Πέθανε ο Δημήτρης Κολλάτος

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Πέθανε ο Δημήτρης Κολλάτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 31 Ιαν 2025, 22:38

Καλό του παράδεισο

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι του αυτισμού, παραθέτοντας τη δική του εμπειρία με τον γιο του, αλλά και τον προσωπικό αγώνα που έχει δώσει για τα αυτιστικά παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, που παραχώρησε στην Espresso, ο Δημήτρης Κολλάτος είπε για τη σύζυγό του, ότι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί το αυτιστικό παιδί τους.

«Ο γιος μου ο Αλκης ήταν αυτιστικό παιδί. Η Ελλάδα έχει πετάξει στον Καιάδα τα αυτιστικά παιδιά. Τον γιο μου, Άλκη, ουσιαστικά τον «σκότωσαν» οι ίδιοι οι γιατροί. Τα αυτιστικά παιδιά δεν χρειάζεται να γίνουν καλά (πολύ δύσκολα γίνονται). Ζουν όπως έχουν γεννηθεί αλλά σε πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά αυτά, λοιπόν, το κράτος θέλει να τα βάλει σε ιδρύματα. Αυτό -στην ουσία- τα σκοτώνει» είπε αρχικά.

«Μαζί μέναμε σε αυτό το σπίτι. Ο Αλκης ήταν η ζωή μου ολόκληρη, η πνοή μου, ο αέρας μου, η συντροφιά μου. Με τον θάνατό του πικράθηκα πάρα πολύ. Δεν έκανε ζημιές, δεν πετούσε τα βιβλία και ας έχω χιλιάδες μέσα σε αυτό το σπίτι» πρόσθεσε.

Για τον θάνατο του γιου του, ο ίδιος τόνισε: «Ο,τι πιο τραγικό. Είναι σκηνή από αρχαία τραγωδία. Τον έχω θάψει στην Αίγινα. Θέλω πριν πεθάνω να φτιάξω ένα εκκλησάκι και να τον θάψω στο κτήμα μου. Και εκεί δίπλα θέλω να με θάψουν και εμένα. Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Αλκη. Με καταλάβαινε και τον καταλάβαινα».

Τέλος, ο Δημήτρης Κολλάτος ρωτήθηκε για το εάν αληθεύει ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε. Σε αυτό απάντησε: «Ναι, έτσι είναι η ιστορία. Αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει τον Αλκη και ότι έχει γεννήσει ένα αυτιστικό παιδί. Ήταν Γαλλίδα. Είχε αγοράσει ένα ρετιρέ και έμενε εδώ και χρόνια στην Αθήνα. Ερχόταν, λοιπόν, και έβλεπε τον Αλκη. Κάποια στιγμή πήγε στη βεράντα, πήδηξε και σκοτώθηκε».
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 31 Ιαν 2025, 22:50

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Ιαν 2025, 15:03
Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2025, 14:57
Otto Weininger έγραψε:
31 Ιαν 2025, 14:42
Αυτός είναι που του είχε πετάξει την καρύδα ο Μιχαλολιακος ;
Σοβαρά;

Χα χα χα τι ουρακοταγκισμός! Στην κυριολεξία!

R.I.P. για τον Κολλάτο, μου ήταν συμπαθής και φαινόταν και γνήσιος, δε νομίζω ότι ήταν διαφορετικός στην ζωή του από αυτό που βλέπαμε. Δική μου εντύπωση.
Εικόνα

τωρα μαθαινεις για τον χωρο της τυροπιτας? :102:
Ιερή αγελάδα αυτός ο καλεντζης,για ταγαρια σαν τον εθνι.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 01 Φεβ 2025, 14:57

εδω η Αρλετ Μπωμαν, συζυγος του (αυτοκτονησε) στο μικρου μηκους Οι Ελιες (1964)
απαγορευμενο απο την πρωτη μερα προβολης του και επι 18 χρονια

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 01 Φεβ 2025, 15:00

Saturn έγραψε:
31 Ιαν 2025, 22:38
Καλό του παράδεισο

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι του αυτισμού, παραθέτοντας τη δική του εμπειρία με τον γιο του, αλλά και τον προσωπικό αγώνα που έχει δώσει για τα αυτιστικά παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, που παραχώρησε στην Espresso, ο Δημήτρης Κολλάτος είπε για τη σύζυγό του, ότι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί το αυτιστικό παιδί τους.

«Ο γιος μου ο Αλκης ήταν αυτιστικό παιδί. Η Ελλάδα έχει πετάξει στον Καιάδα τα αυτιστικά παιδιά. Τον γιο μου, Άλκη, ουσιαστικά τον «σκότωσαν» οι ίδιοι οι γιατροί. Τα αυτιστικά παιδιά δεν χρειάζεται να γίνουν καλά (πολύ δύσκολα γίνονται). Ζουν όπως έχουν γεννηθεί αλλά σε πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά αυτά, λοιπόν, το κράτος θέλει να τα βάλει σε ιδρύματα. Αυτό -στην ουσία- τα σκοτώνει» είπε αρχικά.

«Μαζί μέναμε σε αυτό το σπίτι. Ο Αλκης ήταν η ζωή μου ολόκληρη, η πνοή μου, ο αέρας μου, η συντροφιά μου. Με τον θάνατό του πικράθηκα πάρα πολύ. Δεν έκανε ζημιές, δεν πετούσε τα βιβλία και ας έχω χιλιάδες μέσα σε αυτό το σπίτι» πρόσθεσε.

Για τον θάνατο του γιου του, ο ίδιος τόνισε: «Ο,τι πιο τραγικό. Είναι σκηνή από αρχαία τραγωδία. Τον έχω θάψει στην Αίγινα. Θέλω πριν πεθάνω να φτιάξω ένα εκκλησάκι και να τον θάψω στο κτήμα μου. Και εκεί δίπλα θέλω να με θάψουν και εμένα. Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Αλκη. Με καταλάβαινε και τον καταλάβαινα».

Τέλος, ο Δημήτρης Κολλάτος ρωτήθηκε για το εάν αληθεύει ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε. Σε αυτό απάντησε: «Ναι, έτσι είναι η ιστορία. Αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει τον Αλκη και ότι έχει γεννήσει ένα αυτιστικό παιδί. Ήταν Γαλλίδα. Είχε αγοράσει ένα ρετιρέ και έμενε εδώ και χρόνια στην Αθήνα. Ερχόταν, λοιπόν, και έβλεπε τον Αλκη. Κάποια στιγμή πήγε στη βεράντα, πήδηξε και σκοτώθηκε».
:cry
Κρίμα ο άνθρωπος

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Φεβ 2025, 15:10

Αιωνία η μνήμη του ανθρώπου.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 01 Φεβ 2025, 15:18

Σίγουρα φίλος του αριστου επί αγανακτισμένων, θα τα λέγανε συχνά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών