Σέρρες: Παιδι κακοποιεί κουτάβι

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Σέρρες: Παιδι κακοποιεί κουτάβι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Δεκ 2024, 16:00

μα δεν εγραψα εγω για προκληση, εσυ το εγραψες, εγω εγραψα προσκληση, αλλο πραγμα ειναι αυτο, αλλα ειμαστε κουρασμενοι μαλλον :)

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Δεκ 2024, 16:04

enaon έγραψε:
14 Δεκ 2024, 16:00
μα δεν εγραψα εγω για προκληση, εσυ το εγραψες, εγω εγραψα προσκληση, αλλο πραγμα ειναι αυτο, αλλα ειμαστε κουρασμενοι μαλλον :)
τα διαβαζω πολυ γρηγορα και ουτε καν προσεξα τα γραμματα ..οποτε να το κλεισουμε το θεμα
για μενα δεν υφισταται κανενας βασανισμος ζωου ..και σεις που βλεπετε κακοποιηση σας θεωρω
μπουνταλοτραχαναδες :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Δεκ 2024, 16:06

ωραια, θα σε διαβαζω να το εξηγεις συχνα σε τετοια νηματα, για καποιο λογο ειναι σημαντικο για εσένα να το εκφραζεις. Καλα κανεις, καποτε ισως βρεις τον λόγο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Δεκ 2024, 16:06

nemo έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:32
nemo έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:13

με ενοχλουν σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω με ενα παιδακι που πεταξε ενα κουταβι δυο τρεις
φορες στον αερα και αυτο επεφτε σε ενα στρωμα ....στην επαρχια τα παιδια βλεπουν πραγματα \που εσεις στις πολεις δεν τα εχετε και θεωρω τα παιδια της επαρχιας πιο φυσιολογικα απο των πολεων
Δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά μεταξύ ενός παιδιού που τρώει φάπες μεταξύ επαρχίας και μεγάλων πόλεων, σε διαβεβαιώ.

Εκτος αν θεωρείς ότι ένα βλημμένο μαγκάκι και οι μαγκιόροι γονείς του, δεν μπορεί να γίνουν αντικείμενα ...κοινωνικού πειραματισμού από γονείς και παιδιά των πόλεων. :e045:
την συγκριση την ειπα γιατι ειδα να βαζει το ενα ζωο πανω στο αλλο μιμουμενας το σεξ των ζωων
για αυτο ειπα οτι στην επαρχια τα παιδια βλεπουν περισσοτερα απο οτι στις πολεις
και αυτο που ειπα για τα τεστ ειναι αληθεια ...οι σκυλοι εργασιας τρωνε πολυ ξυλο
απλα οι ανθρωποι που το κανουν δεν νιωθουν καμια ικανοποιηση οπως θα ενιωθε ενας αρρωστος
Ρε nemo, άσε τις παπαριές για τους σκύλους εργασίας. Στην τελική, είναι γνωστό σε όλους ότι κάποτε μετρούσαν και τα παιδιά ως εργατικά χέρια.

Έχω πετύχει και στην πόλη κάτι τέτοια τσογλανάκια. Με δαύτα, δεν χρειάζεται καν βία, αρκεί η λεκτική τρομοκρατία για να εξαφανιστούν.

Στην τελική γιατί αξιακά να βάλω ένα προβληματικό δίποδο πάνω από ένα ζώο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Δεκ 2024, 16:11

nemo έγραψε:
14 Δεκ 2024, 16:04
θα σκασω αν δεν ρωτήσω, θα ειναι και αμαρτία αν ζητουσες βοήθεια. :lol:

πλακα κανω λιγο, αλλα ενα τελευταιο ασχετο γιατί δεν θα τυχει αλλιως. Το πόστ στο νημα του Πανου που εκανες, σου μοιαζει ενα απλο καθημερινο ποστ του πχωρουμ, ή σαν κατι πολυ σπέσιαλ; Ξέρεις γιατι το έκανες, ειχες καποιο σκοπό εννοω, ή απλά ετυχε;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Δεκ 2024, 16:13

nemo έγραψε:
14 Δεκ 2024, 16:04
enaon έγραψε:
14 Δεκ 2024, 16:00
τα διαβαζω πολυ γρηγορα και ουτε καν προσεξα τα γραμματα ..οποτε να το κλεισουμε το θεμα
για μενα δεν υφισταται κανενας βασανισμος ζωου ..και σεις που βλεπετε κακοποιηση σας θεωρω
μπουνταλοτραχαναδες :102:
Ναι και;

Γιατί θα έπρεπε να μας επηρεάσει αυτό;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη χ ή ψ άποψη για τους άλλους.

Αυτοί που θεωρούν ότι μόνον η δικιά τους μετράει, είναι οι πιο προβληματικοί. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 14 Δεκ 2024, 16:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Δεκ 2024, 16:06
Στην τελική γιατί αξιακά να βάλω ένα προβληματικό δίποδο πάνω από ένα ζώο;
Εικόνα

Ότι είναι προβληματικό, το καθαρίζουμε κάπως έτσι:

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 14 Δεκ 2024, 23:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Δεκ 2024, 13:48
sharp έγραψε:
14 Δεκ 2024, 12:07
Εν τω μεταξύ, τα παλιά χρόνια ήταν συνηθισμένο φαινόμενο παιδάκια να βγάζουν σαδισμό σε ζώα. Ήξερα κάποιον που έθαψε με φίλους κάτι γατάκια ζωντανά. Τους πήρε πρέφα η μάνα του και τους έσπασε στο ξύλο. Φυσικά δεν το ξανάκαναν.
Ήταν η πρώτη φορά που είχα βίαιη έκρηξη όταν ήμουν παιδί. Είδα σε έναν μώλο κάτι σιχαμένα που είχαν βάλει σε σακούλα νεογέννητα γατάκια και τα ανεβοκατεβαζαν μέσα στο νερό γελώντας με τα νιαουρίσματα τους. Πιο πιθανό θεωρώ να το ξανάκαναν σε μέρη χωρίς θεατές για να εκδικηθούν.
Σε καταλαβαίνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Δεκ 2024, 00:05

nemo έγραψε:
enaon έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:03

Τρομερό θα ηταν αν ήθελες και μπορουσες να το συζητήσυμε γιατι δεν σε ενοχλει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν κανει εδώ μεσα.
με ενοχλουν σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω με ενα παιδακι που πεταξε ενα κουταβι δυο τρεις
φορες στον αερα και αυτο επεφτε σε ενα στρωμα ....στην επαρχια τα παιδια βλεπουν πραγματα \που εσεις στις πολεις δεν τα εχετε και θεωρω τα παιδια της επαρχιας πιο φυσιολογικα απο των πολεων
Θα ήθελα πολύ να μου επέτρεπαν οι συντονιστές, να σου μιλήσω όπως σου αξίζει. Για μια φορά, όπως δεν το έχω κάνει ποτέ. Συνήθως σε τέτοιες αναρτήσεις χτυπάω αναφορές. Τεσπα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 15 Δεκ 2024, 00:32

Πασιφάη έγραψε:
15 Δεκ 2024, 00:05
nemo έγραψε:
enaon έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:03

Τρομερό θα ηταν αν ήθελες και μπορουσες να το συζητήσυμε γιατι δεν σε ενοχλει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν κανει εδώ μεσα.
Θα ήθελα πολύ να μου επέτρεπαν οι συντονιστές, να σου μιλήσω όπως σου αξίζει. Για μια φορά, όπως δεν το έχω κάνει ποτέ. Συνήθως σε τέτοιες αναρτήσεις χτυπάω αναφορές. Τεσπα.
ειναι αργα βρε πασιφαη ωρα για υπνο και ονειρα γλυκα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Δεκ 2024, 11:07

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:06
Χαίρομαι που όταν ήμουν παιδί δεν έπεσε ποτέ στα χέρια μου γατί ή κουτάβι. Δεδομένου ότι σ'εκείνη την ηλικία έλιωνα μυρμήγκια για πλάκα ή τα έπαιρνα σηκωτά και τα έριχνα σε ιστούς αράχνης για να την παρακολουθήσω να τα κατασπαράζει, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει σε τετράποδο.
Οι αράχνες δεν κατασπαράζουν τα έντομα που πιάνονται στον ιστό τους, τα απομυζούν.

Μάλλον σε είχαν κλειδωμένο σε υπόγειο και δεν έβλεπες καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Δεκ 2024, 11:22

OANNHSEA έγραψε:
23 Μάιος 2023, 20:33
Πρώτον: ποιός είναι αυτός που το καταγράφει με την κάμερα;
Δεύτερον: γιατί βγήκε στο νετ αυτό το βίντεο;

Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι είσαστε όλοι πολύ γελοίοι, καθότι αυτά δεν τα γράψατε όταν κάποια άλλα καλόπαιδα σε κάποιο σχολείο βασάνιζαν έναν συμμαθητή τους!!! Προφανώς:
α) Το αίμα σας βράζει μόνο όταν βασανίζουν ζώα...
β) Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι είναι κατώτεροι από τα ζώα, για αυτό και δεν σας νοιάζει...
γ) Είσαστε ανώμαλοι και γουστάρετε τρελά να είσαστε στη θέση κάποιου που βασανίζετε...

Και για να τελειώνουμε με την μαλακία που σας δέρνει:
Ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο ένα παιδί 10 ετών, δεν μπαίνει πλέον στη φυλακή!!!
Οπότε οι γελοιότητες που γράφετε είναι καθαρά για τον ψυχίατρο σας και μόνο...
.
Άλλοι πρέπει να ψάχτούν για την ψυχολογική τους κατάσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 15 Δεκ 2024, 11:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Δεκ 2024, 11:22
OANNHSEA έγραψε:

Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι είσαστε όλοι πολύ γελοίοι, καθότι αυτά δεν τα γράψατε όταν κάποια άλλα καλόπαιδα σε κάποιο σχολείο βασάνιζαν έναν συμμαθητή τους!!! Προφανώς:
β) Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι είναι κατώτεροι από τα ζώα, για αυτό και δεν σας νοιάζει...
γ) Είσαστε ανώμαλοι και γουστάρετε τρελά να είσαστε στη θέση κάποιου που βασανίζετε...

Ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο ένα παιδί 10 ετών, δεν μπαίνει πλέον στη φυλακή!!!
.

Όπως εσύ - και να έχουμε αποδείξεις ότι πήγες στον τρελογιατρό ε...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Δεκ 2024, 11:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Δεκ 2024, 11:07
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
14 Δεκ 2024, 15:06
Χαίρομαι που όταν ήμουν παιδί δεν έπεσε ποτέ στα χέρια μου γατί ή κουτάβι. Δεδομένου ότι σ'εκείνη την ηλικία έλιωνα μυρμήγκια για πλάκα ή τα έπαιρνα σηκωτά και τα έριχνα σε ιστούς αράχνης για να την παρακολουθήσω να τα κατασπαράζει, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει σε τετράποδο.
Οι αράχνες δεν κατασπαράζουν τα έντομα που πιάνονται στον ιστό τους, τα απομυζούν.

Μάλλον σε είχαν κλειδωμένο σε υπόγειο και δεν έβλεπες καλά.
Έχουν περάσει και καμιά 30ρια χρόνια...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Δεκ 2024, 12:01

OANNHSEA έγραψε:
15 Δεκ 2024, 11:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Δεκ 2024, 11:22
OANNHSEA έγραψε:

.
Όπως εσύ - και να έχουμε αποδείξεις ότι πήγες στον τρελογιατρό ε...
Για ποιο λόγο να πάω στον τρελλογιατρό;

Επειδή μερικούς τους πιάνει ψυχοπονιάρικο σύνδρομο για τα ανήλικα παιδγιά μόνον όταν αυτά κακοποιούν ζώα;

Εσύ ο ίδιος το ανέφερες. Όταν τα ενήλικα και ανήλικα δίποδα κακοποιούν για την πλάκα τους ανθρώπους, ποια ακριβώς είναι η ψυχολογική τους διαφορά;

Γιατί άλλο το να μη γουστάρει κάποιος τα ζώα ή να αδιαφορεί γι ´αυτά και άλλο το να θεωρεί ως διασκέδαση τον βασανισμό τους. Η δεύτερη κατηγορία απλώς ξεσπάει τα απωθημένα της από την απόρριψη των ανθρώπων στα κουτάβια κλπ

Σιγά μην ξέσπαγε τον καϊμό της σε κάποιο ενήλικο ροτβάιλερ κλπ... :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών