δείξει τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι κάπου κάποιοι προσπαθούν κάτι και απλά δεν φτάνει σε μας.
Αυτή η σαχλαμάρα του yt να κατεβάζει λινκς να μην υπήρχε...
δεν εχω ιδεα τι εννοει με τα ποτα κλπ, το έγραψε και πιο πρίν, μερικές φορές δεν ρωτάω γιατι θα τον κοροϊδεύω μετα και θα μου θυμώσει.
πλάκα κανω σαρπ, μην σε πιάσουν τα κλάματα παλι.
πλάκα κανω σαρπ, μην σε πιάσουν τα κλάματα παλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μα όλα γύρω ταμπά, μπαχ(ρ)ά και θανατερά, με καθηλώνουνε καμιά φορά.
από kongrosian » 03 Μάιος 2023, 23:41 » σε Γλωσσολογία - 19 Απαντήσεις
- 864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
04 Μάιος 2023, 23:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι άλλος τζιχαντιστής στη Γαλλία
από Golden Age » 24 Οκτ 2023, 13:49 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Οκτ 2023, 14:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλος ένας που κατατρόπωσε τον Αϊνστάιν...
από Λοξίας » 23 Οκτ 2024, 23:43 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 26 Απαντήσεις
- 1726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Απρ 2025, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Kι άλλος Βουλόμπατσος συνελλήφθη για ενδοοικογενειακή βία.
από Kauldron » 22 Δεκ 2024, 15:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Δεκ 2024, 15:13
-